2777
2789
عنوان

یه روزه شوهرم سر برادرم با من قهر کرده

| مشاهده متن کامل بحث + 1674 بازدید | 98 پست
می‌خوام طلاقمو بگیرم برم منتظرم خونش رو عوض کنه

خوش به حالت 

برو کنار هم خونت زندگیتونو از نو باهم بسازین 

خواهر من ۱۵ سالشه ولی شوهرم به چشم دشمن میبینمش اصلا حتی تحمل دیدنشون نداره 

هر سری میان خونم اینقدر فشار عصبی رومه که روانی میشم 

اینقدر سرکوفت خانوادمون میزنه تو سرم هیچ لذتی از بودنشون نمی‌برم 

با اینکه اونا کوچک‌ترین بدی در حقش نکردن 

ولی بارها بهم ثابت شده که فقط خانواده ادم براش میمونه 

من حاضرم تا پای جونم برای خواهرم بجنگم تو هم مثل کوه پشت داداشت باش که تو این دنیا فقط اون دلسوزته و بس

مرا هزار امید است و هر هزار تویی.....❤
بعد اینکه یه چیزی بگم این ادما فقط میخوان کنترل کنن شک نکن مادرشم کنترل گر به شدت و اون پسرشو داره ک ...

دقیقا عزیزم قشنگ اینجور ادمارومیشناسی مادرشم همینه به شدت سلطه طلبی کنترل گر حرف حرف خودشه تمام رفتارهای پسرشو رو من پیاده می‌کنه قهر کردن و مظلوم نمایی دست پیش گرفتن پس نیوفتن و نقش قربانی بازی کردن رو خوب بلدن بعد همشون. عین هم خواهر و برادر و آنقدر عوضی و پاچه پاره میترسم چیزی بگم بریزم سرم کتکم بزنن

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اگر قراره به خاطر خانواده قبلی تون همیشه کشمکش باشه چرا اصلا ازدواح کردین میشستین خونه خودتون پشت خو ...

مقصر اینا هستن من یکبار برای برادرم کار کردم این کلا در خدمت اوناست و کار همیشه هست

حتما داد و بیداد از ترس ابردثوتنثم نمیکنی بیشتر کیف میکنه.مثل شوهرم اوایل .منم دیدم فایده نداره جنا ...

این دفعه انجام میدم میرم تو حیاط داد و بیداد ابرو براشون جلو همسایه هامون نمیزارم

مرگ یبار شیون هم یبار. کارایی گ گفتیمو انحام بده ببین چی میشه تگمون کن خدایی.اگه زد هم تو هم بزن اصل ...

اره والا اون سری با شیشه کوبید تو سرش اومدم جلوش رو بگیرم دستام تیکه شدبا وکیل حرف زدم گفت می‌رفتی پزشکی قانونی پدرشون درمی‌آورد چون آسیب زده به تو ولی این دفعه حالشو جا میارم

خیلی وقته داری تاپیک میزنی و خیلی وقته میخوای جدا شی ..

مردم تو خاکسپاریت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹🌹🌹دانی که چرا دار مکافات شدیم؟ناکرده گنه، چنین مجازات شدیم؟کُشتیم خرد، دار زدیم دانش را دربند و اسیر صد خرافات شدیم!

با برادرت از قبل مشکلی نداشت؟ دعوایی؟اختلاف مالی؟

نمی گویم دستم رابگیر، یقین دارم که دستانم همیشه در دستان گرمت بوده، خدای من! هرگز دستهایم را رها نکن که من گم میشوم میان ازدحام گرگها و آدمها!!

[QUOTE=393321092]نه بابا فقط چشم دیدن هیچ کس جز خانوادش رو نداره[/QUOTE 

یه بار برای همیشه بشین باهاش حرف بزن البته وقتی هردو آرومید.بهش بگو خودتو بزار جای من تو بودی ول میکردی برادر تنهات رو؟؟ چطور تو به خانوادت علاقمندی منم همین یه برادر و دارم.

نمی گویم دستم رابگیر، یقین دارم که دستانم همیشه در دستان گرمت بوده، خدای من! هرگز دستهایم را رها نکن که من گم میشوم میان ازدحام گرگها و آدمها!!