2777
2789
عنوان

از دست مادرشوهرم خسته شدم

| مشاهده متن کامل بحث + 575 بازدید | 59 پست
نه تو یه خونه نیسیم. اصلا اونا شهرستانن

اینکه از هم فاصله دارین یه ویژگی مثبته،شما سعی کن تو این جور مواقع صبور باشی و بیخیال

«و اگر امیدی در تو بمیرد خدا امیدهای فراوان دیگر درونت زنده می‌کند..»🤍✨️

من یه دوست داشتم که مادرشوهرش فوت کرده بود میگفت خجالت میکشم جلو شوهرم به مامانم زنگ بزنم گناه داره مادرش فوت کرده دلش میشکنه 

اونوقت یاد خودم افتادم که چه حرفها وچه رفتارها وچه چیزها که ندیدم 

تشویقش کردم گفتم خدا طول عمر بده چقدر خوبه که درک میکنی 

نگاه کن ما که بقیه نمیتونیم بگیم مدلی که ما دوست داریم واتفاقا درسته رفتار کنن وحرف بزنن ولی خودمون که میتونیم با توجه به روحیه وطرف مقابل واکنش داشته باشیم 

وقتی اون رفتار را دیدی پاشو برو انگار نه انگار چیزی دیدی وشنیدی خودت را سرگرم گوشی کن یا برو بهونه آب آشپزخونه 

این دنیا زود میگذره هیچی وهیچ کس ارزش نداره آرامش ما را بهم بزنه

آرامش سهم قلبی است که درتصرف خداست.    

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب چی میشه تو کمتر بری مثلا ده روز یکبار وهمسرت در این فاصله سر بزنه بازم شرایط وروحیه خودت وهمسرت ر ...

همیشه همین تصمیم رو میگیرم اما نمیشه. همش میگن یه روزه پاشو بیا و توی خونه میخوای چکار کنی. یا مثلاً میگن بقیه فامیل هم میان اگه نیای زشته. چون مادرشوهر میدونه اگه من نرم شوهرم مجبور میشه زود برگرده منو هم به زور می کشونه خونه خودشون

همیشه همین تصمیم رو میگیرم اما نمیشه. همش میگن یه روزه پاشو بیا و توی خونه میخوای چکار کنی. یا مثلاً ...

قوی باش 

بگو نه قرار نیست طوری بشه فقط تو آروم تری

بگو کار دارم 

کلاسی چیزی ثبت نام کن خودت را مشغول هدفهات  واولویت هات کن

نمیتونم . مخصوصاً این مورد رو اصلا باهاش کنار نمیام 😞🥺

میدونم که سخته ولی آرامشت که مهمتره

«و اگر امیدی در تو بمیرد خدا امیدهای فراوان دیگر درونت زنده می‌کند..»🤍✨️
من یه دوست داشتم که مادرشوهرش فوت کرده بود میگفت خجالت میکشم جلو شوهرم به مامانم زنگ بزنم گناه داره ...

چقدر دوستت باشعوره. مادرشوهر من خیلی بیشعوره. واسه روز مادر اول رفتیم سر خاک مادرم... 😔 دعوایی بین منو شوهرم انداخت سر همین موضوع.هیچ وقت ازش نمیگذرم. 

نه تو یه خونه نیسیم. اصلا اونا شهرستانن

پس چرا اجازه میدی بیماری روحی مادرشوهرت 

تو را آزار بده

اون اگر به دلیل کمبود سواد آگاهی شعور فرهنگ تجربه وگذشت وهرچه 

این رفتار آزار دهنده را داره وتو زخم میخوری 

چرا دوباره ودوباره خودت را در معرض این بیمار قرار بدی

قوی باش  بگو نه قرار نیست طوری بشه فقط تو آروم تری بگو کار دارم  کلاسی چیزی ثبت نام کن ...

راست میگی. باید وقتمو پر کنم.  غصه ی ازدست دادن مامانم توان خیلی کارارو ازم میگیره

چقدر دوستت باشعوره. مادرشوهر من خیلی بیشعوره. واسه روز مادر اول رفتیم سر خاک مادرم... 😔 دعوایی بین ...

