2777
2789

سلام 

ترو خدا کسی میدونه کمک کنه به خدا دارم میمیرم .

من هیچ کاری نکردم حتی وقتی مجرد بودم دوست پسرم نداشتم ... ولی نمیدونم این کوفتیا از کجا اومده. 

شوهرمم علائمی نداره . به خدا دارم داغون میشم میترسم خوب نشم . من هنوز بچه ندارم چرا خدا باهام همچین کاری میکنه چرا ... 

تروخدا جواب بدید چکار کنم؟

پاپ اسمیر دادم و آزمایش اچ پی وی مثبت شده 

درمان میشه ؟ کامل نابود میشه؟

خدایا خودت بساز تو بسازی قشنگ تره☘️🌿🤍                    خدایا میشه یه روزی منم مامان بشم ❤️.                       خدای من توکه درد منو میفهمی میدونی چقد سختی کشیدم و میکشم کمکم کن من که امیدی جز در خونت ندارم 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شوهرت علایم نداره احتمال قوی از مدل پنهانش هست شوهرت رو بفرست آزمایش 

امیدوارم بهبود پیدا کنی برات دعا میکنم 

باز خاکستری شدی‌ یا وضعیت سفیده ؟ خوندن اینجا ارزشش رو داره که به هدفت دیرتر برسی ؟ ولگردی رو بذار کنار دختر برو به کارت برس 💵💲💸یه ضرب المثلی وجود داره که میگه میخوای نفهمم بسوزی ؟ این یعنی طرف انتخاب می‌کنه که نفهمه تا با نفهمیدنش تو رو بسوزونه ، اگر بخوای باهاشون وارد جر و بحث بشی انقدر توی نفهمیدن ثابت قدمن که هرگز اون بحث به نتیجه نمی‌رسه ، از یه جایی به بعد کلمه ها نمیتونن این سطح از نفهمیدن رو پوشش بدن و چون طرف برای نفهم موندن به ابزار نیاز داره ممکنه به فحاشی هم رو بیاره یه نصیحت دوستانه برات دارم به محض اینکه دیدی طرف مقابلت انتخاب کرده که نفهمه تا بسوزی به جای سوختن دست از تلاش برای فهموندن حرفت بردار چون این آدم انتخاب کرده که نفهمه این امضا رو اینجا گذاشتم که یادم بمونه اگر حرفم رو گفتم و باز طرف مقاومت داشت نسبت به فهمیدن و داشت پرت و پلا می‌گفت به خودم یادآوری کنم که دست از تلاش بردارم چون این آدم انتخاب کرده که نفهمه ، اگر من یادم رفت شما یادم بیارید 😁 تجربه زایمان طبیعی بسیار آسون https://www.ninisite.com/discussion/topic/14642819/%D8%A8%DB%8C%D8%A7%DB%8C%D8%AF-%D8%A7%D8%B2-%D8%AA%D8%AC%D8%B1%D8%A8%D9%87-%D8%B2%D8%A7%DB%8C%D9%85%D8%A7%D9%86-%D8%B7%D8%A8%DB%8C%D8%B9%DB%8C%D9%85-%D8%A8%DA%AF%D9%85

واکسن گارداسیل میزنن برای درمان خوب میشی

این واکسن رو کجا میزنن مردها هم میتونن استفاده کنن،من همسرم می‌ره استخر وقتی میاد ازش میترسم،این واکسن جلوگیری می‌کنه از مبتلا شدن؟

