2777
2789
عنوان

شوهرم جلو خواهرم منو ب باد کتک گرفت 😭

| مشاهده متن کامل بحث + 4703 بازدید | 163 پست

شایدشوهرت راضی نیست آبجیت خونش باشه اونم بااین گرونیادنبال بهونه است توبهونه دستش نده

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖

ده ساله ها همه چیز رومیفهمن  مادرشوهر و خواهرشوهر یکم اهل طعنه و کنایه باشن پوست بچه رو میکنن ...

بله منم نگفتم نمیفهمن ولی شوهر شما اول صبح فحش رکیک به خواهرتون بده تشکر میکنید ازش؟ حالا برعکسش اتفاق افتاده

کاربر آقا 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

توروخدا کامنت ببین . شوهرش شروع کرده بعد طرفدار شوهرش هستید اه چرا هواش نداشتی چرا فلان کردی چرا دعو ...

بله دعوت میکنم

خونه من خونه همسرمم هست، خونواده اونم خونواده من. 

همین ماه رمضونی دوبار دعوتشون کردم، یه بار دعوت شدم. 

شوهرش در نهایت ادب گفته مامانم اینارو دعوت کنیم حرف بدی نزده این خانوم گارد گرفته در حالی که خواهرش ...

شوهرش بهش گفته نمیخوای هریییی ندیدید واقعا ؟؟؟ رفتار استاتر هم البته دو از ادب بود با فش ناسزا حرمت  میره  بعد دقیقا کدوم حق از رو چند تا تکست حکم بدیم😕

غلط کردم دیگه تو این سایتم نمیام  @نی_نی_یار_پنج     لطفا منو لغو کاربری کنین

انتظار داشتی همه بیان بگن آفرین کارت خوب بوده ،کارت اشتباه بوده خواهر من اونم اول صبحی 

تنها جواب ابلهان، خاموشی می باشد و تمام.

این وسط جز خواهرت دلم برای هیچ کدومتون نسوخت 

مادرتون با چه دلی رفته سر خونه زندگیش که بچش هر هفته یه طرف پاس داده بشه 

شما چرا توهین میکنی به خواهر همسرتون ؟؟؟؟؟ یه خانم انقدر باید دهنش هرز باشه ؟؟؟؟؟ خودتون خجالت نمیکشین ؟؟؟ 

همسرتون چرا از قانون جنگل پیروی میکنه ؟ چرا وقتی بزرگ نشدین ازدواج میکنین 

چی بگم 

فقط امیدوارم خدا خواهرتونو از بین همتون نجات بده 

چرا ب خواهرش توهین کردی آخه.شماکه شرایط طلاق هم نداری پس نباید کاری کنی که بگه هرری بعدشم دعوت کردن ...

ینی میگین توسری خورباشه فقط؟ بابای من ی جوری مامانمو میزدک خون ازدهن وبینیش ویومدامااون زبونش میگفت فقط. میگفت اگ زبونم نگه وفقط کتک بخورم وتوخودم بریزم وهیچی نگم بدترمریض میشم

🔴اگه چندین شب پشت سرهم خواب بدووحشتناک میبینین،یه کوچولوذغال،یه کم نمک،ویه کم نون خشک.بزاریدتوکیسه فریزر بزاریدتوبالش زیرسرتون وبخابین.برامنکه جواب داد،انشالله براشماهم جواب میده😊🌈تو این دنیا تا سنگ نباشی کسی ازت بُت نمیسازه...🪶.-🌈 عوض ݩشدمـ فقط متوجہ بعضے چیزآ شدمـ➰🌈جواب دندون شڪن زیاد داشتم؛ اما نخواستم بجا دندونت؛ دلت بشڪنه رفیق؛💔🔵هیچ لباسی تو دنیا، نمیتونه بی‌شخصیتیه درون آدما رو بپوشونه👌🌈اگه سکوت میکنم معنیش این نیست که دارم حق رو به تو میدم بلکه به سادگی دارم تورو نادیده میگیرم🙃خیلیا بهم یاد دادن که میتونن باهام بازی کنن.منم بالاخره یادشون دادم که بازی رفتوبرگشت داره↢→🔵اگ‍‌ه‍‌ ن‍‌اراح‍‌ت‍‌ت‍‌ون ک‍‌ردم‍‌ ن‍‌ب‍‌خ‍‌ش‍‌ی‍‌نچ‍‌ون اص‍‌ن پ‍‌ش‍‌ی‍‌م‍‌ون ن‍‌ی‍‌س‍‌مت‍‌ازع خ‍‌وب‍‌م‍ ک‍‌ردم‍‌☻︎یع ذهن منفۍ هیچ وقت بهت یع زندگۍ مثبت نخوآهد داد🟠امروز مال توئه، قشنگش کن دقیقاعین خودت🌱🌈🌤☀عیب نداره تجربه شد :)

