2777
2789

مامانم داد و بیداد راه انداخت که چرا برنجو زود نر از قورمه دم کردی برنج زود میپزه قورمه نه الان لج کرده نمیگه چیکار کنم میخوام با مرغ اول گفت مرغو با هویج بنداز داخل اب جوش یکم بپزه مزه ضحمش بره دیگم محل نمیده بم پیگ هر کار میخای بکنی بکن😭

دیگه وقت غیر فعال کردن مکانیسم ماشه و فعال کردن مکانیسم خشخاش تریاک و شیره و چایی شیرین هست🤍🪐

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

لابد دیگه میخواد زرشک پلو درست کنه الان وقت قرمه سبزی نیس

و تمام شب را برای دخترهایی که در تنهایی از خودشان خجالت می‌کشند گریه کردم. دخترهایی که بعدها از خود متنفر می‌شوند و مثل یک درخت توخالی ، پوسته‌ای بیش نیستند. و عاقبت به روزی می‌افتند که هیچ جای اندامشان حساس نیست، روح و جسمشان همان پوسته است، و خودشان نمی‌دانند چرا زنده‌اند…

یجوری غذا رو خوشمزه کن که موقع خوردن خودش از حرفاش پشیمون بشه😎🤓

همه گویند به امید ظهورش صلوات کاش که این جمعه بگویند به تبریک حضورش صلوات🤲🏻                                         انقلابی هستم☫ عاشق رهبرم💝عاشق ولایت فقیهم😍؛ مشکلی داری؟!😉                                                                      راستی از برف ۱۴۰۱ چند سال میگذره؟!🫠                                با تکه های پیکرمان، با گیسوان دخترمان، می‌خواستید چه کار کنید؟! ما زنده‌ایم مثل امید این چند روزه را بروید به کشتن افتخار کنید!                                                                                                 تازه وارد نیستم تعلیقم کردن آندرستن؟!🤨                            برا حاجت رواییم یه صلوات میفرستی؟!🙃🌱

یجوری غذا رو خوشمزه کن که موقع خوردن خودش از حرفاش پشیمون بشه😎🤓

بلد نیستم

دیگه وقت غیر فعال کردن مکانیسم ماشه و فعال کردن مکانیسم خشخاش تریاک و شیره و چایی شیرین هست🤍🪐

بلد نیستم

خسته نباشی🤓😐

الان تو چه مرحله‌ای هستی؟ بگو کمک کنیم

همه گویند به امید ظهورش صلوات کاش که این جمعه بگویند به تبریک حضورش صلوات🤲🏻                                         انقلابی هستم☫ عاشق رهبرم💝عاشق ولایت فقیهم😍؛ مشکلی داری؟!😉                                                                      راستی از برف ۱۴۰۱ چند سال میگذره؟!🫠                                با تکه های پیکرمان، با گیسوان دخترمان، می‌خواستید چه کار کنید؟! ما زنده‌ایم مثل امید این چند روزه را بروید به کشتن افتخار کنید!                                                                                                 تازه وارد نیستم تعلیقم کردن آندرستن؟!🤨                            برا حاجت رواییم یه صلوات میفرستی؟!🙃🌱

خسته نباشی🤓😐الان تو چه مرحله‌ای هستی؟ بگو کمک کنیم

پیاز سرخ کردم  ما با مرغ میپزیم مرغو انداختم تو ی ظرف جدا با هویج بپزه مزه صحمش بره

پیاز سرخ کردم ما با مرغ میپزیم مرغو انداختم تو ی ظرف جدا با هویج بپزه مزه صحمش بره

الان لوبیا رو گذاشتی رو گاز؟

عزیزم اول یه پیاز خیلی کوچیک سرخ کن بعد سبزی قرمه سبزی رو با همون پیاز سرخ کن بعد که دیدی سبزی قشنگ سرخ شده لوبیایی که خیس کردی رو بریز با آب(اگه آب گوشت داشتی اونو بریز) بزار آروم بجوشه و جا بیافته بعد که دیدی لوبیات پخته شده گوشت پخته شده رو بریز داخلش یه نیم ساعتم با اون بپزه که طعم گوشت رو بگیره خورشت آخرشم یه ذزه رب انار و نمک و ادویه مخصوص بریز یه جوش بخوره آمادس

تودنیایی گیر کردیم که هفت میلیارد آدم و چهارده میلیارد چهره وجود داره...🙃🙃🙃
پیاز سرخ کردم ما با مرغ میپزیم مرغو انداختم تو ی ظرف جدا با هویج بپزه مزه صحمش بره

مرغو پختی یا خام میخوای بندازی تو خورشت ؟

اگه خواستی بفهمی یکی انسانه... انسان..... فقط انسان..... این تست رو ازش بگیر این تست خیلییی مهمه و بابت این تست و آزمایش تست خیلی آدم ها فدا شدن😔😔😔 پس قدر این تستو بدون🙂👌رو خور نداره اصلاااااا      آماده ای ؟؟                                                         بهش بگو نظرت و حست راجب جنگ غزه و بچه های غزه چیه؟