2777
2789

دخترم چند روز یه بار صبح ها استفراغ میکرد قبل عید بعد استفراغ هم اسهال میگیره الان سه روزه پشت هم صبحا داره استفراغ میکنه کسی تجربه داره؟

تب نداره

استفراغشم فقط صبح هاست

آفرین تا میتونید لایک کنید.امضا قبلیم نوشتم ممنون میشم لایک نکنین کسی گوش نداد گفتم برعکس بگم شاید اثر کنه😁

چندسالشه

تیکر تولد ۵ سالگی دلبرم😍 لحظه دیدنت انگار که یک حادثه بود، حیف چشمان تو این حادثه را دوست نداشت... سیب را چیدمو در دلهره ی دستانم، سیب را دید ولی دلهره را دوست نداشت... تا سه بس بود که بشمارد و در دام افتد گفت 1 گفت 2 افسوس سه را دوست نداشت... من و تو خط موازی؟ نرسیدن؟ هرگز، دلم این قاعده هندسه را دوست نداشت... درس منطق نده دیگر تو به این عاشق که از همان کودکیش مدرسه را دوست نداشت 🙃 

شاید مشکل معده ست

خدا تو دستمو بگیری،شاید به مو برسه ولی پاره نمیشه/قسمتی از دلنوشته میرزا تقی خان امیرکبیر در شب قدر:خدا،امیر تویی،کبیر تویی،تقی همون شاگرد آشپزه،تو راه رو بهم نشون بده .../ کار خوبه خدا درست کنه،سلطان محمود کیه( اینو سرچ کنید)/خدا هر کی که این امضا رو میخونه حس خوشبختی رو بهش اعطا کن

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مشکل معده داره،شایداسید معداش بالاست

اخه چون بعدش اسهال میشه نمیدونم از رفلاکس یا چیزهای شبیه اون میشه یا نه

رفلاکس بعدش ممکنه اسهال بیاره؟

آفرین تا میتونید لایک کنید.امضا قبلیم نوشتم ممنون میشم لایک نکنین کسی گوش نداد گفتم برعکس بگم شاید اثر کنه😁
۴/۵سالشه

حتما ببرش دکتر ، من خودم ۷ سالم که بود اینطوری بودم هر روز صبح بالا میاوردم کلی هم دکتر رفتم خوب نشدم ، که از آخر رفتم دکتر تغذیه و غدد گفت که به خاطر استرس زیاده ، من چون اون موقع مدرسه میرفتم خیلی استرس داشتم با دارو خوب شدم

تیکر تولد ۵ سالگی دلبرم😍 لحظه دیدنت انگار که یک حادثه بود، حیف چشمان تو این حادثه را دوست نداشت... سیب را چیدمو در دلهره ی دستانم، سیب را دید ولی دلهره را دوست نداشت... تا سه بس بود که بشمارد و در دام افتد گفت 1 گفت 2 افسوس سه را دوست نداشت... من و تو خط موازی؟ نرسیدن؟ هرگز، دلم این قاعده هندسه را دوست نداشت... درس منطق نده دیگر تو به این عاشق که از همان کودکیش مدرسه را دوست نداشت 🙃 

پسر منم چند روزه اینطور شده فک کنم شبش غذای سنگین میخوره اینطوری میشه

اخه دختر من ۱۰ ۱۵ روزه اینجوریه بیچاره میترسه چیزی بخوره یهو صبح حالش بد نشه

دکترم بردم اونروز اسهال نداشت احتمال میگرن دادن ولی میترسم دارو الکی بدم اگه عید نبود دوباره پیشش میرفتم میگفتم اسهالم میشه

اخه دختر من ۱۰ ۱۵ روزه اینجوریه بیچاره میترسه چیزی بخوره یهو صبح حالش بد نشه دکترم بردم اونروز اسها ...

آره الانم متخصص نیستن من فعلا ضد تهوع بهش دادم خوابیده بیدار بشه ی چی بتونه بخوره 

ما حدود ی ماه پیش امیکرون گرفتیم پسرم آنتی‌بیوتیک مصرف کرده احتمال میدم عوارض اون باشه

احتمالا دچار همین سندروم شایع هست که از استرس نشات میگیره چندسالشه؟

۴/۵سال

چه سندرومی؟

۴/۵سال چه سندرومی؟

باید بررسی کنید

اگر مشکل بدنی نداشته باشه.مثلا هلوباکتری معده یا رفلاکس و ..

دیگه باید برید سراغ احتمالای روانی روحی که تظاهر بدنی داره..

استرس..ترس..

تهوع دل درد و اسهال صبح گاهی شایع هست و سندروم استفراغ دوره ای بهش میگن که ارتباطاتی با میگرن هم داره.

💕