2777
2789
عنوان

چیکار کنم عشق کسی ک دوسش دارم و از قلبم بیرون کنم؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1113 بازدید | 61 پست
هیچکس تو دنیاااا.. دلسوزتر  و مهمتر از خودت نیست... ی بار برای همیشه ارزش قائل شو واسه خودت... ...

مرسی بخاطر دعای قشنگت،واقعا نیاز دارم ک مهرش از دلم پاک بشه💔🙂

رفیق بازه.موقع تنهاییش خوبه باهام.با همه بدی و مشکلایی ک داشت پشتش بودم.حتی موقعی ک دستش خالی بود هو ...

کات کن 

خودتو از یه رابطه مزخرف نجات بده 

الان دسته جارو برقی کوبید تو سرت دو روز دیگه دست و پاتو میشکونه این آدم مشکل روانی داره نرمال نیست

شرمگین نیستم وقتی صریحانه از واقعیت شما می گویم ، که آخور خوک پاک تر از پاک ترین شماست...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

هربار که غرورت شکست یه قسمتشو بنداز بیرون و سعی کن کم کم ارتباطتو قطع کنی وگرنه تااخرعمر کتک خور باق ...

من انقد احمقم ک هربار برمیگرده قلبم میلرزه.میدونم ادمی نیست ک‌لیاقتمو داشته باشه ولی بازم گولشو میخورم.

نه.اولش میگفت تورو‌برای ازدواج میخام و فلان.الان ک دید بهش دل بستم این رفتارارو میکنه

پدر مادرت کجان ؟؟

رفتی خونشون که با دسته جارو برقی زدت؟؟

ببین جلوی ضرر از هر جا بگیری منفعته 

حتی اگه خدایی نکرده کارت باهاش به جاهای باریک‌کشیده 

تمومش کن اون تورو نمیگیره ازت سو استفاده میکنه و ولت میکنه 

اون موقع حالت خیلی بدتر میشه ....

رابطتتو تموم کن سیم کارتتو عوض کن یه کاری برای خودت دستو پا کن یا درس یا هنر یا سر کار رفتن یا ورزش یا اصلا بشین خونه فیلم ببین بعد از دو هفته میبینی اصلا دلت تنگش هم نشده 

ولی سیم کارت داشته باشی هی منتظری زنگ بزنه برگرده 

خودتو بیچاره نکن آخه چه مشکلی داری دختر ؟؟که میزاری انقد اذیتت کنه و عاشقشی؟.

مرسی بخاطر دعای قشنگت،واقعا نیاز دارم ک مهرش از دلم پاک بشه💔🙂

ی مدت دور شو و فکر کن ب خودت و  عصبانیت اون آقا. متوجه میشی کسی ک دوستت داره اول ب فکر درمان خودش میوفته واسه کنترل خشم... نع اینکه بزنه کبودت کنه.. بگم ببخشید.. باز روز از نو روزی از نو... 

این ادم زندگی نیست... نجات دادن خودت هر چی سریعتر بهترین راه حل

ب قلب بی عقل گوش نکن💞

من انقد احمقم ک هربار برمیگرده قلبم میلرزه.میدونم ادمی نیست ک‌لیاقتمو داشته باشه ولی بازم گولشو میخو ...

عزیزم همه خانوما از کتک خوردن بیزارن وقتی هنوز هیچی نشده این مدلی میزنت بعد ازدواج لابد دورازجونت سرتو میبره بقول خودش عصبانی میشه نمیفهمه

پدر مادرت کجان ؟؟ رفتی خونشون که با دسته جارو برقی زدت؟؟ ببین جلوی ضرر از هر جا بگیری منفعته  ...

مامان و بابام جدا شدن💔پیش بابام زندگی میکنم.به من زنگ زد گفت بیا پیشم دلم برات تنگ شده.منم رفتم پیشش.سر کوچشون دوتا پسره مزاحمم شدن بهش زنگ زدم گفتم بیا دم در حواست باشه.خلاصه ک تا این بیاد،پسره رفت.بعد ک نشستیم حرف میزدیم من گفتم پسره چشاش سبز بود.اینم یهو با دسته جارو برقی زد تو سرم.کلی چک زد تو گوشم.افتاد روم خفم داشت میکرد ک یهو دیدم کل لباسم خون شد.بعد دید خون اومد از سر و دهنم بیخیال شد.گفت م‌ن عصبی شدم از پسره تعریف کردی و فلان

ی مدت دور شو و فکر کن ب خودت و  عصبانیت اون آقا. متوجه میشی کسی ک دوستت داره اول ب فکر درمان خو ...

قلبمو خیلی درد اورد.همش میگم ینی من خدا ندارم ک جوابشو بده😭

قلبمو خیلی درد اورد.همش میگم ینی من خدا ندارم ک جوابشو بده😭

خدا داری شما.. همه دارن... ولی خب راه رو بهت نشون داده ولی خب خودت نمیخوای از این ورطه بیای بیرون.... شما خودتو نجات بده.. جواب خدا واسه این اقا رو بسپار ب خود خدا

خدا داری شما.. همه دارن... ولی خب راه رو بهت نشون داده ولی خب خودت نمیخوای از این ورطه بیای بیرون... ...

بخدا انقد دعا میکنم ک مهرش از قلبم بره.همه ائمه رو واسطه میشم.میخام فقط جاهامون عوض شه.اون عاشق من بشه و‌من مث خودش بی رحم