2777
2789

خواهرزاده م ۲۰ سالشه 

دختره 

فوبیای چاق شدن داره 

هیچی نمیخوره 

مثل اسکلت شده 

همیشه از همه چیز ناراضیه

پریود هاش منظم نیست 

نسبت ب همه سوظن داره

ب هیچ عنوان راضی نمیشه بره پیش روانشناس 

با هیچکس ک حالت مشاور داشته باشه حرف نمیزنه میگه خودم بهتر بلدم 

مادر پدرش تحصیل کردن خودشم دانشجوئه 

از بچگی حساس بود 

سر ۲۰ نگرفتن گریه میکنه 

متخصص تغذیه حاضر نیست بیاد

همیشه در حال حرص خوردنه 

مثلا میگه بقیه خوشبخت ترن . پدر مادر بقیه بهترن. از نظر مالی متوسط رو به بالا هستن

رسما همه رو مخصوصا مادرش رو کلافه کرده

از شدت مستاصل شدن خانوادگی؛ اومدم اینجا اینا رو مطرح کردم 

نمیدونم چه کنیم باهاش 

شبیه منه شاید! 

🙏🏻لطفاً برای شادی و آرامش روح همهٔ اموات و پدر عزیزم، هر ذکری رو که دوست داشتید، قرائت کنید...😭💔😞  #←🌸💚بِسْمِ اللّٰهِ الرَّحــْــمٰنِ الرَّحِیــْـمِ💚 {وَ ذَالنـُّونِ إِذْ ذَهَبَ مُغَاضِبًا فَظَنَّ أَنْ لَنْ نَقـْدِرَ عَلَیْهِ فَنَادَیٰ فِی الظُّلُمَاتِ أَنْ لَا إِلـَٰهَ إِلَّا أَنــْـتَ سُبــْـحَانَکَ إِنِّي کُنْتُ مِنَ الظَّالِمِیْنَ (۸۷) فَاسْتَجَبــْــنَا لَهُ وَ نَجَّیــْــنَاهُ مِنَ الْغَمِّ وَ کَذَٰلِکَ نُنـْجِی الْمُؤْمِنــِــیْنَ (۸۸)}💚🌸

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شما هم همین هستید ؟ بخدا گاهی دلم میخواد بزنمش 

از لحاظ اینکه گفتی از همه چیز ایراد می گیره و ناراضیه و فکر می کنه که می تونست توی شرایط بهتری باشه، بله تا حد زیادی همین فکر رو دارم. 

اما برعکس؛ لاغریم افسرده م کرده. 

حرص هم می خورم. 

حوصله صحبت کردن با هیشکی رو هم ندارم. 

چون دردی ازم دوا نمی کنه🥲🥲🥲🥲

🙏🏻لطفاً برای شادی و آرامش روح همهٔ اموات و پدر عزیزم، هر ذکری رو که دوست داشتید، قرائت کنید...😭💔😞  #←🌸💚بِسْمِ اللّٰهِ الرَّحــْــمٰنِ الرَّحِیــْـمِ💚 {وَ ذَالنـُّونِ إِذْ ذَهَبَ مُغَاضِبًا فَظَنَّ أَنْ لَنْ نَقـْدِرَ عَلَیْهِ فَنَادَیٰ فِی الظُّلُمَاتِ أَنْ لَا إِلـَٰهَ إِلَّا أَنــْـتَ سُبــْـحَانَکَ إِنِّي کُنْتُ مِنَ الظَّالِمِیْنَ (۸۷) فَاسْتَجَبــْــنَا لَهُ وَ نَجَّیــْــنَاهُ مِنَ الْغَمِّ وَ کَذَٰلِکَ نُنـْجِی الْمُؤْمِنــِــیْنَ (۸۸)}💚🌸