2777
2789
عنوان

مامانایی که پسر ۲۰ ماهه دارن

| مشاهده متن کامل بحث + 410 بازدید | 18 پست
اره میفهمن دختر من اگر چیزی بهش بگی قهر میکنه گریه میکنه دیگ وقتی گف اینو بده تو فوری  با یچیز ...

همینکارو میکنم مثلا من وقتی بهش میگم مامان گریه میکنه یا ناراحتم ازت انقد صدام میزنه تا نگاهش کنم بهش بگم جونم خیالش راحت بشه دیه ناراحت نیستم 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من لگن بزرگ میزارم تو حموم عروسک های پلاستیکی از این اردک ها و.. میندازم توش هر چند دقیقه میرم سر میزنم ..رنگ انگشتی بخر بهش یاد بده روی کاشی های حموم با انگشتهاش نقاشی بکشه.. من ۱۰ سال هیچ دکوری ندارم.. همه چی رو جمع کردم انباری ..دیدم هی بچه ها میزنن میشکنن..برای کمد و کابینت و.. هم یه سری پلاستیک ها هست که از پلاستیک فروشی بپرسی میدن نصب میکنی بچه هیچ دری رو نمیتونه باز کنه چه کمد چه کابینت چه در اتاق حتی.. به در میچسبونی و چهارچوب..

سعی کن باهاش بازی کنی.. من دخترم سرما خورده بود دو روز پیش و گریه میکرد بستنی میخواست .. من با خونه بازی یا همون چینه بستنی الکی درست کردم گفتم به به چه خوشمزه است..اینو میخورم گلوم درد نمیگیره...اونم اومد نشست برای خودش بستنی الکی درست کرد براش دوربین الکی ساختم گفتم از خودت عکس بگیر از وسایل ها عکس بگیر یادش رفت.. بچه زیر ۵ سال رو فقط با گول زدن میشه به راه آورد تا مهد برن و عقلشون برسه.. فقط هواسش رو پرت کن.. الان مشکل نداری که خواهر.. مشکلت وقتی شروع میشه که بچه دومت دنیا بیاد.. هواست نباشه میبینی خفه اش میکنه یا مثلا میاد به خیال خودش به اون اب بده یا خوراکی بده..🤦‍♂️بچه اول من با اینکه اصلا حسود نبود و ۵سالش بود.. ولی نم نم میدید همه وقتم صرف شیر دادن و نگهداری از بچه دوم میشه حسودی میکرد و مدام سرو صدا میکرد و وقتی خواب بود میترسوندش تا بیدار شه گریه کنه..