2777
2789
عنوان

دختر هایی که عجله ازدواج دارید

179 بازدید | 15 پست

دوستم تو 29سالگی خواستگار داشت کارگر بود خودش فوق لیسانس بود می‌گفت می‌خواهم باهاش ازدواج کنم از گوش وکنابه مردم خسته شدم مامانم غصه امو میخوره که ازدواج نکردم بهش گفتم اینکارونکن ازدواج نکردن بهتر از ازدواج بد کردن است یکساعت باهاش حرف زدم گفتم من نظرم منفیه حالاخوددانی منصرف شد تو سن36سالکی لایه آقایی ازدواج کرد که تو دانشگاه های آمریکا تدریس می‌کنه الآنم رفته آمریکا به نظرم تو ازدواج عجله نکنید 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بله عجله اصلا تو ازدواج خوب نیست 

اون مدلی تصمیم گرفتن هم خوب نیست 

اما موقعیت خوب برای همه پیش نمیاد 

و ممکنه تا اخرش دیگه موقعیتی نداشته باشن.

چرا جملات سطحی‌تان را با «ما مرد‌ها با ما زنها»شروع میکنید؟لطفا کژی،کمبود های عاطفی و ایراداتتان را به پای کل جمعیت زنان یا مردان ننویسید.مثلا بگویید من زیاد دروغ میگویم نگویید ما مردها نمیتوانیم راست خیلی چیزها را بگوییم.یا بگویید من بداخلاقم نگویید ما زنها تمام پاییز خلقمان تنگ است... 

منم ۱۶سالگی خواستگار عربِ اماراتی داشتم

چون سنم کم بود جواب رد دادیم

الان پسر عمه گوزوم که لیسانس دانشگاه آزاد داره(خودم دانشجو دکترام) نه شغل داره نه پول داره نه هیچی؛برای من طاقچه بالا میذاره😂😂😂

سلام. إن شاءالله طاعات قبول. 

مطمئن هستی خب این خیلی خوبه؟ آمریکا چندان خوشبختی نیست. تو ایرانم میشه بهترین زندکی رو داشت و شاد بود و پاک

سلام. هم "حق الله" هم "حق الناس" باید هر دو با هم رعایت بشن. انقدر نگو انسانیت کافیه و دیگرون رو هم به بی نمازی و بی حجابی و بی عملی در دین و غفلت و گمراهی دعوت نکن با این حرفا و از خودت شعار مفت رایت نکن جسارتا. اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم و اهلک اعدائهم. 

سلام. إن شاءالله طاعات قبول. مطمئن هستی خب این خیلی خوبه؟ آمریکا چندان خوشبختی نیست. تو ایرانم میشه ...

حالا اونا اونجا زندگیشون رو ساختن 

مشکلش چیه؟

چه فرقی داره کجا باشیم 

چرا جملات سطحی‌تان را با «ما مرد‌ها با ما زنها»شروع میکنید؟لطفا کژی،کمبود های عاطفی و ایراداتتان را به پای کل جمعیت زنان یا مردان ننویسید.مثلا بگویید من زیاد دروغ میگویم نگویید ما مردها نمیتوانیم راست خیلی چیزها را بگوییم.یا بگویید من بداخلاقم نگویید ما زنها تمام پاییز خلقمان تنگ است...