2777
2789
عنوان

کتک خوردم بازم

| مشاهده متن کامل بحث + 4763 بازدید | 132 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ببخشید تند حرف زدم ک ب خودت بیای از امروز قوی شو الان فکر رفتن اونو نکن با خودت بگو ی روزم از یه اشغ ...

تکلیف من باید طلاق بگیرم ولی جای ندارم بمونم خانوادم زدن زیر همه چی 

وای خدا حفظ کنه شوهرتون را ذاتش پاک بوده

مرسی فدات انشالله شماهم همیشه سلامت باشی..دخترا روز به روز بدتر میشن! والا هر زنی توزندگیش سختی بکشه شک ندارم پای یه همجنس خودمون وسطه ماجرا هست یا به شکله مادرشوهر وخواهرشوهر یا زنهای هرزه و داغون... والا منم که زنم تو خیابون به این دخترای لختو ول خیره میشم چه برسه به مردها...بعدش هوارمیشن سر زندگیه یه زنه دیگه ادعای مریم مقدس بودن میکنن...خواهرشوهرم با شورت میومد جلوما مینشست باورت میشه؟عشوه هم میریخت!!خب لامصب این داداشته برا کی عشوه میریزی؟بعد جلو شوهرش کاملا حجاب میگیره   

ماییم و نوایِ بی نوایی بسم الله اگر حریف مایی...🦋
نع خوب نیس اصلا خوب نیس یبار انقدر زد دستم شکست این کجاش خوبه 

عزیزم اصلا باهاش نحرف خودتو بسپار به خدا اون چه بخوای چه نخوای ادامه میده پس چرا به خودت آسیب بزنی؟بگو خدایا خودمو بچه امو به خودت سپردم خودت برام خدایی کن به همسرت محل نده باهاش دهن به دهن نشو بزار هرکارمیخواد بکنه نماز بخون که آروم شی به خودتو بچه ات برس به خاطره دل خودت 

ماییم و نوایِ بی نوایی بسم الله اگر حریف مایی...🦋
باورت میشه یکیشون به همسرم زنگ میزد زنتو طلاق بده بیامنو بگیر نمیدونست شوهرم پیامارو نشونه من میده ا ...

چه جالب هرزه ها یه مدلی دوسدارن بگن زنت خرابه .یه هرزه هم باشوهرمن بودهرمدل شده تومخش کرده بودمنم مثل خودش خرابم.یه بارزنگ زدم بهش تابرداشت بهم گفت ....ده گفتم اون که تویی که تابالاپشت بومم واسه خرابکاری میری لال شد قطع کردشوهرم تازه فهمیده هیچکس به اندازه زنش نجیب نیست