چرا جملات سطحیتان را با «ما مردها با ما زنها»شروع میکنید؟لطفا کژی،کمبود های عاطفی و ایراداتتان را به پای کل جمعیت زنان یا مردان ننویسید.مثلا بگویید من زیاد دروغ میگویم نگویید ما مردها نمیتوانیم راست خیلی چیزها را بگوییم.یا بگویید من بداخلاقم نگویید ما زنها تمام پاییز خلقمان تنگ است...
عمری ک اجل در عقبش میتازد هرکس که غم و غصه خورد میبازد پس غصه و اندوه چرا ای عاقل دنیا ب دمی دنیا کار تو را میسازد & زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست آنقدر سیر بخند که ندانی غم چیست &هرکسی را محرم اسرار و تنهایی ندان سایه همراه تو میآید ولی همراه نیست.&گوش خر کوتاه کردی اسب شد آیا مگر؟جان من ذاتیست بعضی ویژگی های بشر
بستگی به خانواده ها داره. دختردایی من اان چنند ساله با جاریش توی یک آپارتمان میشینن. تا حالا خدا رو شکر با هم خوب بودن
اگه مهمون خونه ای بودید و صاحبخونه براتون چای آورد، رد نکنید؛ شاید این تنها چیزی باشه که برای پذیرایی داره..... حواسمون به دستهای خالی باشه.... 🤲یادمان باشد زنگ تفریح دنیا همیشگی نیست؛ ساعت بعد، حساب داریم....
بستگی به جاریت داره،من ترجیح میدم اگر مجبور باشم،با برادرشوهر تو یه ساختمون باشم ولی با مادرشوهر نه،رو ندادن به جاری خیلی خیلی راحت تر از رو ندادن به مادرشوهره