ببین مادر خودت حاضر نشده دخترش رو نگه داره 

پس این لطف شما رو میرسونه در عوضش شما هم به خانواده اش بیشتر محبت کن 

نمیدونم چقدر سخته شرایطتت اما اینو خوب میفهمم خواهرت الان چه رنجی میکشه و چقدر رو عزت نفس و اعتمادبه نفسش تاثیر بدی داره که من دوست داشتنی نیستم و کسی قبولم نمیکنه 

شوهرت و ببخشید خر کن گفت دعوت کن بگو باشه عزیزم لیست خرید بده بهش اصلا سرکاره بگو فرداشب چطوره باز دعوتشون کنیم 

سلام عزیزان با فروش انواع کتابهای درسی،کمک درسی،کودک، تخصصی و...با ۲۰ درصد تخفیف در خدمتتون هستم.لطفا هر درخواستی که دارید توی تاپیکم  اعلام کنید در مورد کتابهای درسی سال و رشته تون رو بفرمایید.✨🌱

وقتی دیدی شوهرت نفهمه و نمیدونه اول خودش باید بره دست بوسی میگفتی باشه 

بگو فلان شب بیان دور هم باشیم یه لیست خرید هم میدادی دستش

نمیگم باج به شغال بده ولی دعوا هم خوب نیست 

مخصوصا بین کسایی که صمیمیت بینشنون نیست 

زدم فریاد خدایا این چه رسمیست رفیقان را جدا کردن هنر نیس رفیقان قلب انسانن خدایا بدون قلب چگونه می‌توان زیست💔رفیق جان، روزهای خوب تـوی راهن.قـرار نیست که همیشه صبح رو با قلب شکسته و پر غم از خواب بیدار بشی؛🍃 خدایا منظوره من از اینکه 'هوامو داشته باش' این نیس که فقط اکسیژن برسونی یکم خلاقیت آخه قربونت برم... شیطون رو ببین چه پیشنهادهایی میده😂😂😂،،،،،به امید روزی که حال مردممون خوب بشه🖤دوباره بخندیم یه روز خوب میاد🙂 جدیدا ناتوانی جنسی پیدا کردم......تو هر مغازه ای میرم توان  خریدن هیچ جنسی رو ندارم🤪🥴‏بیا واقع‌بین باشیم، اگه دیر جوابتو میده و به زور یه حالی ازت میپرسه، مطمئن باش به حرف زدن باتو علاقه ای نداره، وگرنه کیه که این روزا گوشیش دستش نباشه؟😂😁 ‏یه سیب از درختش کندن خوردن داره دهنمونو سرویس میکنه...بعد تو امید داری بری تو باغش بخوری و بخوابی و با حوریاش ور بری؟؟؟بــییییییااااااااه 👍👍👍رفتم سونوگرافی از مجاری کلیوی تو گزارشش نوشته مثانه پر از ادرار است خب اینو از خودم میپرسیدید بتون می‌گفتم انتظار داشتید تو مثانه ماءالشعیر باشه؟😂 حماقت نکن!😠 همین دیگه... خیلی باکلاس بود... بذار یه بار دیگه بگم 😂حماقت نکن! 😑☝️😐 دوست دارم بگم ویتامین ۳۰ تو بگو (ث یا c) کاری به ویتامینای من نداشته باش 😒😒
بله منم نگفتم نمیفهمن ولی شوهر شما اول صبح فحش رکیک به خواهرتون بده تشکر میکنید ازش؟ حالا برعکسش اتف ...

