2777
2789

ببینید ی بار اومد خواستگاریم چون وضع مالی خوبی نداره ردش کردم بعد اون اومد از طریق پیج خواهرم ک بچه س و پیچش بازه پیج منو پیدا کرد شاید ۱۰ بار بیشتز درخواست داد قبول نکردم آخرش بلاک کردم ک هی ریکوست نده بعد چند روز از بلاکی در اوردم استوری گذاشت ک دیگه واسه بعضی چیزا خیلی دیره و از چشمم افتادی  البته با پیج دوستم دیدم استوری و نفهمید منم ...منم واقعا خوشحال شدم از اینک بیخیال شده الان دوباره اومده ریکوست داده 

این اتفاق حداقل ۲ سال هست ک هی تکرار میشه

منم واقعا دلم براش میسوزه دیگ کم مونده برم ریکوست قبول کنم ب نظرتون چکار کنم

از طرفیم دلم با یکیه ک خیلی لاشی تاپیک راجبش زیاد زدم 

نمیدونم چکار کنم شما باشید چیکار میکنید 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

شآید کم کم علاقه مند شدم بهش

داری میگی این قضیه حداقل برای 2 ساله اگه قرار بود علاقه ای شکل بگیره تو همین 2 سال میگرفت

مشکل اون بچه چیه که میگید ازش خوشتون میاد یه تاپیکو  خوندم که گفتید خودش گفت قبلا با دخترا بوده

داری میگی این قضیه حداقل برای 2 ساله اگه قرار بود علاقه ای شکل بگیره تو همین 2 سال میگرفتمشکل اون بچ ...

اره دیگ منم یکسال منتظر کراشم بودم تا کم کم حس کردم دوسم داره کلا پیام های عاشقونه میفرستاد تا اینک یهو اومدگفت من با دخترا رابطه های جنسی داشتم ب درخواست خود دخترا. یکم صحبت کرد.بعد دو هفته اومد پیام داد ک من ازت خوشم میاد بقران مث ماه میدرخشد حیفی تو با من اوکی نشی گفتم ن نمیتونم بخاطر گذشته ت گف چند سال گذاشتم کنار دیگ اگ نمیگفتم خودت بعدا میفهمیدب ک بدتر بود خلاصه خیلی اصرار کرد منم قبول نکردم الان بعد دو هفته استوری گذاشتم بازم ریپلای کرد ک دوست دارم و فلان من محل ندادم بهش اما از ته دلم دوسش دارم ولی نمیدونم چ کنم 

اره دیگ منم یکسال منتظر کراشم بودم تا کم کم حس کردم دوسم داره کلا پیام های عاشقونه میفرستاد تا اینک ...

اگه خودت بعدها میفهمیدی که قبلا با دخترای دیگه رابطه داشته چه برخوردی داشتی؟شاید با خودش فکر کرده از زبون خودش بشنوی بهتره تا بعدها از زبون ادمهای دیگه اذیت شی

شاید بد نباشه یه فرصت بهش بدی یه مدت باهم وقت بگذرونین

اره دیگ منم یکسال منتظر کراشم بودم تا کم کم حس کردم دوسم داره کلا پیام های عاشقونه میفرستاد تا اینک ...

ولی این جملشم خیلی مسخره بود تو حیفی با من اوکی نشی یعنی چی اخه