2777
2789
عنوان

کتک خوردم بازم

| مشاهده متن کامل بحث + 4763 بازدید | 132 پست
ای خواهر انقدر صبر کردم دیدم با گوشی حرف میزنه سرمه کردم اون طرف اشکمو پاک کرد بهش خندیدم گفتم غزیزم ...

عزیزم کوفت بخوره سرطان بخوره 

حداقل برو تو اتاق حداقل بچه آت بغل کن برو صدا نحس شون نشنوی

خوشگلم تو رو خدا ب فکر در امد باش پس انداز کن هر چی سریع تر استقلال مالی پیدا کن لطفاً این کار برای ...

از کجا در امد داشته باشم با یه بچه نمی تونم اینجا هم کسب رو ندارم بزارم پیشس

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ای خواهر انقدر صبر کردم دیدم با گوشی حرف میزنه سرمه کردم اون طرف اشکمو پاک کرد بهش خندیدم گفتم غزیزم ...

خو چرا باید بگی عزیزم چایی میخوری؟چاییشو میزاشتی جلوش وقتی چ خوب باشی چ بد همینه چرا باید خوب بتشی کار ب کارش نداشته باش دنبال فرصت باش برو

از کجا در امد داشته باشم با یه بچه نمی تونم اینجا هم کسب رو ندارم بزارم پیشس

کلفتی خونه مردم بهتر از این حقارته عزیزم همین زنای ضعیفن ک مرد این بلارو سرش میاره شوهره منم خیانت میکنه ولی ن علنا من فقط بخاطر ابروی خانوادم موندم چون عاشق خانواده م هستم نمیخام ذره ای ب خاطر مناون ناراحت بشن وگرنه ی لقمه نون همه جا پیدا میشه

یکی براشون کمه متاسفانه 😑چندتا چندتا میخوان فقط هم مردادمقصر نیستن اون زنایی که پا به این کارم میدن ...

باورت میشه یکیشون به همسرم زنگ میزد زنتو طلاق بده بیامنو بگیر نمیدونست شوهرم پیامارو نشونه من میده اگه بدونی چیا میگفت!!والا شاید من جای شوهرم میبودم بااون قربون صدقه ها پا میدادم😶😂حالا شوهرم نه اونقدر پولداره نه اونقدر دلربا این چسبیده بود بهش منم دیدم زیادی داره غلط میکنه خودمو شوهرم خووووب شستیمش چندتا فحش هم دادیمش گورشو گم کرد از کلانتری همسرم شماره همسرمو پیداکرده بود  جالب اونجاست میگفت اون زنه فلانتو طلاق بده🙄 والا به نظرم ۹۹درصد مقصر اینجور دخترهای کفتار صفت هستن که مثه کفتار میخوان زندگیه مردمو بخورن

ماییم و نوایِ بی نوایی بسم الله اگر حریف مایی...🦋
اونقدر افتضاح بود که شوهرم نشون داد بعد من دیدم واقعا بد صحنه ای بود بدون لباس زیر 

خاک عالم😑من جای اون لرز کردم خیر نبینن

⏆ هیچ چیز همیشگی نیست. 𖨥 𝓝𝓸𝓽𝓱𝓲𝓷𝓰 𝓲𝓼 𝓹𝓮𝓻𝓶𝓪𝓷𝓮𝓷𝓽. 𖨥        هر پریشان نظری لایق دیدار تو نیست❤️✨
[QUOTE=230985643]خو دیوانه تا این حد حقیری؟برا خودت ارزش قایل باش بری خیابون.گدایی کنی اره خیلی حقیر ...

ببخشید تند حرف زدم ک ب خودت بیای از امروز قوی شو الان فکر رفتن اونو نکن با خودت بگو ی روزم از یه اشغال دور باشی ب نفعته اصلا برنامه بچین ک زیاد پیشت نباشه چون مگس لیاقتش اشغاله ن گل .سر فرصت تکلیفتو روشن کن

میرم تو ماشینو فقط با یه موزیک داد میزنم میرم ولی یادت نره برنده بازی منم برو و دوراتو بزن میرم و ...

برو و غراتو بزن میرم و غر نمیزنم

میرم و کل این تنم پر از زخم توعه

دل من پرپره اما میرم و غنچه میزنم

من دلم تنگه واسه یه دلخوشی کوچیک

واسه یه همسفر ساده که باهاش بزنم جر بدم این جاده رو با موزیک

😉😉

منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر      لای موهای تو گم کرد خداوندش را ...🥀🥀     دشمنت را هم چو میخ خیمه می خواهم ، مُدام                  سر به سنگ و تن به خاک و ریسمان در گــردنش 🥺🥹💫💫
باورت میشه یکیشون به همسرم زنگ میزد زنتو طلاق بده بیامنو بگیر نمیدونست شوهرم پیامارو نشونه من میده ا ...

وای خدا حفظ کنه شوهرتون را ذاتش پاک بوده

⏆ هیچ چیز همیشگی نیست. 𖨥 𝓝𝓸𝓽𝓱𝓲𝓷𝓰 𝓲𝓼 𝓹𝓮𝓻𝓶𝓪𝓷𝓮𝓷𝓽. 𖨥        هر پریشان نظری لایق دیدار تو نیست❤️✨
باورت میشه یکیشون به همسرم زنگ میزد زنتو طلاق بده بیامنو بگیر نمیدونست شوهرم پیامارو نشونه من میده ا ...

شکر خدا همسر منم پول نداره والا زمینو زمانو بهم میریحت