2777
2789
عنوان

شوهرم جلو خواهرم منو ب باد کتک گرفت 😭

| مشاهده متن کامل بحث + 4702 بازدید | 163 پست
اخي عزيزم متاسفم براي روح و جسم اسيب ديده ات.يا براي همه صحنه هايي كه نشستي كتك خوردن مادتو ديدي..و ...

مگه بیکارم بیام ببینم تو کی هستی یعنی انقد عقده دیده شدن داری 🤣🤣🤣

خدای من .خدای حیوانات است .طرفدار حقوق زنان .زنی که حرفی برای گفتن دارد یک زن جسور است .اما حقیقتا شنیدن صدایش دشوار است 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

كيفت خونه ما جا نمونده 😉

شاید مادرت یا خودت دیشب که خونه ما بودین با خودتون کیفه منم بردین ..ای بابا دست کج هم که هستین ..نه معلومه قشنگ ادبت کردم تا جای دیگه از تجربیاته گران بهات نگی 😅

خدای من .خدای حیوانات است .طرفدار حقوق زنان .زنی که حرفی برای گفتن دارد یک زن جسور است .اما حقیقتا شنیدن صدایش دشوار است 
من مادرم فوت شده چرا اسم مادر كسي رو مياريد؟ @ني_ني_يار_۹۹    لطفا رسيدگي كنيد چرا با ...

مادره منم فوت کرده حتی ندیدمش ..اول گفتی حتما مادرت کتک خورده و تو نگاش کردی ‌..خواستم ادبت کنم تا وقتی توی حرف زدن کم میاری اسم خانواده نیاری ‌..معلومه قشنگ ادب شدی .هر جا گنده تر از دهنت حرف زدی باید منتظره پاره شدن هم باشی ..

من مادرم فوت شدن  . بله ادب شدم با كسي كه بي ادبه و مادر حاليش نيست تبادل نظر نكنم.

من مشاجره ای با شما ندارم ..

فقط بدم میاد به مرد به زنش توهین کنه 

اسی کارش بد بوده درست ولی یه زن چرا کتک بخوره 

اگر خدایی ناکرده سرش به جایی میخورد چی 

یکم زنایی رو که کتک میخوره رو درک کنیم 

بخدا اگر از حق خودتون دفاع کنید مردا طلاقتون نمیدن ..

من مشاجره ای با شما ندارم .. فقط بدم میاد به مرد به زنش توهین کنه  اسی کارش بد بوده درست و ...

من خودم مركز خيريه زنان بي سرپرست دارم

حذاقل براي ١٠ نفرشون از جيب خودم خرج كردم پول دادم تا ظلاق صادر شده..

ولي در مورد استارتر من اصلا نگفتم كتك بخور.من گفتم وقتي توانايي دفاع از خودت و اون بچه رو نداري..كاري نكن كه فحش بده و كتك بخوري..مردي كه در جواب تو اينجوري حرف ميزنه معلومه ادم نيست..پس براي حفظ سلامني خودش نبايد بزاره كتك بخوره..دقيقا من اينو گفنم كه سلامت جسم و روحتو حفظ كن.

💕

من خودم مركز خيريه زنان بي سرپرست دارم حذاقل براي ١٠ نفرشون از جيب خودم خرج كردم پول دادم تا ظلاق ص ...

کر اشتباهو اول مادرش کرده.که دخترشو آواره کرده ..حالا اگه پسر بود میتونست هر جایی مشغول به کار شه ...بله نباید مشاجره میکرد ..باید میگفت عزیزم حتما چرا که نه در اولین فرصت ممکن خانوادتو دعوت میکنم ..نه دیگه کتک میخورد نه چیزی ...چی بگم نارحت شدم هر چی صلاحشه پیش بیاد ..

خب منم از اول دارم همينو ميگم😅 شما قاطي كردي

والا انقد ریپ زدن روم اشتباهی گرفتم ..انقد عصابم خورد شد اول صبی و کتک اخه .‌به هر حال آرزوی موفقیت براتون دارم ❣

شوهرت خواهرت نگه میداره خرجش میده وظیفشم نیس تازه .اونوقت توبه خاطریه دعوت کردن خانوادش اونم برای یه وعده دعوادرست کردی .کاش مادرت ازدواج نمیکردطفل معصوم خواهرت 

خدامن وبچه هام ازاین جهنم نجات بده حتی شده بامرگ