2777
2789
عنوان

دوستاتون رو چطور صدا می زنید

66 بازدید | 12 پست

خانوما من یک عادتی که دارم دوستامو با فامیلی صدا می زنم بدون پیشوند خانوم مثلا احمدی رضایی حسینی

بنظر شما زشته چون بعد از چند دفعه صحبت کردن دیگه نمی شه گفت همش خانوم فلانی 

شما چطور صدا می زنید

اسماشونو میگم

اگه صمیمی باشیم لقب خاصشونو میگم

پذیرفتن خیلی مهمه! بپذیریم که یه چیزی تموم شده، بپذیریم فلان جا اشتباه کردیم، بپذیریم که فلان جا حق داشتیم، بپذیریم یه سری چیزا همینه که هست، بپذیریم برای یه سری چیزا باید تلاش کرد و جنگید، پذیرفتن موقعیت و طبق اون رفتار و احساس کردن خیلی مهمه.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دوست رو با اسم صدا میزنم فقط اونایی که هنوز باهاشون رسمیم با پیشوند خانم صدا میزنم

یه صلوات واسه حاجت رواییم میفرستی؟ 🥲امروز اولین روز محرم 1404 هست از خدا خواستم که حاجتمو بده و تا سال دیگه اگه حاجتمو داد همینجا مینویسم شما هم برا من دعا کنید🤍

به اسم

مگه مدرسه‌س که با فامیلی صدا بزنم

|•یاسمنم•| |•پیوسته در تاریخ ساعتی فرا می‌رسد که در آن، آنکه جرئت کند و بگوید دو دوتا چهارتا می‌شود، مجازاتش مرگ است•| |•از دور ریختن قواعدی که به من تلقین شده بود، آرامش مخصوصی در خودم حس می‌کردم•|   goftino.com/c/xJbnEE

باجی .اسم کوچیک ..تو دانشگاه یکی از دوستام به فامیلی صدام میگردد .دلممم میخواست بزنم لهشششش کنم 

مردم تو خاکسپاریت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹🌹🌹دانی که چرا دار مکافات شدیم؟ناکرده گنه، چنین مجازات شدیم؟کُشتیم خرد، دار زدیم دانش را دربند و اسیر صد خرافات شدیم!

اسمش  هرزگاهی تنوعی میگم خاتم فلانی

دوستان عزیزم یه نفر هست که تفرقه میندازه تو زندگیم خواهشا دعا کنید دست برداره🙏❤ تاپیک های توهین امیز و غیر مرتبط و مسخره رو گزارش میزنم چون معتقدم هنوز به بلوغ کامل عقلی نرسیدن و لازم نیست اینجا باشن 

اسم خودشو یا مخفف اسمشو اگه باحال باشه و خودش اوکی باشه میگم ...گاهی جان هم بعد اسمش میگم ...

وقتایی که از فامیلی استفاده میکنیم برای شوخیه یا سوژه ای پیدا شده که به کار میبریم برا هم 😅در حالت معمول فامیلی نمیگیم 

You're all the things I've got to remember