2777
2789
یه بار رواندرمانگرم منو باخودش برد بیمارستان لقمان از نزدیک آدمی رو که قرص برنج خورده بود ببینم یه د ...

یه دختره تو اینستا بود خواسته بود خودکشی کنه قرصا رو خورده بود نمرده بود به مغزش آسیب زده بود تشنج کرده بود عقل و ذهنو جسم و همه چیشو از دست داده بود یه دختر خوشگل خوش قد و بالا تو یه ساعت تبدیل شده بود به معلول شدید جسمی ذهنی با دستو پای کج شده تو رخت خواب افتاده بود مادرش همیشه زجه میزد تو استوریا ...آخرشم بعد کلی زجر کشیدن فوت شد 

میدونم هر چی میگم گل میگم ولی شما لایک نکنید 😒🤨

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

هیچکس دوسم نداره هیچکس ازم یه احوالی نمیپرسه شوهر بداخلاق خیانت کار هرزه دروغ گو همش تو خونه ام سره ...

ان شاءالله خدا کمکت کنه 

بخاطر پسرت 

تیکر یک سالگی پسری😍خدایا شکرت🧿گل پسرم 1400/11/29 بدنیا اومد💕من اگه برای مامان و بابام دختر خوبی نبودم اگه برای برادرام خواهر خوبی نبودم اگه برای همسرم زنِ خوبی نبودم ؛؛؛  میخوام برای تو عشقِ مامان،همه کسِ مامان، نفسِ مامان،گل پسرِ مامان مادر خوبی باشم /هاکانم😍 / خدایا خودت کمکم کن این آخرین شانس منه/میشه لطفا دعا کنین نی نی مون رو صحیح و سالم بغلم بگیریم❤😘

منم کم اوردم شبی هزاربار دلم مرگ خواست همش التماس خدامیکنم میگم توکه کاری نکردی فقط مرگ بهم بده همین این که خواسته زیادی نیست منم بریدم من هیچکس ندارم شوهرم خیلی بدنیست اما از خانوادمو بی کسی بی پولی مریضیا بریدم. 

جدیدا فقط تو ترافیک پشت همیم . تنهای تنهاییم. به دیوارم نمیشه اعتمادکرد بهش تکیه کرد😔😔😶😶
دختر خاله ام پارسال همین موقع خودکشی کرد قبلش به من پیام داد دارم راحت میشم هنوز پیامش تو گوشیمه

ادم ها فكر ميكنن ك با خودكشي راحت ميشن 

روحشون با خودكشي راحت نميشه 

مگه ن اينكه داري عذاب روحي ميكشي 

با خودكشي ك تا ابد روحت در عذابه 

فقط با مردنت جسمت نابود ميشه و گرنه روحت بيشتر موذبه 

تو بری فک میکنی شوهرت داماد نمیشه ؟ خیلی که واسته یه ساله بعد زن میگیره بچه میاره اون زن بابا بچتون ...

یکی ام من میشناختم از اعتیاد شوهرش خودشو کشت ...همون شوهر و خانواده ی شوهرش گفتن بی آبرویی کرده بوده گندش در اومده  از خجالتش خودشو کشته حتی گردن نگرفتن چقدر زندگی رو بهش تنگ کردن ککشونم نگزید ...حالا زنه طفلی اصلا اهل این چیزا نبود انقدر ساده بود ...

دختر خاله ام پارسال همین موقع خودکشی کرد قبلش به من پیام داد دارم راحت میشم هنوز پیامش تو گوشیمه

راحت نشد عزیزم ، کسانی که با خودکشی میمیرن اون درد و رنج رو با خودشون میبرن و در اون درد و رنج برای ابدیت میمونن 

بی عوض دانی چه باشد در جهان؟ ....... عمر باشد، عمر ،قدرش را بدان ......
یکی تو مغزمه همش میگه بخور و خودت و خلاص کن همش صدا تو سرمه مثل پچ پچ گوشام و میگیرم 

بخدا مثل من من میرفتم حموم یکی تو گوشم میگفت تیغو بردار تمووووم کن زندگی لعنتیتو اما همش توهمه بهشون گوش نده من تجربشو داشتم خواهرانه بهت میگم الان تو خونمون چاقو ندارم بعضی وقتا که دستم میره بالا جای بخیم مشخص میشه حالم بد میشه بعدش همش پشیمونیه همش میگم ای کاش قبل خودکشی میرفتم پیش مشاوره تا الان وقتی چاقو دستم میگیرم چشمای نگران خانواده ام روم زوم نشه😞ازبابا مامانم خیلی خجالت میکشم

بخدا مثل من من میرفتم حموم یکی تو گوشم میگفت تیغو بردار تمووووم کن زندگی لعنتیتو اما همش توهمه بهشون ...

رو جا بخیه رو تاتو بزن

رو جا بخیه رو تاتو بزن

شوهرم اجازه نمیده میگه اگه بد بود اگه باعث خجالت چرا اینطوری کردی من شوهر بد تو عقل داشتی به جز خودکشی هزار تا کار درست دیگه انجام بدی 

نمی ذاره میگه بزار همش جلوی چشمت باشه الان یه مجلسی میرم دستمو با دستبندای چرمی مدل دار میبندم ولی خب خیلی سخته دیگه ادم کار اشتباهش همش جلوی چشمش باشه فقط پشیمونی موند برام😔