سلام بچه ها. من یه مشورت میخام بکنم باهاتون. حدود هفت ماه قبل مادرم رو به دردناک ترین حالت ممکن ازدست دادم. یعالمه مشاوره رفتم تا تونستم برگردم به زندگی نرمال. و این اتفاق روم تاثیر خیلی بدی گذاشته. متأسفانه مادرشوهری دارم که فقط روزای اول کمی همراه بود و بعد از اون انواع و اقسام آزارها رو بهم رسونده. اما چیزی که الان اعصابمو خورد کرده اینه که بتازگی هروقت میبینه من و شوهرم خلوت کردیم سریع میاد شوهرمو بغل میکنه و میچسبه بهش و شروع میکنه بوس های تند تند کردن به شوهرم و لوس بازی. این درحالیه که یه پسر دیگه هم داره و با اون اصلا این کارارو نمیکنه. اما تا چشمش میفته به من میاد با شوهرم اینطوری میکنه . این کارش واقعا آزارم میده و حتی حس بدی به شوهرم هم پیدا میکنم نمیدونم چرا. بنظرتون کار مادرشوهرم نرماله؟ یکار کنم که جلو چشم من این کارو نکنه؟؟ چون حس میکنم عمدا جلوی من اینطوری میکنه جوری که مثلا به من نشون بده اصل کاری اونه
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
مرسی عزیزم ❤️ روح مادر شما هم شاد. خیلی زیاد از حد میبینمش. تقریباً دو سه روز در هفته . چون همش جلو ...
رفت و امدتون زیاده.
ای هیچ ،برای هیچ ، برهیچ، مپیچ ...کار خوب فقط زمانی ارزشمنده که فقط برای رضای خدا و خالصانه باشه...ما باید حتی برای تک تک کلمات در فضای مجازی اون دنیا جواب پس بدیم...
دقیقا منم همین مشکل دارم یه جا میریم تندی پیش شوهرم میشینه
دختر قشنگم پسر پهلونم مامان عاشقانه دوستون داره ای کاش همیشه بچه بودید آخه هرچی بزرگتر بشین فاصله ما از هم بیشتر میشه من خستگی الان به جون میخرم فقط این روزا زود تموم نشن همیشه برقرار باشین منتظر یه نی نی باشین به زودی 😍💋
روابط منو شوهرم رو با همین کرم ریختناش خیلی سرد کرده. شوهرم از ترس مامانش خچنه ی فامیل های منو نمیاد ...
شوهرت با احترام دادن اقتدار دادن و محبت و سیاست و رعایت قلق ها و علائقش بکش سمت خودت
ای هیچ ،برای هیچ ، برهیچ، مپیچ ...کار خوب فقط زمانی ارزشمنده که فقط برای رضای خدا و خالصانه باشه...ما باید حتی برای تک تک کلمات در فضای مجازی اون دنیا جواب پس بدیم...
بچه ها یه راه حل بهم بدین که مودبانه بهش بگم دیگه اینطوری نکنه
مقصر شورای بچه ننمون هستن
دختر قشنگم پسر پهلونم مامان عاشقانه دوستون داره ای کاش همیشه بچه بودید آخه هرچی بزرگتر بشین فاصله ما از هم بیشتر میشه من خستگی الان به جون میخرم فقط این روزا زود تموم نشن همیشه برقرار باشین منتظر یه نی نی باشین به زودی 😍💋
بنظرم شما زیادی حساس شدی،حتی اگه بامنظور هم اینمدل رفتار میکنه شما چشم پوشی کن و بزن بیخیالی مخصوصا اگه باهم تو یه خونه زندگی میکنین این واسه آرامشت بهتره
«و اگر امیدی در تو بمیرد خدا امیدهای فراوان دیگر درونت زنده میکند..»🤍✨️
چیکار کنم؟ شوهرم رو ول نمیکنه هرروز بهش زنگ میزه میگه یا تو بیا یا ما میایم خونتون 😞
وا پیششون باشی یه درد جدا باشی یه درد من بهاشون زندگی میکنم و در عذابم تو جدایی و عذاب ای خدا چرا ادما اینقدر ظالم هستن ایا برا دخترای خودشون هم همین کارا هارو میکنن ادم باید انچه برا خودش میپسنده برا دختر مردم هم بپسنده از خدا ترس ندارن خدا ازشون نگذره