2777
2789

بچه ها من بعد از دوران دبیرستان و کنکور که دانشگاه قبول شدم دیگه هیوقت نتونستنم درس بخونم.به زود درسارو گذرونم با معدل۱۵فارغ بشم.حالا که واسه کنکورارشد میخوام بخونم اصلا نمیتونم درس بخونم.هرچی بزنامه ریزی میکنم باز دست و دلم نمیره به درس.مشاور بهم میگه دلیلش عزت نفس پایینته.من بهش گفتم وقتی حالم خوب نیست نمیتونم کاری انجام بدم یا درس بخونم.اونم گفت بخاطر عزت نفسته.بچه ها من دبیرستان و کنکور همش واسه تشویق معلما درس میخوندم و ذوق شاگرد اول شدن.بعد دانشگاه و الان که تو خلوت خودم میخونم خیلی برام سخته درس خوندن  دوماه بیشتر وقت ندارم و تاکتابو برمیدارم ذهنم میره سمت هزار خاطره و فکر بد و اصلا نمیتونم تمرکزکنم.همش حالم بده همش نگرانم یه روزی یه خبری ازمن پخش بشه مردم درموردم فکر‌بد کنن ک آبروم بره

بچه ها حرفی نظری واسه من ندارین

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چرا نگرانی مگه کار بدی کردی قبلاً؟

یه چیزایی مثل اینکا من موبایلمو قبلا فروختم همش به این فک میکنم نکنه یه روزی اون موبایلو ریگاوری کنن عکسا و فیلمام پخش بشه.آخه یه بار تو حموم از خودم فیلم گرفته بودم.یا دوران نوجوونی من یه اخلاق بد پیدا گرده بود س..ک.س..چ..ت میکردم.همش میگم نکنه یه روزی یکی بفهمه اینجور چیزا

یه چیزایی مثل اینکا من موبایلمو قبلا فروختم همش به این فک میکنم نکنه یه روزی اون موبایلو ریگاوری کنن ...

خب معلومه بابت گذشته ت احساس گناه داری.

هیچی بهتر از استغفار نیست. الآنم ماه شعبانه.

خودتو پیش خدا کوچیک کن، عزت نفست میره بالا.