2777
2789

شوهرم میگه چرا وسایل ما انقدر زود اوراق میشه

از سال ۹۹ک ازدواج کردیم گاز و ماشین لباسشویی گرفته اونم گاز طرح فر ضعیف باماشین لباسشویی دوقلو

تا الان دارم استفاده میکنم گاز ک یکم زنگ زده جلوشم تیکه تیکه رنگش پریده با لاک سفید زدم

ماشین لباسشوییم ظاهروباطنش نصبت ب سنش خوبه

وخوبم کارمیکنه

کابینتام ک ۶سال پیش کابینتای دست دوم دوستشواورد ک زنشم کلی طعنه شو بهم زد 

اونام پوسیدن چسب نواری زدم ک گیرنکنه ب لباسام

چقدمن بدبختم ک بایدبااین وضع زندگی کنم بد این بیاد ب من بگه بی انضباطی!

مامانش بقرآن هر ۴سال یبار وسایلشو نو میکنه از وقتی ک ما ماشین لباسشویی گرفتیم تاحالا ۳تا عوض کرده

زیادقانع نباش فقط 

خدا رو مثل آدما فرض نکن. برای اون زمان مهم نیست. زمانش که شد، خودش خواسته ات رو بهت میده.زندگی من منشا تمام اتفاقای خوب دنیاست❤خدایا شکرت❤بعد ی سقط و یک سال اقدام بیبی چکم دوروز مونده ب ولادت پیامبرمون مثبت شد خدایا خودت مواظب تودلیم باش💚1402/9/7رفتمNT فندقم 12هفته و2 روزش بود و سالم،دکترم احتمال داد دختره ❤تودلیم ۱۴۰۳/۳/۱۴ساعت ۴به دنیا اومد 💛خدایا شکرت💜

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نداره هم ک من بزنم دهنش بگم عوض کن انقدر عین گداها زندگی نکنم

فقط ادعا ادعا 

بقرآن من دلم میسوزه بروش بیارم میگم غرورش له میشه

ولی انگار حالیش نیس احمق دوسدارم روش بالا بیارم انقدر بهم فشاراومدو نادیده گرفتم😭😭😭😭

من هشت ساله ازدواج کردم، بجز مبل، و اضافه کردن فرش، هنوز هیچی رو عوض نکردم. حتی ظرف هم اضافه نکردم. ...

من ۱۵ساله 

اره منم ۱۰سال بچه نداشتم همه چی نونو بود 

اخه نسازم باشم نداره اسکول

عزیزم قانع نباش من ۸سال پیش ازدواج کردم گقتم باید لباس شویی و گاز و قالی و عوض کنی گفت ندارم ازکجا بیارم رفتم قسطی برداشتم قسطشو داد میزتلوزیون و مبلم  همینطور 

من ۱۵ساله اره منم ۱۰سال بچه نداشتم همه چی نونو بود

آهان. آخه نوشتی ۹۹ ازدواج کردم. تعجب کردم که چرا اینقد زود همه چی خراب شد. ۱۵ سال یه عمره دیگه، چسب کاری نکن. بذار اوراق شدشو ببینه. خودت هم به بیشتر اوراق کردنشون کمک کن حتی😄

«فَإِذَا قَضَىٰ أَمْرًا فَإِنَّمَا يَقُولُ لَهُ كُنْ فَيَكُونُ»

عزیزم قانع نباش من ۸سال پیش ازدواج کردم گقتم باید لباس شویی و گاز و قالی و عوض کنی گفت ندارم ازکجا ب ...

اینم زورش میاد ماشین لباسشویی گرفتم قسطی واسه اینه

یکم پول جم کنم کابینت وگازم عوض کنم زیادی ساختنم درست نیس

وا، آخه این بی منطق بازیا چیه، وسیلست دیگه به هر حال بعد چندسال که عمرشو کنه خراب می‌شه.. به نظرم سعی کن منطقی باهاش حرف بزنی، شاید راضی شد و کمتر اذیتت کرد

شما هم خودت رو سرش ناراحت نکن عزیزم، پیش میاد این بحثا 🤍