2777
2789
عنوان

از دست مادرشوهرم خسته شدم

| مشاهده متن کامل بحث + 575 بازدید | 59 پست
عزیزم  اون بیماره  بپذیر که اینکارو جلو تو فقط میکنه  تو باید زره آهنی بپوشی  ...

همسرم در برابر اشکای مامانش تسلیم میشه. مخصوصاً که من وقتی مامانمو از دست داده بودم، بهش میگفتم تا میتونی هوای مامانتو داشته باش که وقتی از دستش بدی کوچکترین کوتاهی اگه در حقش کرده باشی بعدا برات حسرت میشه.یکی‌نبود به من بگه اخه تو با این مادرشوهر هفت خطی که داری دیگه سخنرانی کردنت چیه 🤦🏻‍♀️

همسرم در برابر اشکای مامانش تسلیم میشه. مخصوصاً که من وقتی مامانمو از دست داده بودم، بهش میگفتم تا م ...

خودت را سرزنش نکن

من وهمه کسانی که پدر ومادر از دست دادن اینو میگن

بله اون شیر شب داده بچه اش هست احترام بزارن 

کارای خارج از عرف را بزارن جلو خودشون

آرامش سهم قلبی است که درتصرف خداست.    

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خودت را سرزنش نکن من وهمه کسانی که پدر ومادر از دست دادن اینو میگن بله اون شیر شب داده بچه اش هست ...

برای کادو روز زن بگو همسرت خودش میدونه

آرامش سهم قلبی است که درتصرف خداست.    
خودت را سرزنش نکن من وهمه کسانی که پدر ومادر از دست دادن اینو میگن بله اون شیر شب داده بچه اش هست ...

فرشته ی مهربون، ممنونم که وقت گذاشتی و جواب دادی. جوابات خیلی آرومم کرد. مرسی عزیز دلم ❤️

همش بین من و مامانش گیر میکنه. چون مامانش مدام گریه میکنه و عذاب وجدان میده به شوهرم

چقدر رو اعصابه مادرشوهرت،،  تو هم ب روش خودت شوهرت بکش سمت خودت .البته شوهرت نباید از نیتت باخبر بشه وگرنه بیشتر سمت مادرشوهرت میره

ای هیچ ،برای هیچ ، برهیچ، مپیچ ...کار خوب فقط زمانی ارزشمنده که فقط برای رضای خدا و خالصانه باشه...ما باید حتی برای تک تک کلمات در فضای مجازی اون دنیا جواب پس بدیم...
وا پیششون باشی یه درد جدا باشی یه درد من بهاشون زندگی میکنم و در عذابم تو جدایی و عذاب ای خدا چرا اد ...

برا دخترهای خودشون بهترین ها  رو میخوان،برا عروس پایین ترین چیز رو...خدا خودش عذابشون زیاد کنه.

ای هیچ ،برای هیچ ، برهیچ، مپیچ ...کار خوب فقط زمانی ارزشمنده که فقط برای رضای خدا و خالصانه باشه...ما باید حتی برای تک تک کلمات در فضای مجازی اون دنیا جواب پس بدیم...
من یه دوست داشتم که مادرشوهرش فوت کرده بود میگفت خجالت میکشم جلو شوهرم به مامانم زنگ بزنم گناه داره ...

منم در مقابل آدم های مشکل دار ک درست بشو هم نیستند بلانسبت ببخشید س گ محلی میکنم  دیگه خودم هم آرامش دارم.

عزیزم  سعی کن تو جمعشان نباشی ک رفتارهای آزاردهنده رو کمتر ببینی  . 

عزیزدلم درست میگی. من پیش مشاور که میرفتم اواخر جلساتم بود که حالم یکم بهتر شده بود، بهم گفت الان که ...

عزیزم تاپیک های بانوآرتمیس   و    دخترگرانبها سرچ کن و بخون،،،همینجا سرچ کن دانلود کتاب بانوآرتمیس میاد   میتونی دانلود کنی سرفرصت بخونی.

خدا ازشون نگذره ب حق امام حسین

منم خیلی اذیت کردند و میکنند  خدا تقاص کارهاشون رو بده.