وطنم پاره ی  تنم ،خدایا حافظ رهبر عزیزم (سید علی)باش🇮🇷🇮🇷🇮🇷خدایا حافظ دلاور مردان (سربازان)سرزمینم باش🇮🇷🇮🇷🇮🇷.گیجید هنوز فصل تردید گذشت ان قصه که گفتید و شنیدید گذشت، داعش به چراغ سبزتان هار شده از این همه خون چگونه خواهید گذشت!!؟؟ اگه یه بار میگم جاریم وسواسه تایپک دیگه میگم شلختس، یه تایپک میگم پولداره، یه تایپک میگم اهل رفت آمد نیست، یه تایپک میگم هررهفته گردش تفریح، یه تایپک میگم حسود، نگید دروغگو بدانید و آگاه باشید بنده شش تا جاری دارم با خودم هفتا میشم 😂😂😂😂به ارزوهایم قول رسیدن دادم😌هرکی امضامو خوندلطفا برای عاقبت بخیری بچه هام صلوات بفرسته😘😘😘😘🌷🌷🌷

این واکسن رو کجا میزنن مردها هم میتونن استفاده کنن،من همسرم می‌ره استخر وقتی میاد ازش میترسم،این واک ...

جلوگیری از ابتلا به سویه های خطرناک و حتی برای درمان هم به کار میره تا اینجا ک من دیدم

آدمی نیستم که بگم مجازی و مهم نیست...پس مراقب حرف زدنتون باشید

[QUOTE=394101189]علائمت چی بوده؟ فقط از طریق رابطه جنسی یا تماس مستقیم پوستی  

راههای انتقال مختلفی وجودداره یکیش استخر،وسایل آلوده وغیره

🥰زگهواره تاگورآدم بمون دانش هم نجوییدی فدای سرت عزیزم😜😜

.👆🏻متن و متون ریپلای شده ی مرتبط را مطالعه فرمایید .

☘ادامه ی مطالب مربوط به زگیل تناسلی

☘حتما شما هم با این مورد ،دروغ ،روبرو شده اید که می‌گویند ،کسی به استخر رفته و دچار زگیل تناسلی شده !

☘و بعد هم دروغ هایی دیگری سر هم بندی می‌شود که احتمالا فردی دچار زگیل تناسلی بوده یا عفونت واژینال یا آلت داشته و او در استخر بوده و بين این همه افراد ، زگیل تناسلی از او به شما سرایت کرده 

☘و اما حقیقت و واقعیت چیست ؟!؟

☘در مطالب گذشته ی کانال صحبت کرده ایم که در حقیقت، هیچ بیماری قابل سرایتی وجود ندارد ‌!! هيچ بیماریی قايل سرایت نیست .

☘حالا یک سوال ..چطور بین اینهمه آدم ، زگیل تناسلی در آب های استخر چرخیده و فقط آن بیچاره را هدف قرار داده و خود را به او سرایت داده ؟چرا مثلا چهل نفر دیگری که در استخر حضور داشتند آنها مبتلا نشده اند ؟!؟ زگیل تناسلی چطور انقدر هوشمند است که می‌گردد و به هرکسی که دلش خواست میچسبد !؟

☘بگذریم ..

☘حقیقت ماجرا این است که اگر مطالب کانال را مطالعه فرموده باشید ،بیان کرده ایم که امروزه اکثر مردم صفرایی سودایی یا برعکس سودایی صفرایی هستند و اکثر قریب به اتفاق افراد جامعه به خصوص خانم‌ها به خاطر سبک زندگی اشتباه و استفاده از ابزارها یا مواد یا محصولاتی که تحت عنوان علم ،به هم ریختگی مزاجی، به نقاط حساس بدنشان وارد می آورد . اغلب افراد ،دچار غلبه ی سودای امتلأ یافته در نواحی حساس بدن شان هستند ...

.محمد امین احسانیان.

خیر اشتباه میکنی از متخصص بپرس من تحقیق کردم و مقاله زیاد خوندم . از دکتر زنان _متخصص ژنتیک ...

واقعا؟ پس من اشتباه میکنم حتما💕

چون فامیلای ماهم درگیر این بیماری شده بود واکسن تزریق کردن براش با ی سری پماد اینجا هم چندنفر مبتلا بودن واکسن زده بودن براشون

بخاطر همون گفتم

آدمی نیستم که بگم مجازی و مهم نیست...پس مراقب حرف زدنتون باشید