2777
2789
عنوان

کتک خوردم بازم

| مشاهده متن کامل بحث + 4763 بازدید | 132 پست
عه ندیدم کجا گفته؟ عجب آدمایی پیدا میشنا خدا لعنتشون کنه دونفر آدما بدبخت کرده اگه اینقدر چشمش دنبا ...

تو كامنتا گفته. نميدونم والا بعضي مردا واقعا دنبال چي هستن

اگر زايمان احيانا بدن رو داغون نكنه،قطعا شيردهي اين كارو ميكنه.بريد مادراتونو بغل كنيد و ببوسيد و ازشون طلب حلاليت كنيد 🌷❤️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بچه رو میگیره بغلش تصویری زنگ میزنه میگه مامانو نگا کن 

عجب عوضی 

خدا ازش نگذره تا کی میخوای همچنین حماقتی تحمل کنی از همین فردا ب فکر در امد باش مستقل شو این شوهر امروز فردا تو رو با تیپا بیرون میندازه ها حداقل یه پولی دستت بیاد بچه آت ازت نگیره

ای کاش من فک میکردم بچه بیارم سر عقل میاد ولی نشد هیچ بدتر هم شد 

از راه عجزو ناتوانی وارد نشو اولا برو.پزشک قانونی اگه شکایتم نکردی مدرک داشته باشی دوما بقول دکتر هلاکویی وقتی ن شرایط طلاق داری ن میتونی همسرتو عوض کنی پس ساکت باش بلکه شرایط بهتری برات ایجادشد.ولی توام صبور باش غصه نخور ک خودتو پیر کنی صبر کن سر فرصت ضربه تو بزن

تو كامنتا گفته. نميدونم والا بعضي مردا واقعا دنبال چي هستن

یکی براشون کمه متاسفانه 😑چندتا چندتا میخوان فقط هم مردادمقصر نیستن اون زنایی که پا به این کارم میدن مقصر هستن

⏆ هیچ چیز همیشگی نیست. 𖨥 𝓝𝓸𝓽𝓱𝓲𝓷𝓰 𝓲𝓼 𝓹𝓮𝓻𝓶𝓪𝓷𝓮𝓷𝓽. 𖨥        هر پریشان نظری لایق دیدار تو نیست❤️✨
ای کاش من فک میکردم بچه بیارم سر عقل میاد ولی نشد هیچ بدتر هم شد 

قبلا با هم بودید یعنی قبل عقد رابطه داشتید؟

سلام.مادر سه دختر هستم .سال ۹۸وقتی دختر سوم را باردار بودم بی خوابی های شبانه مرا با نی نی سایت آشنا کرد وقتی هدیه خدا به دنیا آمد چند ماهی از نی نی سایت دور شدم و بعد باز برگشتم چند وقتی دیدم و‌خواندم دعواهای مادر شوهر و جاری و عروس و زن برادر .سپس خواستم با کاربری جدید وارد شوم .پس قدیمی هستم هرچند تاریخ عضویتم  جدید است
یکی براشون کمه متاسفانه 😑چندتا چندتا میخوان فقط هم مردادمقصر نیستن اون زنایی که پا به این کارم میدن ...

دقیقا من بیشتر از دخترهای این کاره بدم میاد تا مردها...

ماییم و نوایِ بی نوایی بسم الله اگر حریف مایی...🦋
از راه عجزو ناتوانی وارد نشو اولا برو.پزشک قانونی اگه شکایتم نکردی مدرک داشته باشی دوما بقول دکتر هل ...

ای خواهر انقدر صبر کردم دیدم با گوشی حرف میزنه سرمه کردم اون طرف اشکمو پاک کرد بهش خندیدم گفتم غزیزم چای میخوری ولی دیگه الا نمیتونم الا همیشه چشمای من خیسه 

یکی براشون کمه متاسفانه 😑چندتا چندتا میخوان فقط هم مردادمقصر نیستن اون زنایی که پا به این کارم میدن ...

وای بخدا یه خانم دیدم توخیابون خشتکش تاکجا پاره بود اخه بیشرف وقتی اونو میپوشیدی ندیدی پارس اونم باچه مانتویی ...زن ومردامون بعضیاشون  واقعا دارن زندگیا دیگران به گند میکشن 

ببین اسی لاشی بودنش بخوره توی سرش 

پاشو برو پزشک قانونی پرونده تشکیل بده نگهش دار یه گوشه یه زمانی به دردت میخوره حتی اگه آلان به فکر طلاق نیستی

هرچند من میگم اینجور لاشیارو باید به حال خودشون رها کرد که قشنگ توی منجلاب غرق بشن ولی دیگه نمیدونم شما شرایط طلاق داری یان

وای بخدا یه خانم دیدم توخیابون خشتکش تاکجا پاره بود اخه بیشرف وقتی اونو میپوشیدی ندیدی پارس اونم باچ ...

وای اصلا روش شد؟😑

⏆ هیچ چیز همیشگی نیست. 𖨥 𝓝𝓸𝓽𝓱𝓲𝓷𝓰 𝓲𝓼 𝓹𝓮𝓻𝓶𝓪𝓷𝓮𝓷𝓽. 𖨥        هر پریشان نظری لایق دیدار تو نیست❤️✨