2777
2789
عنوان

شوهرم جلو خواهرم منو ب باد کتک گرفت 😭

| مشاهده متن کامل بحث + 4702 بازدید | 163 پست

مادرت نباید بخاطر ازدواج خودش تو سن بالا دخترشو اواره خونه شما ک جوونین کنه بلاخره یه روز چه خواهر چ شوهرش هرچقدم خوب باشن خسته میشن از دستش ولی مادر از دست بچش خسته نمیشه گناه داره ببخشید چه مادر بی فکری کاش شوهرشو میگف از اول منو میخوای من با دخترمم

خاله من  پسرش ۲۰ سالشه برا ازدواج میگه من با پسرمم تنها نیستم

شما اول صبح به کسی فحش بدی توقع قربون صدقه رفتن داری ؟ 

عزیزه من همسرش نگفته فعلا این خواهرش اینجاست ..خواهر و مادر من بعدا میان شاید خواهره این خانوم معذب بشه یا خجالت بکشه میذاشت این بره بعد خواهر خودشو دعوت میکرد ..بعدشم مشخصه که اسی خواهرش اومده ..اونم گفته خواهر من چرا نیاد 

خدای من .خدای حیوانات است .طرفدار حقوق زنان .زنی که حرفی برای گفتن دارد یک زن جسور است .اما حقیقتا شنیدن صدایش دشوار است 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

توروخدا کامنت ببین . شوهرش شروع کرده بعد طرفدار شوهرش هستید اه چرا هواش نداشتی چرا فلان کردی چرا دعو ...

اخه اوضاع ایشونو ببین. همه میدونیم شوهرش شروع کرده اصلا دنبال بهانه میگشته که شروع کنه خیلیم وحشی و نفهم و گاوه  اما خوب بچه ده ساله چه گناهی کرده؟همینجوریشم بین زمین و هواست دیگه این هول و تکون ها رولازم نداره 

بیشتر از دست مادرش باید عصبانی باشیم 

توروخدا کامنت ببین . شوهرش شروع کرده بعد طرفدار شوهرش هستید اه چرا هواش نداشتی چرا فلان کردی چرا دعو ...

شوهرش در نهایت ادب گفته مامانم اینارو دعوت کنیم حرف بدی نزده این خانوم گارد گرفته در حالی که خواهرش پیششون میمونه بعد هم فحش داده به خواهر همسرش انتظار داری الان بیان از خانومه حمایت کنن ،آدم باید طرف حق رو بگیره 

تنها جواب ابلهان، خاموشی می باشد و تمام.

وقتی قبول کرده خواهرت هفتگی پیشت باشه اینجوری نکن ، این چه فحشی بود به خواهراش دادی ، می گفتی اره دعوت کنیم دور هم باشیم عید دیدنی نیست که بزرگتر کوچکتر داشته باشه

باید صبور باشی به زبون بگیریش به خاطر خودت و خواهرت ، گناه داره اون طفل معصوم

عجب 
شوهرش در نهایت ادب گفته مامانم اینارو دعوت کنیم حرف بدی نزده این خانوم گارد گرفته در حالی که خواهرش ...

غلط کردم دیگه تو این سایتم نمیام 

@نی_نی_یار_پنج   لطفا منو لغو کاربری کنین

روانشناسی میگفت:ی حقیقتی وجود داره ک شما آدم خوبه داستان نیستید🤍🖤 چون زخمی رو ک خوردین یادتونه ،ولی ضربه هایی رو ک زدین یادتون میره!🤍✋🏿

جاری من یک هفته داداشش پیشش بود،میگفت چون شوهرم دوست نداشت خونمون بمونه بهونه میگرفت الکی.نمیگفتم که نمونه اینجا.هرچیزی که میگفت به خوبی باهاش رفتار میکردم تا این وضع تموم بشه.شاید شوهر شما هم دوست نداره خواهرت خونتون باشه،به خاطر شما حرفی نمیزنه وگرنه وظیفه مادرته که از بچش نگهداری کنه.شوهرتم دنبال بهونه بوده،شما هم زرنگ باش و بهونه نده دستش.قبول میکردی تموم میشد میرفت.

قبول ندارم . اسی خواهرش ده سالشه فقط چه معذبی؟

ده ساله ها همه چیز رومیفهمن 

مادرشوهر و خواهرشوهر یکم اهل طعنه و کنایه باشن پوست بچه رو میکنن بعدم مادری که همچین بچه وحشی تربیت کرده معلومه چطور ادمیه