2777
2789

مثلا بچه یکی دوماهه رو ببر توی شلوغی توی روضه میگه همسایه ما بچه ۱چ روزه رو برده کربلا 

نمیدونم شبای ب این سردی بچرو ببر بیرون اخر شبا هیچی نمیشه 

نمیدونم ب بچه دوماهه عرق نعنا و عرق فلان بده 

داروگیاهی بده 

چ‌جوابی بهش بدم امروز قراره بیان اینجا یک جواب درست و حسابی یادم بدید بهش بگم دست از سرم برداره

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بگو آره چشم فلانی اما اون که همیشه باهات نیست ببینه چه کار می‌کنی .کار خودتو انجام بده 

مردم تو خاکسپاریت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹🌹🌹دانی که چرا دار مکافات شدیم؟ناکرده گنه، چنین مجازات شدیم؟کُشتیم خرد، دار زدیم دانش را دربند و اسیر صد خرافات شدیم!هر نره خری بهم درخواست دوستی بده تو تاپیک اولیم تگش میکنم و رسوا میکنم ‌حالا هی تو نره خر انگشت نجستو بزار رو درخواست دوستی با من 🤣🤣🤣😏

توی شلوغی ببرم بچه واکسیناسیون نشده مریضی آنفولانزای نگیره ماشالا همه هم بچرو میبوسن اونم از لب اونم ...

رعایت بکن ولی حساس نباش پدر خودت در میاد اینا خودشون همینجوری بچه بزرگ کردن هیچی نشد

جواب نمیخواد 

مگه زورت کرده 

هرچی گفت بگو باشه ولی انجام نده 

فقط 24 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
بگو که نیستی فقط خدای جانمازها❤بگو که چاره سازی و خدای چاره سازها❤بگو که نیستی فقط خدای در سجودها❤تو در قیام سروها،تو در خروش رودها❤تو در هوای باغ ها،میان شاه توت ها❤تو بر لب قنات ها،تو در دل قنوت ها❤خدای من،چه بی خبر قدم زدم کنار تو❤رفیق من،چه دیر آمدم سر قرار تو❤قرار من،قرار لحظه های بی قرار من❤خدای من،یگانه ی همیشه در کنار من❤❤

خوب نیست که دخالت می کنه ولی حرفش یجورایی درسته به جز داروی گیاهی

دیوانه و دلبسته ای اقبال خودت باش/سرگرم خودت عاشق احوال خودت باش/یک لحظه نخور حسرت آنرا که نداری/راضی به همین چند قلم مال خودت باش/دنبال کسی باش که دنبال تو باشد/اینگونه اگر نیست به دنبال خودت باش/پرواز قشنگ است ولی بی غم و محنت/محنت نکش از غیر و پروبال خودت باش/صد سال اگر زنده بمانی، گذرانی/پس شاکر هر لحظه و هر سال خودت باش
توی شلوغی ببرم بچه واکسیناسیون نشده مریضی آنفولانزای نگیره ماشالا همه هم بچرو میبوسن اونم از لب اونم ...

نه عزیزم قرار نیست ب حرفاش گوش بدی تو مادر بچه ای بهتر می‌دونی چی خوبه چی بد 

وقتی گفت بگو باشه بعد با لبخند جلو چشمش کار خودت رو بکن

شاید قصد اذیتت رو‌نداره ولی بدم میاد از دخالت

خداوند مرا دوست دارد و نگه دار من است✨️🤍