2777
2789
عنوان

بستگان

140 بازدید | 31 پست

شمام به نظرتون فک و فامیل وقومو خویش فقط به درد مراسم عزا وجشن و...میخورن و حال وحوصله ی رفت وآمد همون سالی یه بار دوسال یه بارم ندارید یا فقط من اینجورم

من میگم خدای نکرده تنها شم برون هنسر بچه مادروپدر و... حتی حاضر نیستم یک روز برم پیششون چه برسه به زندگی درکتارشون الکی میان خوته آدم مهموتی یامیریم چی بشه خونشون مهمونی همش تظاهره بازیه هیچ کدوم حاضر تیستن وقت وجون وپول و...شونو دراختیار آدم بذارن هرکس توو زندگی خودشه واقعا بستگان آدم نهایت برا مناسبتا خوبن که چندساعتی کنارهم باشیم همین والا بامن بود همینم نمیخواستم نظر شما چیه 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ما اصلا اینجوری نیستیم کاملا برعکسیم

خداروشکر میشه کامل بگی چه جوری هستین و باهم رفت وآمداتون چند وقت یکباره؟!!! اگرتنها بشی بدون همسر وبچه ومادروپدر و...آیا بستگانت حاضرن وقت وپول وانرژی وجون بذارن بری درکتارشون باهاشون زندگی کنی خودت کاملا راحتی بااین قضیه ی زندگی درکتارشون واقعا؟!!!! واینک فامیلتو برام توصیف کن ممنون 

ما تو خانواده که با هم زیاد رفت آمد داریم همه جوره برای هم وقت و ... میزاریم

خداروشکر میشه کامل بگی چه جوری هستین و باهم رفت وآمداتون چند وقت یکباره؟!!! اگرتنها بشی بدون همسر وبچه ومادروپدر و...آیا بستگانت حاضرن وقت وپول وانرژی وجون بذارن بری درکتارشون باهاشون زندگی کنی خودت کاملا راحتی بااین قضیه ی زندگی درکتارشون واقعا؟!!!! واینک فامیلتو برام توصیف کن ممنون 

نه. من دوست دارم رفت و امد با فاميل رو. اللن يكم تو فاميل تنش پيش اومده اصلا حال هممون خرابه

خداروشکر انشاءالله تنش برطرف شه میشه کامل بگی چه جوری هستین و باهم رفت وآمداتون چند وقت یکباره؟!!! اگرتنها بشی بدون همسر وبچه ومادروپدر و...آیا بستگانت حاضرن وقت وپول وانرژی وجون بذارن بری درکتارشون باهاشون زندگی کنی خودت کاملا راحتی بااین قضیه ی زندگی درکتارشون واقعا؟!!!! واینک فامیلتو برام توصیف کن ممنون 

مخالفم ما اینطور نیستیم

تنهایی بعدا اذیت میکنه. به جای قضاوت کلی اطرافتون را با ادم خوب پر کنید. قرار نیست حتما فامیل باشه.

مثلا دوستان ؟!!!

شما اگر بافامیل اوکی هستی واقعا خداروشکر میشه کامل بگی چه جوری هستین و باهم رفت وآمداتون چند وقت یکباره؟!!! اگرتنها بشی بدون همسر وبچه ومادروپدر و...آیا بستگانت حاضرن وقت وپول وانرژی وجون بذارن بری درکتارشون باهاشون زندگی کنی خودت کاملا راحتی بااین قضیه ی زندگی درکتارشون واقعا؟!!!! واینک فامیلتو برام توصیف کن ممنون 

خداروشکر میشه کامل بگی چه جوری هستین و باهم رفت وآمداتون چند وقت یکباره؟!!! اگرتنها بشی بدون همسر وب ...

عزیزم

ما هرهفته مهمونی داریم همه رو باهم دعوت میکنیم و نوبتیه هر هفته خونه یکی هستیم

به شدت تو مواقع حساس و مورد نیاز سر میرسن و هرکاری از دستشون بربیاد میکنن

مثلا بیرون رفتنامونم باهمه

در طول هفته هم مدام در حال خبر گیری از حاله همیم

من خانواده خودم ک خیلی راحتم باهاشون خانواده همسرمم هروقت مهمونی زنونه گرفتن دعوت شدم رفتم 

لطفا قبل از ورود به سایت گل گاو زبان مصرف کنید🙏🏻☘️

خداروشکر انشاءالله تنش برطرف شه میشه کامل بگی چه جوری هستین و باهم رفت وآمداتون چند وقت یکباره؟!!! ا ...

ان شاءالله. ممنون از دعات عزيزم. 

با فاميل پدري بيشتر صميمي هستيم. مجردم. مثلا جدا از عروسي و عزا كه هستيم،هفتگي يا ماهانه هم ميريم خونه هم. 

باغ و صحرا ميريم وقتي هوا خوبه. خيلي كم سفر. 

مثلا كسي بره سفر يا مريض شه و از اين چيزا خونه هم ديگه ميريم. 

وضعمون جوري نيست كه بهشون يا بهمون محتاج بشن. ولي اگر خداي نكرده پيش بياد كمك هم ميكنيم. 

ولي با فاميل مادرم كم صميمي هستيم. رفت و امد هست به همين صورت خانواده پدري ولي خيييلي كم تر. بيشتر بايد مناسبت خاص پيش بياد تا همو ببينيم. اصلا پيششون راحت نيستم. 

سلامتي و تعجيل فرج اقا امام زمان(عج)، صلوات. 

مثلا دوستان ؟!!!شما اگر بافامیل اوکی هستی واقعا خداروشکر میشه کامل بگی چه جوری هستین و باهم رفت وآمد ...

مشکل ماها این هست که ادم های خوب فامیل را نمیبینیم. اونایی که ما را دوست دارن.  میریم سراغ اونایی که مضرن.    ما فامیل خوب داریم.  ولی یادت باشه در نهایت شما روی هیچکی نباید حساب کنی.   منتهی گاهی میگی عجب غلطی کردم.  اینقدر تنهایی را به جون خریدم.  نذار به اون نقطه برسی. من داداشمم گفتم بیا بیمارستان پیشم دو ساعت پیچوند.   گذاشتمش کنار. ولی دوستی که اصلا روش حساب نمیکردم حاضر شد.   گاهی ما روی ادم های الکی حساب میکنیم.     

خداروشکر میشه کامل بگی چه جوری هستین و باهم رفت وآمداتون چند وقت یکباره؟!!! اگرتنها بشی بدون همسر وب ...

والا خونه مادربزرگ هفته ای یا نهایتا ده روز یه بار میریم 

خونه مادرم هر روز هفته میریم و گاها خودم غذا درست میکنم میبرم دور هم میخوریم 

با داییم که مثل برادرمه هفته ای یه بار حداقل یا اون خونه ماست یا ما خونه اون و حتی شده با هم یه سوسیس سرخ کنیم بخوریم یا حتی از بیرون غذا بگیریم و هر کس هزینه خانواده خودشو بده 

هر روز حتماااا چند بار تلفنی با هم صحبت میکنیم مخصوصا با خاله هام 

اگه کسی نیاز به پول داشته باشه برای خرید خانه و ... حتما بقیه کمک میکنن بهش اگه داشته باشن 

اگه حس کنیم چیزی می‌دونیم که کمک میکنه به پیشرفت طرف مقابل حتما بهش میگیم و ...