سلام بچه ها. من یه مشورت میخام بکنم باهاتون. حدود هفت ماه قبل مادرم رو به دردناک ترین حالت ممکن ازدست دادم. یعالمه مشاوره رفتم تا تونستم برگردم به زندگی نرمال. و این اتفاق روم تاثیر خیلی بدی گذاشته. متأسفانه مادرشوهری دارم که فقط روزای اول کمی همراه بود و بعد از اون انواع و اقسام آزارها رو بهم رسونده. اما چیزی که الان اعصابمو خورد کرده اینه که بتازگی هروقت میبینه من و شوهرم خلوت کردیم سریع میاد شوهرمو بغل میکنه و میچسبه بهش و شروع میکنه بوس های تند تند کردن به شوهرم و لوس بازی. این درحالیه که یه پسر دیگه هم داره و با اون اصلا این کارارو نمیکنه. اما تا چشمش میفته به من میاد با شوهرم اینطوری میکنه . این کارش واقعا آزارم میده و حتی حس بدی به شوهرم هم پیدا میکنم نمیدونم چرا. بنظرتون کار مادرشوهرم نرماله؟ یکار کنم که جلو چشم من این کارو نکنه؟؟ چون حس میکنم عمدا جلوی من اینطوری میکنه جوری که مثلا به من نشون بده اصل کاری اونه
عزیزم اون بیماره بپذیر که اینکارو جلو تو فقط میکنه تو باید زره آهنی بپوشی ...
همسرم در برابر اشکای مامانش تسلیم میشه. مخصوصاً که من وقتی مامانمو از دست داده بودم، بهش میگفتم تا میتونی هوای مامانتو داشته باش که وقتی از دستش بدی کوچکترین کوتاهی اگه در حقش کرده باشی بعدا برات حسرت میشه.یکینبود به من بگه اخه تو با این مادرشوهر هفت خطی که داری دیگه سخنرانی کردنت چیه 🤦🏻♀️
همش بین من و مامانش گیر میکنه. چون مامانش مدام گریه میکنه و عذاب وجدان میده به شوهرم
چقدر رو اعصابه مادرشوهرت،، تو هم ب روش خودت شوهرت بکش سمت خودت .البته شوهرت نباید از نیتت باخبر بشه وگرنه بیشتر سمت مادرشوهرت میره
ای هیچ ،برای هیچ ، برهیچ، مپیچ ...کار خوب فقط زمانی ارزشمنده که فقط برای رضای خدا و خالصانه باشه...ما باید حتی برای تک تک کلمات در فضای مجازی اون دنیا جواب پس بدیم...
وا پیششون باشی یه درد جدا باشی یه درد من بهاشون زندگی میکنم و در عذابم تو جدایی و عذاب ای خدا چرا اد ...
برا دخترهای خودشون بهترین ها رو میخوان،برا عروس پایین ترین چیز رو...خدا خودش عذابشون زیاد کنه.
ای هیچ ،برای هیچ ، برهیچ، مپیچ ...کار خوب فقط زمانی ارزشمنده که فقط برای رضای خدا و خالصانه باشه...ما باید حتی برای تک تک کلمات در فضای مجازی اون دنیا جواب پس بدیم...
من یه دوست داشتم که مادرشوهرش فوت کرده بود میگفت خجالت میکشم جلو شوهرم به مامانم زنگ بزنم گناه داره ...
منم در مقابل آدم های مشکل دار ک درست بشو هم نیستند بلانسبت ببخشید س گ محلی میکنم دیگه خودم هم آرامش دارم.
عزیزم سعی کن تو جمعشان نباشی ک رفتارهای آزاردهنده رو کمتر ببینی .
عزیزدلم درست میگی. من پیش مشاور که میرفتم اواخر جلساتم بود که حالم یکم بهتر شده بود، بهم گفت الان که ...
عزیزم تاپیک های بانوآرتمیس و دخترگرانبها سرچ کن و بخون،،،همینجا سرچ کن دانلود کتاب بانوآرتمیس میاد میتونی دانلود کنی سرفرصت بخونی.
منم خیلی اذیت کردند و میکنند خدا تقاص کارهاشون رو بده.