2777
2789
چجوری دعا کنم😅خیلی سختی کشیدمالان یه مسئولیت سنگین رو دوشمه که دارم تلاش میکنم درست انجامش بدمهمش م ...

دل بسپار به خدا 

ازش کم نخواه

یه سری از دعاها هستن که بخونی برای ازدواج خوبه تو گوگل درموردش تحقیق کن 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نفر دوم حس میکنم زاویه فک داره موهاشو بالا میزنه و شاید هودی هم میپوشه و بیشتر وایب مردونه دارهنفر ا ...

دقیقا هر موقع دیدمش هودی پوشیده بود 😂همیشه وایب مردونه بهم میده ، اون یکیم درست گفتی😍 اخرش بهم پیشنهاد میدن اگه اره کدومشون اگه نه چرا

دقیقا هر موقع دیدمش هودی پوشیده بود 😂همیشه وایب مردونه بهم میده ، اون یکیم درست گفتی😍 اخرش بهم پیش ...

به اونی که ازت خوشش میاد رو بدی با کله میاد

اونی ک تو ازش خوشت میادو حس میکنم چون زیاد باهاش در ارتباط نیستی و نمیبیندت زیاد جذبت نشده شایدم اصلا تو یه اکیپی باشه که تو اون اکیپ از یه دختر دیگه خوشش بیاد (شاید) اینو نمیدونم بهت درخواست میده یا ن ولی اگه میخوای یه حرکتی زده باشی براش دلبری کن ولی نه خیلی ضایع که همه بگن اره این دختره تو کف اونه فلان

بعد حس میکنم اگه به دوستات گفتی یطورایی بهش رسیده و فهمیده یا از رفتارات این برداشتو کرده که یه حسایی بهش داری ولی چون مطمئن نیست این فکرش درسته یا ن به روی خودش نمیاره 

به اونی که ازت خوشش میاد رو بدی با کله میاداونی ک تو ازش خوشت میادو حس میکنم چون زیاد باهاش در ارتبا ...

با جمله اولت چقدر خندم گرفت دقیقا همینجوریه😂 دومیو اره من ناخواسته یجوری رفتار کردم متوجه شد اونم داشت میومد سمتم ولی روزای بعدش کاملا نادیدش گرفتم اونم فاصله گرفت 

بنظرت دوستم روی اونی که من کراشم کراشه؟

با جمله اولت چقدر خندم گرفت دقیقا همینجوریه😂 دومیو اره من ناخواسته یجوری رفتار کردم متوجه شد اونم د ...

دوستت ازین ادمای جوگیره که تا میگی رو فلانی کراشم فلانی به چشش میاد تازه میفهمه فلانی هم وجود داشته

شاید حتی سعی کنه خودشو بکنه تو چش کراش تو چون خودش حس میکنه خیلی خفنه (اونقدام خاص نیست)

به اونی که ازت خوشش میاد رو بدی با کله میاداونی ک تو ازش خوشت میادو حس میکنم چون زیاد باهاش در ارتبا ...

منو میگی عزیزم؟؟؟

حس میکنم الان هرچی بگی درست از اب درمیاد

بهم پیام میده یا نه؟

منتظره من پیام بدم؟

اگه پیام میده کی پیام میده؟

منو میگی عزیزم؟؟؟حس میکنم الان هرچی بگی درست از اب درمیادبهم پیام میده یا نه؟منتظره من پیام بدم؟اگه ...

اره پیام میده میبینه خبری از تو نشد

نمیدونم چند روز دیگه ولی به وقت شب پیام میده 

بازم میگم من حس شیشم قوی نیستم

این وسطا اسم مهدی و امیر اومد تو ذهنم احیانا اسم پارتنرت نیست؟😂🤦🏻‍♀️

نه اینا اسمش نیست😂دیگه چیا درموردش حس میکنی؟در مورد خود من چی؟

نمیدونم دیگه مخم نمیکشه نمیدونم ایناییی که میگم درست از اب در میاد یا نه چون حسم ضعیف شد حس میکنم ولی بازم میگم

حس میکنم سنت اونقد زیاد نیست شاید زیر ۱۸ 

ارتباطتون بیشتر مجازیه و توی چت و تماس بیشتر خلاصه میشه

حس میکنم اندام خوبی داری پوستتم خوش رنگه

نمیدونم دیگه مخم نمیکشه نمیدونم ایناییی که میگم درست از اب در میاد یا نه چون حسم ضعیف شد حس میکنم ول ...

نصفشو درست گفتی عشقم

فردا لطفا میای بگی که بهم پیام میده یا نه؟میخوام با حس قوی بگی🥺