برادرم تو ج،نگ ۱۲ روزه شه،ید شد 😭
تنها برادرم بود . انقدر شوک بدی بهم وارد شده که بعد از گذشت ۴ و ۱۳ روز هنوز باورم نمیشه که دیگه قرار نیست داداشمو ببینم😭
بجز رفتن داداشم ،یه مسئله دیگه هم هست که خیلی ناراحتم بابتش، با یکی از جاریام خیلی خوب بودیم مثل دوتا خواهر شده بودیم هرشب باهم حرف میزدیم ،همه مشکلاتمونو بهم میگفتیم ،باهم میگفتیم و میخندیدیم و حتی گریه میکردیم .حتی روزی که خبر شه،ادت برادرمو آوردن پیش اون بودم ،بعدش من درگیر مراسم شدم و دیگه خبری از اون نشد ،به جز دوسه باری که برای مراسم ها اومد دیگه نه بهم زنگزد نه پیام داد ،پیام هاش در حد ری اکت به استوری های غمیگنم بود و بعد از ۳ ماه کم کم شروع کرد ب پیام دادن ،منم جواب دادم که از لابلای حرفاش بفهمم چرا ۳ ماه منو تنها گذاشته با اینکه میدونست من چقدر تنهام و چقدر درونگرام .
گذشت تا اینکه فهمیدم یکی از دوست های مشترکمون که فامیل هم هست بهش گفته بود ولش کن بزار تو حال خودش باشه اون الان جواب پیام نمیده .
من خیلی ناراحت شدم بهش گفتم تو میدونستی من چقد ناراحتم چقد وابسته تو بودم بعد بخاطر حرف کسی دیگه ولم کردی تا تو حال خودم باشم ؟ بعد جالبیش اینجا بود که جاریم هم ب اون طرف گفته بود جواب پیام های منو میده ،هرچند ک من جواب هرکی بهم پیام میداد رو دادم نمیدونم چرا اینجوری بهش گفته بود .
اینا رو بهش گفتم و دیگه جوابشو ندادم ،بعد از دوروز یه پیام عذرخواهی هم داد ک جواب ندادم ،خواستم ببینم چقدر براش مهمم که تلاش کنه ولی هیچ تلاشی نکرد ،واقعا ناراحتم و دلم براش تنگ شده 😭حتی توی اون سه ماه ،یکی دوبارم خودم بهش پیام داده بودم. گفتم چطور ندیدی من خودم بهت پیام دادم ولی حرف کسی رو قبول کردی ؟
امروز فهمیدم که اینستاشو پاک کرده ،الان نمیدونم اونم مثل من دلش برام تنگ شده یا کلا منو یادش رفته ؟
اخه چرا من انقدر بی کسم 😭حتی توی سخت ترین روزام هم کسی رو نداشتم باهاش حرف بزنم 😭