نه فحاشی توجیه نداره اما کتکاری هم توجیه نداره زبون رو  خدا داده ادم ازش استفاده کنه دیگه دست و پا ولگد پرونی اونم جلوی یه بچه  دور از شرافته و انسانیته 

شوهرت از این ناراحته که مادرت ازدواج کرده و باید خواهرتو نگهداره و خرجش کنه و کمی حق هم داره تو این خرج گرون واسه همین گفته اینجام خونه اوناست 

بعدم مادرتون یکم به درداش اضافه بشه بد نیست که دختر ده ساله رو بخاطر ازدواج و آسایش خودش خونه داماد نزاره اون بچه چندوقت دیگه احساس سربار بودن میکنه 

و اگر شوهرتون چشم ناپاک باشه یسری مشکلات دیگه …

و موقع رابطه شاید متوجه بشه … 

شاید شوهرتون بخواد شوخی کنه با شما جلو خواهرتون نتونه 

و اینطوری زندگی شما فدای زندگی مادرتون میشه 

خودت و خواهرت باز هم فدای زندگی مادرتون 

معلم دینی فقط اونجاش که توی جواب دادن به سوالا گیر میکرد و میگفت بچها عقل آدمی قادر به درک بعضی چیز‌ ها نیست🤣😁من‌وقتی فیلم دوبله میبینم احساس میکنم یه اتفاقایی داره به زبون اصلی میفته که نمیخوان به من بگن🫤😐‏من : *به پوست خود ميرسد، روتين پوستي انجام ميدهد، كمتر چربي ميخورد.*پريود : *wait a minute bitch.*🥲
ینی میگین توسری خورباشه فقط؟ بابای من ی جوری مامانمو میزدک خون ازدهن وبینیش ویومدامااون زبونش میگفت ...

اخه تا کاری بهشون نداشته باشی که بی دلیل بهت حمله ور نمیشن

لطفاآقایون سایت وارد تاپیک های من نشوندو ریپلای نکنن بااحترام 🙏.ممنونم که رعایت میکنید.
غلط کردم دیگه تو این سایتم نمیام  @نی_نی_یار_پنج     لطفا منو لغو کاربری کنین

غلط کردن نمیخاد، توبرگشتی گفتی ر ی د مروسرخواهرات، اینچ منطقیه ک اول بایدشمابرین؟ آدم بایدطرف حقوبگیره نه ناحق. اماکسینمیگه شوهرت خوب کردکتکت زد. میگن تواول توهین کردی

🔴اگه چندین شب پشت سرهم خواب بدووحشتناک میبینین،یه کوچولوذغال،یه کم نمک،ویه کم نون خشک.بزاریدتوکیسه فریزر بزاریدتوبالش زیرسرتون وبخابین.برامنکه جواب داد،انشالله براشماهم جواب میده😊🌈تو این دنیا تا سنگ نباشی کسی ازت بُت نمیسازه...🪶.-🌈 عوض ݩشدمـ فقط متوجہ بعضے چیزآ شدمـ➰🌈جواب دندون شڪن زیاد داشتم؛ اما نخواستم بجا دندونت؛ دلت بشڪنه رفیق؛💔🔵هیچ لباسی تو دنیا، نمیتونه بی‌شخصیتیه درون آدما رو بپوشونه👌🌈اگه سکوت میکنم معنیش این نیست که دارم حق رو به تو میدم بلکه به سادگی دارم تورو نادیده میگیرم🙃خیلیا بهم یاد دادن که میتونن باهام بازی کنن.منم بالاخره یادشون دادم که بازی رفتوبرگشت داره↢→🔵اگ‍‌ه‍‌ ن‍‌اراح‍‌ت‍‌ت‍‌ون ک‍‌ردم‍‌ ن‍‌ب‍‌خ‍‌ش‍‌ی‍‌نچ‍‌ون اص‍‌ن پ‍‌ش‍‌ی‍‌م‍‌ون ن‍‌ی‍‌س‍‌مت‍‌ازع خ‍‌وب‍‌م‍ ک‍‌ردم‍‌☻︎یع ذهن منفۍ هیچ وقت بهت یع زندگۍ مثبت نخوآهد داد🟠امروز مال توئه، قشنگش کن دقیقاعین خودت🌱🌈🌤☀عیب نداره تجربه شد :)