خب تو که شعور وفرهنگ وتربیت داری 

اون بی شعور خودت را دست یه همچین آدمی بزاری

دوری ودوستی عزیزم

اینو بزار کنار دلت 

اگر بری وهی زخم بخوری تا جایی میتونی تحمل کنی وبعد مثل آتشفشان منفجر میشی وخسته وخسته

همسرت را دریاب با اون حرف بزن درد دل کن بیشتر ارتباط بگیر

پس چرا اجازه میدی بیماری روحی مادرشوهرت  تو را آزار بده اون اگر به دلیل کمبود سواد آگاهی شعور ...

میخوام یه چیزی بهش بگم که دیگه این کارو حداقل جلو چشم من نکنه. هزاران بار باهم تنها میشن. وقتی تنهان انقد بچسبه به پسرش که دیگه کنده نشه اصن 

راست میگی. باید وقتمو پر کنم.  غصه ی ازدست دادن مامانم توان خیلی کارارو ازم میگیره

حق داری 

این غصه برای من هست برای تو هست 

وتا ابد همراهمون

ولی خودمون باید به داد خودمون برسیم 

من خیلی بها دادم خیلی انرژی ها از دست دادم کاش یکی بود این حرفهایی که به تو گفتم از تجربه خودم را زودتر بهم میگفت 

راه رفته منو دوست مجازی تو نرو

الان یه جسم بیمار ویه روح خسته برام مونده

میخوام یه چیزی بهش بگم که دیگه این کارو حداقل جلو چشم من نکنه. هزاران بار باهم تنها میشن. وقتی تنهان ...

عزیزم  اون بیماره 

بپذیر که اینکارو جلو تو فقط میکنه 

تو باید زره آهنی بپوشی 

وقتی میری خواست این کارو کنه روت را بکن اونطرف یا پاشو برو 

اگر بفهمه تو حساس هستی احتمال لجبازی وتکرار وحتی بدتر شدن هست 

بازم اگر بتونی با همسرت در یه موقعیت خوب حرف بزنی بگو دلم می سوزه نمیخوام بلایی سر مادرت بیاد ولی آه ازم میاد دست خودم نیس  اگر برات ممکنه تو رعایت کن 

بازم خودت باید شرایط وروحیه همسرت را بسنجی

حق داری  این غصه برای من هست برای تو هست  وتا ابد همراهمون ولی خودمون باید به داد خودمو ...

عزیزدلم درست میگی. من پیش مشاور که میرفتم اواخر جلساتم بود که حالم یکم بهتر شده بود، بهم گفت الان که داری برمیگردی به زندگی عادی مراقب یچیز باش، اونم اینکه دنبال محبت مادرت توی وجود هیچ کس نگرد. بهم گفت الان اولشه که مامانتو از دست دادی ممکنه خاله عمه مادرشوهر ، بیان بهت بگن از الان روی منم مثل مامانت حساب کن و ما هم مثل اون دوستت داریم و این حرفا. ولی این حرفا رو فقط بشنو و نپذیر. چون هیچ کس جای مادرتو دیگه پر نخواهد کرد. و اگه یک درصد هم توقع مهر مادری از این آدم ها داشته باشی ضربه میخوری. و برای من واقعا همینطور شد. ضربه ی بدی خوردم از مادرشوهری که می‌گفت من دختر ندارم و قسم میخورد که منو از پسراش بیشتر دوس داره. ماها چون آدم ها رو باور میکنیم بیشتر هم ازشون ضربه میخوریم

عزیزدلم درست میگی. من پیش مشاور که میرفتم اواخر جلساتم بود که حالم یکم بهتر شده بود، بهم گفت الان که ...

عزیزم اون مادرشوهر یه انسان هست دیگه

خیلی بزرگش نکن

ریز ببینش

آره ما دنبال کمبود محبت خودمون توی جسم دیگران هستیم 

آنچه کار خوب کنی آنچه لطف ومحبت خرج کنی باز عروس هستی

خانه سالمندان برو یا خیریه ها سر بزن کلی خوشحال میشن بدون توقع انتظار بازگشت