سلام خواهر ندارم شما جای خواهرام دلم خونه خیلی گرفته داشتیم میرفتیم شهرستان برف امد راه بسته شد نرفتیم موندیم خونه امروز شوهرم گفت من یه هفته نیستم گفنم کجا گفت میرم اصفهان تا بخوام حرفی بزنم زد زیر کتک انقدر کتک زده دندونم هم شکست خون از دماغ بینیم زده بود بیرون منو بچشو گذاشت خونه رفت منم زنگ زدم خانوادم گفتم جریانو گفتن خودت انتخاب کرد پس خودت هم درست کن اصلا فک نمیکروم اینجوری بگن اونا تا دیروز یه حرفی میشد میگفتن طلاق بگیر نمی دونم حالا چی شد
از کجا در امد داشته باشم با یه بچه نمی تونم اینجا هم کسب رو ندارم بزارم پیشس
کلفتی خونه مردم بهتر از این حقارته عزیزم همین زنای ضعیفن ک مرد این بلارو سرش میاره شوهره منم خیانت میکنه ولی ن علنا من فقط بخاطر ابروی خانوادم موندم چون عاشق خانواده م هستم نمیخام ذره ای ب خاطر مناون ناراحت بشن وگرنه ی لقمه نون همه جا پیدا میشه
[QUOTE=230985643]خو دیوانه تا این حد حقیری؟برا خودت ارزش قایل باش بری خیابون.گدایی کنی اره خیلی حقیر ...
ببخشید تند حرف زدم ک ب خودت بیای از امروز قوی شو الان فکر رفتن اونو نکن با خودت بگو ی روزم از یه اشغال دور باشی ب نفعته اصلا برنامه بچین ک زیاد پیشت نباشه چون مگس لیاقتش اشغاله ن گل .سر فرصت تکلیفتو روشن کن
میرم تو ماشینو فقط با یه موزیک داد میزنم میرم ولی یادت نره برنده بازی منم برو و دوراتو بزن میرم و ...
برو و غراتو بزن میرم و غر نمیزنم
میرم و کل این تنم پر از زخم توعه
دل من پرپره اما میرم و غنچه میزنم
من دلم تنگه واسه یه دلخوشی کوچیک
واسه یه همسفر ساده که باهاش بزنم جر بدم این جاده رو با موزیک
😉😉
منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر لای موهای تو گم کرد خداوندش را ...🥀🥀 دشمنت را هم چو میخ خیمه می خواهم ، مُدام سر به سنگ و تن به خاک و ریسمان در گــردنش 🥺🥹💫💫