2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فقط اونجایی که گفته بودم خجالت بکش سن پدرمو داری چشم زنتو دور دیدی فک میکردم ادم محترمی هستی😂😂😂😂 ...

اشکال نداره فرداش پیام بده بگو آب ریخته بود رو گوشیم بگو اصن هکم کرده بودن😂😂😂😂😂😂

فعلا حقوق خوان ایشالله که بعدا حقوق دان. از ۹۹ عضو سایتم تازه وارد خودتونین. با سابقه.باکسی مشکلی ندارم اما اگر قصد بی‌احترامی داشته باشید متقابلا عین خودتون برخورد می‌کنم.اینو درنظر بگیرید...
اخه بعضی از روانشناس ها میگن قلب دادن نشونه خیانته 😑😑😑😑

وای بیخیال توروخدا انقدر به حرفهای این پیجهای زرد گوش نکنید هر مطلبی که توی فصای مجازی میبینید دلیل بر درستی اش نیست

#خلیج فارس تا همیشه🇮🇷 من از اون دسته آدم هایی هستم که نه مذهبیا قبولش دارن نه غیر مذهبیا ولی سعی میکنم پایبند به دینم باشم❤️لطفا اگر طرز فکر متفاوتی با من دارید بدون حرف اضافه از پیامم رد شید نیازی به تمسخر یا اثبات دیدگاه شما ندارم و معمولا حوصله جواب دادن ندارم ولی تاجایی که بحث رو فرسایشی نبینم و حوصله داشته باشم جواب میدم✌️اگه جایی از دستم دلخور شدی لطفا بهم بگو شاید مقصر بودم و لازمه ازت عذرخواهی کنم♥️تا اینجا که اومدی برای حل مشکلات زندگیم یه صلوات میفرستی😘💚وقتی درخواست صلوات لایک میکنم براتون صلوات فرستادم و التماس دعا دارم💚 اگه سوال شرعی یا دینی داشتی پاسخگویی شرعی حرم امام رضا رو بگیر۳۲۰۲۰ـ۰۵۱💚 درخواست دوستی نمیپذیرم اگر مورد خاصی بود توی تاپیک هام بگید با هماهنگی درخواست بدید

اشکال نداره فرداش پیام بده بگو آب ریخته بود رو گوشیم بگو اصن هکم کرده بودن😂😂😂😂😂😂

گفته بود متوجه حرفتون نمیشم منم گفتم منم بدمتوجه شده بودم شرمنده اونم اینو 🙏داد

تاحالا ادمی به خونسردی اون ندیدم

اخه بعضی از روانشناس ها میگن قلب دادن نشونه خیانته 😑😑😑😑

عزیزم

اونا میگن شما کاری رو بکنی، که اگر همسرت بفهمه ناراحت بشه، یا کلا اون رفتار رو در حضور همسر انجام نمیدی، اما چشمش رو که دور میبینی، انجام بدی، خیانته!

بعدم خیانت بکنه...

یعنی تصور کنیم همسرش این موضوع رو خیانت بدونه(شایدم ندونه خب)

شما حس خوبی نگرفتی، بدون هیچ حرفی بلاک میکردی!

ماکارون هستم:)

عزیزماونا میگن شما کاری رو بکنی، که اگر همسرت بفهمه ناراحت بشه، یا کلا اون رفتار رو در حضور همسر انج ...

اینارو بیخیال 

اگه ینفر بخصوص جنس مخالف این حرف هارو بهم میزد تا جر واجرش نمیکردم اروم نمیشدم چقدر خونسرد بود😑😐

دیروز بعداز ظهر

آهان..

درسته..

چندماه پیش تاپیکی با همین جریان دیدم..

البته که استارتر ادعا میکرد چندتا پیج داشته، که باهاشون خواننده رو فالو کرده، اما دسترسی‌اش به پیج رو از دست داده و مجدد با پیج جدید فالو کرده..

در هر صورت ایشون خونسرد نبوده، صرفا چون در ارتباط با شغلش بوده و درگیر چنین مساله ای شده، خواسته حرفه‌ای و مودبانه برخورد کنه..

و نیت خاصی پشتش نبوده!

ماکارون هستم:)