2777
2789
عنوان

با خانواده شوهر زندگی کردن

410 بازدید | 20 پست

تو یه آپارتمان قراره طبقه‌ی بالا ما باشیم و پایین برادرشوهرم 

بنظرتون بد نیست؟

اگه بخوام نامزدمو راضی کنم خونه اجاره کنیم به خانوادش بر نمیخوره؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ببین نمیشه نظر کلی داد به خیلی چیزا بستگی داره من خودم طبقه پایین مادرشوهرمم مشکلی هم ندارم ولی اینو به کسی توصیه نمیکنم

بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲

افتضاحه 

حتما جدا زندگی کنید

چرا جملات سطحی‌تان را با «ما مرد‌ها با ما زنها»شروع میکنید؟لطفا کژی،کمبود های عاطفی و ایراداتتان را به پای کل جمعیت زنان یا مردان ننویسید.مثلا بگویید من زیاد دروغ میگویم نگویید ما مردها نمیتوانیم راست خیلی چیزها را بگوییم.یا بگویید من بداخلاقم نگویید ما زنها تمام پاییز خلقمان تنگ است... 

با حرف سیاست صحبت کن دلیل. بیار براش

عمری ک اجل در عقبش می‌تازد هرکس که غم و غصه خورد می‌بازد پس غصه و اندوه چرا ای عاقل دنیا ب دمی دنیا کار تو را میسازد & زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست آنقدر سیر بخند که ندانی غم چیست &هرکسی را محرم اسرار و تنهایی ندان سایه همراه تو می‌آید ولی همراه نیست.&گوش خر کوتاه کردی اسب شد آیا مگر؟جان من ذاتیست بعضی ویژگی های بشر

بستگی به خانواده ها داره. دختردایی من اان چنند ساله با جاریش توی یک آپارتمان میشینن. تا حالا خدا رو شکر با هم خوب بودن

اگه مهمون خونه ای بودید و صاحبخونه براتون چای آورد، رد نکنید‌؛ شاید این تنها چیزی باشه که برای پذیرایی داره..... حواسمون به دستهای خالی باشه.... 🤲یادمان باشد زنگ تفریح دنیا همیشگی نیست؛ ساعت بعد، حساب داریم....

فکر میکنی راضی میشه؟؟ 

اگه از اول توافق بر زندگی توی اون خونه بوده باعث مشکل میشه و تا ابد به چشم دروغ گو میبیننت

مگه اینکه همون اول گفته باشی جدا 

انقدری که ترقوه ؛ رگ ؛ ته ریش ؛ سینه ؛ باسن ؛             چال لپ ؛ گودی کمر ؛                                               و بقیه پستی بلندی های بدنمون طرفدار داره،            عقاید و اخلاق و خط فکریمون طرفدار نداره!                  توعصر حاضر حتما باید یه چیزیت زده باشه بیرون       یارفته باشه تو                                                        تاشایسته بشی