2777
2789
عنوان

مامانایی که پسر ۲۰ ماهه دارن

410 بازدید | 18 پست

پسر من خیلی خرابکار و شیطونه  گاهی عصبانی میشم صدامو روش بلند میکنم مامانم میگه چرا اینکارو میکنی بچه رو دیونه میکنی بچه رو میترسونی میشه عذاب وژدان میشینم گریه کردن دارم دیونه میشم شما سر بچه هاتون صدا بلند نمیکنید مثلا میکم اون کارو نکن بده اصلا ادم عصبی نیستم خیلیم ارومم پسرم وجشتناک شیطون و خرابکاره وتقعا کنترل اعصابمو از دست میذم 

ببین عزیزم بچه تا ۷ سالگی باید شیطنت و بازیگوشیاشو کنه وقتی داد میزنی یا کتک یا هرچی ۷ سال دوم زندگیش تو مدرسه کتک خور میشه بی اعتماد به نفس میشه من اینو از یه روانشناس معروف شنیدم درسته باید درست تربیتش کنی ولی از راه درستش بخاطر شیطنت دعواش نکن این دستور خداس کگبه بچه ها ک اقا این سن خرابکاری کنید شیطونی کنید

خدایا عاشقتم😍

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببین عزیزم بچه تا ۷ سالگی باید شیطنت و بازیگوشیاشو کنه وقتی داد میزنی یا کتک یا هرچی ۷ سال دوم زندگی ...

اخه خواهر خرابکاریدحدی داره بهونه حدی داره هرکی میره دسشویی یا حمام باید باهاش بره از بس وسایل خونه پدرمو شکسته خجالت میکشم   میگه اب میخوام بهش اب میدی میریزه منم دوسندارم سرکوب بشه اصلا  مثلا میگم ایو نریز نرو بیرون کارای خطرناک میکنه 

من  دخترم ماشالله از دیوار راست میره بالا 19 ماهشه اما شوهرم میگه بچه عصبی میشه هیچی نگو زده پا ...

حی حی من که بخاطر این چیزا بخام دعواش کنم که هیچ من زده پالت سایه و کل وسایل ارایشیمو علاوه بر نابودی مالیده به فرشی که ۶ ماهه خریدم  اصلا عصبانیم نشدم سرشتلفن ، جا شکلاتی ، ظرفای طلا کوب من و مامانمو نابود کرده  

وجدان

نه وژدان

خوبه که بچه فعال باشه.. بچه تنبل و گوشه گیر بده..

باهاش بیرون برو..

پارک ببرش

باهاش بازی کن و خسته اش کن تا یه ساعتهایی از روز رو بخوابه و بتونی استراحت کنی و ریلکس شی

اگر بستگان اطرافت داری گاهی اجازه بده بره پیششون باهاشون بازی کنه و انرژیشو تخلیه کنه

بهش شکلات و خوراکی های کارخونه ای نده

ببرش طب سنتی ،دکتر طب سنتی ببینتش بهت میگه بیش فعال هست یا نه.. و بهت توصیه هایی میکنه که کمک میکنه بدنش رو به تعادل برسونی با تغزیه

مثلا من بچه اولم تنبل.. رو مخه.. با باشگاه فرستادن و.. وادارش میکنم فعالیت کنه و خوراکهای طبع گرم میدم که سردی بدنش کم شه و به تحرک بپردازه.. در عوض بچه دومم شیطونه زیاد بهش اجیل و گوشت و ادویه و خوراکی مغازه نمیدم ..

حی حی من که بخاطر این چیزا بخام دعواش کنم که هیچ من زده پالت سایه و کل وسایل ارایشیمو علاوه بر نابود ...

میتونی وسایلات از دسترسش خارج کنی وسواس نکن من بی خیالم مهم نیس خونه نامرتب  مبل کثیف کرده بچه چندسال اول شخصیتش شکل میگیره

هعی
وجدان نه وژدان خوبه که بچه فعال باشه.. بچه تنبل و گوشه گیر بده.. باهاش بیرون برو.. پارک ببرش با ...

منم زیاد بهش خوراکی نمیدم  بخدا من پا به پاش به سازش میرقصم اینجوریم نیستم که بی دلیل سرش عصبانی بشم عشق اب بازیه مثلا میبرمش بشورمش میزارم جلو روشویی که بازی کنه بهونه نگیره با وجود بارداریم سه طبقه رو تو کل بارداریم روزی ۵۰ بار بالا پایین کردم بردم خونه مادر شوهرم بردم حیاط پارکینگ که حوصله ش. سر نره  یکی از تفریحاتش حمومه حتی دلم نیومده دلشو بشکنم نبرمش حموم دکتر بردم بیش فعال نیست  

میتونی وسایلات از دسترسش خارج کنی وسواس نکن من بی خیالم مهم نیس خونه نامرتب  مبل کثیف کرده بچه ...

خونه خودمو بترکونه اصلا مهم نیست بخدا کل وسایلامو از تو کمد در اورده شکسته بهش گفتم نکن کار بدیه ولی گوش نمیده بازم میاره بازم میشکنه میگه اب میخوام بهش میدم یهویی میریزه رو فرش میگه خودم باید برای خودم اب بریزم خیلی خودم خودم میکنه  به سازشم میرقصم تا حدودی من حس میکنم انقد هیچی بهش نگفتم یادی لوس شده مثلا میره یهویی میکوبه رو لب تاب داداشم میزنه ps4 میکوبه زمین مال داداشم  کلا در حال خرابکاری

خونه خودمو بترکونه اصلا مهم نیست بخدا کل وسایلامو از تو کمد در اورده شکسته بهش گفتم نکن کار بدیه ولی ...

در کابینتا ببن با پلاستیک من بستم خب  گمی باید کنترلش کنی دعوا ن ها  مثلا روز اول میخواست بره دور لپ تاپ بگی ن ن  مال داداش الان 

هعی
میتونی وسایلات از دسترسش خارج کنی وسواس نکن من بی خیالم مهم نیس خونه نامرتب  مبل کثیف کرده بچه ...

الان انقد بهونه گرفت میفت به پدرم من باهات میام دسشویی خوب محیطش کثیفه با داداشم گیر داده میخاد بره بیرون اون کار داشت پاشدم بردمش  بیرون با کالسکه چرخوندمش براش ابمیوه خریدم   تو راه چند بار کالسکه شو بالا پایین کردم زیر شکمم داره میترکه از درد 

در کابینتا ببن با پلاستیک من بستم خب  گمی باید کنترلش کنی دعوا ن ها  مثلا روز اول میخواست ...

گفتم خواهر اصلا بخاطر اون جیزا مامانم نمیزاره کسی دعواش کنه یا خودمم نکردم هی گفتم عزیزم دلم مال داییع خرابش کنی دایی ناراحت میشه گریه میکنه انگار نه انگار قشنگم میفهمه ها 

گفتم خواهر اصلا بخاطر اون جیزا مامانم نمیزاره کسی دعواش کنه یا خودمم نکردم هی گفتم عزیزم دلم مال دای ...

اره میفهمن دختر من اگر چیزی بهش بگی قهر میکنه گریه میکنه دیگ وقتی گف اینو بده تو فوری  با یچیز دیگه سزگمش کن

هعی