2777
2789

یه ساله با همیم.خیلی اذیتم میکنه.همین دیشب سر چیز الکی با دسته جارو برقی زد سرمو خون اورد.افتاد روم ک خفم کنه.بعد میکه عصبی میشم دست خودم نیست.جلو دوستاش بد رفتاری میکنه.ی روز خوبه یه روز بد.

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اینقده بدم میاد از این جمله 

عصبییییی میشممم دست خودم نیست 

افتاده روی دهن همه موقع عصبانیت دل هرکسو میشکونن بعد اینو میگن

پسسسسسسس دستتت کیه 

کنترل خشم هزار تا روش داره خب اگه دستت نیست برو دکترررر

(:

با این همه بلا ک سرت اورده... عشقی مونده مگه؟ 

رها کن رفیق🍀 

این ادم لایق دوست داشتن نیست... چ برسه عشق در حد جنون 

سرت ک گرم ی کاری شه و این اعمال زشتش بیاد جلو نظرت دائما کم کم سرد میشی

دنبال ادم خوبه زندگیت باش.. نه ی منفور بی سرپا

یهو دیدی کشتت یا ناقصت کرد 

این آدم تعادل روانی نداره ب عبارتی مشکل روانی داره حداقل واسه جونت ارزش قائل شو

شرمگین نیستم وقتی صریحانه از واقعیت شما می گویم ، که آخور خوک پاک تر از پاک ترین شماست...
یهو دیدی کشتت یا ناقصت کرد  این آدم تعادل روانی نداره ب عبارتی مشکل روانی داره حداقل واسه جونت ...

انقد منو ‌زد ک اخرش خون بالا اوردم بیخیال شد.با بی رحمی زد منو اونم بخاطر یه چیز الکی

انقد منو ‌زد ک اخرش خون بالا اوردم بیخیال شد.با بی رحمی زد منو اونم بخاطر یه چیز الکی

در هر حالتی اذیتت میکنه یا فقط زمان عصبانیت؟ 

این چه عشقیه؟ دل بکن تا بدبخت تر نشدی 

شرمگین نیستم وقتی صریحانه از واقعیت شما می گویم ، که آخور خوک پاک تر از پاک ترین شماست...
کافیه ولی نمیدونم به قلبم چطور بفهمونم.خیلی دارم عذاب میکشم

هیچکس تو دنیاااا.. دلسوزتر  و مهمتر از خودت نیست... ی بار برای همیشه ارزش قائل شو واسه خودت... احساسات بذار کنار... عاقلانه تصمیم بگیررررر... جون و جوونی خودت اولویته ی رابطه اس.. 

ما وارد ی رابطه میشیم ک حالمون خوب شه.. نه اینکه غم و غصه چندبرابر رومون سوار شه.... 

از خدا میخوام مهر این منفور از دلت و قلبت پاک شه... بهترینا نصیب قلب مهربونت شه 💞🍀

کافیه ولی نمیدونم به قلبم چطور بفهمونم.خیلی دارم عذاب میکشم

هربار که غرورت شکست یه قسمتشو بنداز بیرون و سعی کن کم کم ارتباطتو قطع کنی وگرنه تااخرعمر کتک خور باقی میمونی

در هر حالتی اذیتت میکنه یا فقط زمان عصبانیت؟  این چه عشقیه؟ دل بکن تا بدبخت تر نشدی

رفیق بازه.موقع تنهاییش خوبه باهام.با همه بدی و مشکلایی ک داشت پشتش بودم.حتی موقعی ک دستش خالی بود هواشو داشتم.خیلی بیشتر از چیزی ک فکر کنی براش ارزش قائل شدم