2777
2789
عنوان

از دست مادرشوهرم خسته شدم

575 بازدید | 59 پست

سلام بچه ها. من یه مشورت میخام بکنم باهاتون. حدود هفت ماه قبل مادرم رو به دردناک ترین حالت ممکن ازدست دادم. یعالمه مشاوره رفتم تا تونستم برگردم به زندگی نرمال. و این اتفاق روم تاثیر خیلی بدی گذاشته. متأسفانه مادرشوهری دارم که فقط روزای اول کمی همراه بود و بعد از اون انواع و اقسام آزارها رو بهم رسونده. اما چیزی که الان  اعصابمو خورد کرده اینه که بتازگی هروقت میبینه من و شوهرم خلوت کردیم سریع میاد شوهرمو بغل میکنه و میچسبه بهش و شروع میکنه بوس های تند تند کردن به شوهرم و لوس بازی. این درحالیه که یه پسر دیگه هم داره و با اون اصلا این کارارو نمیکنه. اما تا چشمش میفته به من میاد با شوهرم اینطوری میکنه . این کارش واقعا آزارم میده و حتی حس بدی به شوهرم هم پیدا میکنم نمیدونم چرا. بنظرتون کار مادرشوهرم نرماله؟ یکار کنم که جلو چشم من این کارو نکنه؟؟ چون حس میکنم عمدا جلوی من اینطوری میکنه جوری که مثلا به من نشون بده اصل کاری اونه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

و اینم بگم هروقت مادرشوهرم اینطوری میکنه، بعدش شوهرم هم با من سرسنگین میشه نمیدونم چرا. ولی تمام دلیل سردی رابطه من و شوهرم همه بدجنس بازیهای مادرشوهرمه. چیکار کنم؟؟ 😔

روح مادرت شاد  من بچه بودم ومادرم را از دست دادم کاملا درکت میکنم چند وقت یکبار میبینی مادرشو ...

مرسی عزیزم ❤️ روح مادر شما هم شاد. خیلی زیاد از حد میبینمش. تقریباً دو سه روز در هفته . چون همش جلو شوهرم گریه می کنه میگه من بیکس شدم. حالا هیچ اتفاقی جز ازدواج من و شوهرم نیفتاده اما عمدا به شوهرم همش عذاب وجدان میده 

انتظاری از همراهی مادرشوهر نداشته باش،،،حسادت داره     سعی کنید حسادتش تحریک نکنید .

ای هیچ ،برای هیچ ، برهیچ، مپیچ ...کار خوب فقط زمانی ارزشمنده که فقط برای رضای خدا و خالصانه باشه...ما باید حتی برای تک تک کلمات در فضای مجازی اون دنیا جواب پس بدیم...
میخواد بینتون خراب کنه عزیزم اینجور ادما جادگر هستن سعی کنین اگ خونتون جدا هست ازشون دور بشین کمتر س ...

چیکار کنم؟ شوهرم رو ول نمیکنه هرروز بهش زنگ میزه میگه یا تو بیا یا ما میایم خونتون 😞