2777
2789

جریان رو تاپیک قبلم توضیح دادم 

(همون که خواننده عروسیمو فالو اینا داشتم استوریشو ریپ زدم👏 اون لایک کرد چیزی نگفت دوباره 👏ریپ زدم اون قلب فرستاد بهش گفته بودم چرا قلب دادی😐😐😐😐😐اونم اینو فرستاد🙏🙏🌹 با خنده گفتم آفرین😂اونم اینو😜داد واقعیتش خوشم نیومد بهش گفتم خجالت بکش سن پدرمو داری چشم زنتو دور دیدی فک میکردم آدم محترمی باشی😔 ولی بعدش پشیمون شدم اینارو گفتم از اون جایی که دایرکت رو پاک کردم نمیشد پیام رو پاک کرد بعد ۱ ساعت و خورده ایی اون جواب داد متوجه حرفتون نمیشم منم گفتم منم بدمتوجه شده بودم‌ببخشید شرمنده ام😔🙏🌹 اونم داد 🙏 منم گفتم بد برداشت کرده بودم )

خیلی برخوردش خونسردانه نبود؟😐هرکس جای اون بود خیلی بد برخورد میکرد 

(فقط نگین چرا انقدر پیگیریشی یدفعه ایی یادم افتاد😒😑)

خیلی خودتو جدی گرفتی اون فقط داره از روی احترام به مخاطب استیکر میفرسته

#خلیج فارس تا همیشه🇮🇷 من از اون دسته آدم هایی هستم که نه مذهبیا قبولش دارن نه غیر مذهبیا ولی سعی میکنم پایبند به دینم باشم❤️لطفا اگر طرز فکر متفاوتی با من دارید بدون حرف اضافه از پیامم رد شید نیازی به تمسخر یا اثبات دیدگاه شما ندارم و معمولا حوصله جواب دادن ندارم ولی تاجایی که بحث رو فرسایشی نبینم و حوصله داشته باشم جواب میدم✌️اگه جایی از دستم دلخور شدی لطفا بهم بگو شاید مقصر بودم و لازمه ازت عذرخواهی کنم♥️تا اینجا که اومدی برای حل مشکلات زندگیم یه صلوات میفرستی😘💚وقتی درخواست صلوات لایک میکنم براتون صلوات فرستادم و التماس دعا دارم💚 اگه سوال شرعی یا دینی داشتی پاسخگویی شرعی حرم امام رضا رو بگیر۳۲۰۲۰ـ۰۵۱💚 درخواست دوستی نمیپذیرم اگر مورد خاصی بود توی تاپیک هام بگید با هماهنگی درخواست بدید

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خواهر چه کاری بود کردی😂😂😂

فعلا حقوق خوان ایشالله که بعدا حقوق دان. از ۹۹ عضو سایتم تازه وارد خودتونین. با سابقه.باکسی مشکلی ندارم اما اگر قصد بی‌احترامی داشته باشید متقابلا عین خودتون برخورد می‌کنم.اینو درنظر بگیرید...
واقعا؟قصد لاس زدن نداشت؟اخه از این ایموجی😜حس خوبی نگرفتم

ببین قلب فرستادن توی جواب پیام بیشتر حالت احترام دوستانه داره ولی شما یجور پیگیر شدی گفتی چرا قلب فرستادی اون استیکر رو فرستاد یعنی پوزش و تمام شما خودت دوباره کرم ریختی استیکر خنده گذاشتی نوشتی آفرین طرف هم فکر کرد خبریه اون استیکر چشمک رو فرستاد

خودت رفتار کاملا اشتباهی داشتی ببخشید شبیه کسایی که دارن نخ میدن رفتار کردی و تهش میگی خوشم نیومد از این استیکرش

#خلیج فارس تا همیشه🇮🇷 من از اون دسته آدم هایی هستم که نه مذهبیا قبولش دارن نه غیر مذهبیا ولی سعی میکنم پایبند به دینم باشم❤️لطفا اگر طرز فکر متفاوتی با من دارید بدون حرف اضافه از پیامم رد شید نیازی به تمسخر یا اثبات دیدگاه شما ندارم و معمولا حوصله جواب دادن ندارم ولی تاجایی که بحث رو فرسایشی نبینم و حوصله داشته باشم جواب میدم✌️اگه جایی از دستم دلخور شدی لطفا بهم بگو شاید مقصر بودم و لازمه ازت عذرخواهی کنم♥️تا اینجا که اومدی برای حل مشکلات زندگیم یه صلوات میفرستی😘💚وقتی درخواست صلوات لایک میکنم براتون صلوات فرستادم و التماس دعا دارم💚 اگه سوال شرعی یا دینی داشتی پاسخگویی شرعی حرم امام رضا رو بگیر۳۲۰۲۰ـ۰۵۱💚 درخواست دوستی نمیپذیرم اگر مورد خاصی بود توی تاپیک هام بگید با هماهنگی درخواست بدید

واقعا؟قصد لاس زدن نداشت؟اخه از این ایموجی😜حس خوبی نگرفتم

ببین قلب فرستادن توی جواب پیام بیشتر حالت احترام دوستانه داره ولی شما یجور پیگیر شدی گفتی چرا قلب فرستادی اون استیکر رو فرستاد یعنی پوزش و تمام شما خودت دوباره کرم ریختی استیکر خنده گذاشتی نوشتی آفرین طرف هم فکر کرد خبریه اون استیکر چشمک رو فرستاد

خودت رفتار کاملا اشتباهی داشتی ببخشید شبیه کسایی که دارن نخ میدن رفتار کردی و تهش میگی خوشم نیومد از این استیکرش

ریپ زدی انتظار داشتی چی بفرسته؟ قلب میفرسته دیگه یا لایک میکنه😐😂

نباید قلب می‌فرستاد 😂😂😂

مثلا 🙏🌹خوبه چون تو کامتت هاش با زنا اینطوری ریپ میزنه برای زن خودش قلب ریپ‌میزنخ

چیه؟😑😂😂

درگیر نکن خودت رو..

ولش کن..

هر چی بوده، تموم شده..

ولی کلا اینستاگرام بر پایه تعامل هست، و هر جی صاحب پیج پاسخ دایرکت و کامنت و ریپلای رو زودتر بده، پیج‌اش بهتر رشد میکنه(اینستاگرام تشخیص میده که این پیج برای مخاطب ارزش قائله)

ماکارون هستم:)

خواهر چه کاری بود کردی😂😂😂

فقط اونجایی که گفته بودم خجالت بکش سن پدرمو داری چشم زنتو دور دیدی فک میکردم ادم محترمی هستی😂😂😂😂بیچاره پشماش ریخته بود 

هرکی ندونه فک میکرد چه. حرفای بدی زده بود که من این پیام هارو دادم

نباید قلب می‌فرستاد 😂😂😂مثلا 🙏🌹خوبه چون تو کامتت هاش با زنا اینطوری ریپ میزنه برای زن خودش قلب ر ...

😕منطقت رو دوس ندارم