2777
2789

برادرم تو ج،نگ ۱۲ روزه شه،ید شد 😭

تنها برادرم بود . انقدر شوک بدی بهم وارد شده که بعد از گذشت ۴ و ۱۳ روز هنوز باورم نمیشه که دیگه قرار نیست داداشمو ببینم😭

بجز رفتن داداشم ،یه مسئله دیگه هم هست که خیلی ناراحتم بابتش، با یکی از جاریام خیلی خوب بودیم مثل دوتا خواهر شده بودیم هرشب باهم حرف میزدیم ،همه مشکلاتمونو بهم میگفتیم ،باهم میگفتیم و میخندیدیم و حتی گریه میکردیم .حتی روزی که خبر شه،ادت برادرمو آوردن پیش اون بودم ،بعدش من درگیر مراسم شدم و دیگه خبری از اون نشد ،به جز دوسه باری که برای مراسم ها اومد دیگه نه بهم زنگ‌زد نه پیام داد ،پیام هاش در حد ری اکت به استوری های غمیگنم بود و بعد از ۳ ماه کم کم شروع کرد ب پیام دادن ،منم جواب دادم که از لابلای حرفاش بفهمم چرا ۳ ماه منو تنها گذاشته با اینکه میدونست من چقدر تنهام و چقدر درونگرام .

گذشت تا اینکه فهمیدم یکی از دوست های مشترکمون که فامیل هم هست بهش گفته بود ولش کن بزار تو حال خودش باشه اون الان جواب پیام نمیده .

من خیلی ناراحت شدم بهش گفتم تو میدونستی من چقد ناراحتم چقد وابسته تو بودم بعد بخاطر حرف کسی دیگه ولم کردی تا تو حال خودم باشم ؟ بعد جالبیش اینجا بود که جاریم هم ب اون طرف گفته بود جواب پیام های منو میده ،هرچند ک من جواب هرکی بهم پیام میداد رو دادم نمیدونم چرا اینجوری بهش گفته بود .

اینا رو بهش گفتم و دیگه جوابشو ندادم ،بعد از دوروز یه پیام عذرخواهی هم داد ک جواب ندادم ،خواستم ببینم چقدر براش مهمم که تلاش کنه ولی هیچ تلاشی نکرد ،واقعا ناراحتم و دلم براش تنگ شده 😭حتی توی اون سه ماه ،یکی دوبارم خودم بهش پیام داده بودم. گفتم چطور ندیدی من خودم بهت پیام دادم ولی حرف کسی رو قبول کردی ؟

امروز فهمیدم که اینستاشو پاک کرده ،الان نمیدونم اونم مثل من دلش برام تنگ شده یا کلا منو یادش رفته ؟

اخه چرا من انقدر بی کسم 😭حتی توی سخت ترین روزام هم کسی رو نداشتم باهاش حرف بزنم 😭

تنها ترینم🥲

بابت برادرتون متاسفم ولی بابت جاریتون نه

اون ففط دوست خوشیاس بیخال اون شو

چو روزی مرا عمر پایان رسید💔زمانی که جانم ز تن پر کشید❤️‍🩹نه تابوت باید مرا بر بدن✨️نه با مومیایی کنیدم کفن🖤که هر بند این پیکرم بعد از این💫شود جزئی از خاک ایران زمین🥺❤️‍🔥     #کوروش_بزرگ

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برات مهم نباشه کم کم فراموشش میکنی نگران نباش 

زیاد بهش فکر نکن تا میای فک کنی حواست خودتو پرت کن 

به خاطراتتونم فکر نکن 

وقتی برای اون مهم نیست برای توام مهم نباشه 

سعی کن هیجوقت دنبال کسی نیوفتی 

اگه کسی دوست داشته باشع خودش میاد سمتت

امیدوارم روح برادرتان آروم باشه حال دل شما هم خوب باشه.

وابستگیتونو کم کنید و با ورزش و هر چیزی که علاقه دارید حتی همون جاریتون وقت بگذرانید 

من دو تا برادرزاده کوچولو و مامان مهربونشون از دست دادم چند ماه پیش و درد از دست دادن سخته واقعا

هیچ کس آدم افسرده و کسل و ناامید دوست نداره الان انرژیت منفی شده سطح انرژیت اومده پایین. وقتی آدمی که خودتو دوست نداره حتی نمیخواد ازت انرژی منفی بگیره چرا دلت تنگ میشه پا بزار رو دلت. خودتو تحقیر نکن مرگ و میر برای همه هست جاریت هم عزیز از دست میده محلش نده عشق گدایی نکن این مرگ برادرت باعث قوی تر شدنت میشه. من پدرم و مادرم باهم تو کرونا از دست دادم با یه بچه دو ساله شیرخوار هنوز از شیر نگرفته بودم بچمو که اینا فوت شدن شاید باورت نشه خیلی اذیت شدم ولی قوی شدم 

برات مهم نباشه کم کم فراموشش میکنی نگران نباش زیاد بهش فکر نکن تا میای فک کنی حواست خودتو پرت کن به ...

خیلی ناراحتم چقدر من دوسش داشتم اخه فکر نمیکردم تو روزایی که بیشتر از همیشه بهش نیاز داشتم تنهام بزاره

تنها ترینم🥲
خیلی ناراحتم چقدر من دوسش داشتم اخه فکر نمیکردم تو روزایی که بیشتر از همیشه بهش نیاز داشتم تنهام بزا ...

عزیز من ول کن بره 

همینم یه درسه برای اینکه پخته تر بشی 

مطمئن باش یه صلاحی توی این اتفاق هست 

کم کم فراموشش میکنی و به روتین زندگی جدیدت عادت میکنی 

خودت یجوری سر خودتو گرم کن 

امیدوارم روح برادرتان آروم باشه حال دل شما هم خوب باشه.وابستگیتونو کم کنید و با ورزش و هر چیزی که عل ...

من خیلی نگران برادرزادم هستم شاید اگه بخاطر دخترش نبود انقدر حالم خراب نمیشد ولی فکره اینکه این بچه با حسرت پدر میخواد بزرگ بشه روحمو داغون کرده 😭

تنها ترینم🥲
هیچ کس آدم افسرده و کسل و ناامید دوست نداره الان انرژیت منفی شده سطح انرژیت اومده پایین. وقتی آدمی ک ...

روحشون شاد باشه خیلی سخته فقط کسی که عزیز از دست داده میفهمه که چقدر سخته

تنها ترینم🥲
عزیز من ول کن بره همینم یه درسه برای اینکه پخته تر بشی مطمئن باش یه صلاحی توی این اتفاق هست کم کم فر ...

توی اون حال و هوای بدم که برادرمو از دست داده بودم انقدر دلم برای جاریم تنگ شده بود خوابشو میدیدم 🥲

تنها ترینم🥲