2777
2789
نه متاسفانه 

کاش میشد یه هنری یاد بگیری کار کنی پول داری و پس انداز کنی خودتو پسرت  نجات بدی ، یا بری جای مادرت باشی مهریه هم بگیری  خودت باید خودتو و پسرتو نجات بدی عزیزم ، همسایه ما رفت مداحی یاد گرفت محتاج کسی نیس  دنیا همیشه یجور نیس  یه مدت سختی و تحمل کن بعد نجات پیدا میکنی

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فكر نكن همه تو ناز و نعمت دارن زندگي ميكنن و شما فقط اينطوري زندگي ميكني

هر دلي ي غمي داره

خودكشي مال ادم هاي ضعيف و بي خدا هست 

من اوايل ازدواجم زياد خيانت ديدم زياد

با بچه كوچيك 

تحقير 

كتك 

با اينكه معلمم خوشگلم 

ولي گذشت اون دوران خ گريه ميكردم شبا 

خدا رفيق شبام بود 

الان ارامش دارم الان تو دل شب بلند ميشم نماز شب ميخونم 

من آرامشم رو از خدا گرفتم الان ديگه اون دغدغه هام رفت 

با خدا رفيق شد برات دعا ميكنم

دنيا ب سرعت برق و باد ميگذره قوي باش ب خودت و خدا فقط تكيه كن و بلند شو خودت رو دوست داشته باش

من ٣٧سالمه اينا رو تو ٢٣  ٢٤ سالگي كشيدم

من یکی رومیشناسم کلی مشکل داره باشوهرش الان ۲۷ساله ۲تاپسر بزرگ ناشنوا داره خودش همش مریضه پسراش هرروز یه مشکل دارن میگه فقط بخاطر پسرام زندگی میکنم میگه فقط خودم مهمم شوهرم هرغلطی میخوادبکنه مهم نیست 

شوهرم اجازه نمیده میگه اگه بد بود اگه باعث خجالت چرا اینطوری کردی من شوهر بد تو عقل داشتی به جز خودک ...

لیزر اینا کن جاش بره

میدونم هر چی میگم گل میگم ولی شما لایک نکنید 😒🤨
آهنگ شاد میزارم با همونم ساعت 1ظهر گریه میکنم بیشتر آدما شبا احساساتی میشن اما من دیگه کارم از این ح ...

عزیزم جتما برو روانشناس یا حداقل زنگ بزن مریضی که جسمی نیست همیشه بعصی وقتا روحیه دیدین وقتی مریض میشید حال انجام کاری رو ندارید اینم همونه بعد از درمان تازه می‌فهمید افسردگی چه فرصت هایی رو ازتون گرفت چه لحظه هایی رو که زندگی نکردید

میشه برای چیزی که میخوام یه صلوات بفرستین جورشه🥺🤍 این یه مدت بیو من بودبخاطر دل پاک شما چیزی که غیرممکن بود جور شد🙂👆🏻👆🏻
لیزر اینا کن جاش بره

متاسفانه نمیذاره😔😔😔😔حالا با رواندرمانگرم صحبت کردم گفتم از جای زخم دستم خجالت میکشم هرغریبه ای میبینه ازم میپرسه چی شد قرار شد با شوهرم حرف بزنه چهارشنبه که حرف زد شوهرم کاملا مخالف بود دعا کن قبول کنه خسته شدم انقدر هر کی دیده دروغ سر هم کردم

شما اول اینکه به خانوادت فکر کن با هزار امید وآرزو بچه اوردن بزرگ کردن حالا بچه بیاد خودشو بکشه با مرگ شما خانوادت هم دوراز جون میمیرن از غصه 

دوم اینکه بچت چه گناهی کرده اومده تو این دنیا که به پدر....ویه مادر ضعیف داره ضعیف ازاین لحاظ که واقعا فکر کردی خودکشی کنی همه چی حله

مگه نمیگی شوهرت هرزه اس چرا میخوای خودتو بکشی بچت بی مادر شه خانوادت داغدار شوهرتم راحت تر به کاراش بریه 

عوض این کار پاشو به خودت برس پیش خودت فکر کن شوهرت اصلا وجود نداره سعی کن اصلا به کاراش فکر نکنی نزار بچت افسرده بشه 

تو خونه بزن و برقص و ارایش کن 

درضمن اون صدا تو گوشت صدای شیطانه وسوست میکنه خواهشا اون قرص لعنتی بنداز بیرون با مردن خودت حرف و حدیث واسه خودت درست نکن مثلا فکر کردی خانواده شوهرمیگن چون پسرمون بد بوده خودکشز کرده هزارتا حرف نیزارن پشت سرت هیچوقت این کارو نکنی چون تمام ضررو حرف و حدیثا و بدبختیا واس تو و خانوادت میشه نزاردل مادرت و بچت بشکنه امیدوارم هیچوقت هیچکس به خودکشی فکر نکنه 

آهنگ شاد میزارم با همونم ساعت 1ظهر گریه میکنم بیشتر آدما شبا احساساتی میشن اما من دیگه کارم از این ح ...

عزیزم افسردگی داری.بدون درمان روانپزشک و به تنهایی نمی تونی از این شرایط عبور کنی . برات آیت الکرسی خوندم . ازت خواهش می کنم تصمیمتو فقط برای دو ماه عقب بنداز . فردا حتمن برو پیش یه روانپزشک خوب دارو بگیر . اگه دو ماه دیگه خواستی خودکشی کن. تو که به قول خودت این همه عذاب رو تحمل کردی . دو ماه هم این رو امتحان کن و بعد هرچی دلت گفت انجام بده.😘😘😘

🙏لطفا برای شادی روح پدرم صلوات بفرستید 😘