2777
2789
مادرم فک میکنه من خوشبخت ترینم از غمم خبر نداره ولی همیشه وقتی تصویری حرف می‌زنیم میگه مادر یه غمی ت ...

چشمم روشن بچه م داری و اینجوری میخوای ولش کنی ! مادرا بزرگترین نگرانیشون اینه بعد مرگ کی به اندازه ی خودشون عاشق بچه هاشونه ...خون به مغزت نمیرسه دست نگه دار ...هنگیه مغزت رفع میشه به خودت میای ...

میدونم هر چی میگم گل میگم ولی شما لایک نکنید 😒🤨

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

آخه بعضیاشو اون باعث شد که به اینجا برسم من خیلی شاد وسر زنده بودم وقتی باهمسرم ازدواج کردم خیلی عاش ...

آره آدم باید قوی باشه منم تجربه های بدی داشتم یکماهه از بستر خوابالودگی و بی حالی و افسردگی پاشدم تا الانم خنگ بودم غصه خوردم و آه کشیدم ...به جهنم انقدر میخندم و خوشگل میکنم و میچرخمو میرقصم تا پیر بشم بمیرم خودم به خودم حال میدم هرکی آدم نیست مشکل خودشه 

چشمم روشن بچه م داری و اینجوری میخوای ولش کنی ! مادرا بزرگترین نگرانیشون اینه بعد مرگ کی به اندازه ی ...

اگه تا الانم زنده ام بخاطر پسرمه ولی به جایی رسیدم که... 

شکسته روحم دست رو دلم نزار
دیدی چه بده همه دردات و بریزی تو خودت همه هم فک کنن حالت خوبه 

آره خیلی بده اما خواهرانه میگم بچتو فدا نکن من بعضی وقتا به بچم که خوابه نگاه میکنم میگم چقدر سنگ دل بودم که هم خودمو میخواستم بکشم هم بچمو اونم با قرص برنج

اگه تا الانم زنده ام بخاطر پسرمه ولی به جایی رسیدم که...  

نه نرس خیلی زوده به بدبختا و بی خانمانها فکر کن به زنایی که حسرت نون خشک دارن واسه شکم بچشون به جنگ و بدبختی به این مریضیه کوفتی به اشکایی که مادرت واست بریزه و کمرش بشکنه تا ابد ...به حسرت و حس سرخوردگیه پسرت دوس داری عمری با حسرت به دست محبت مادرای دیگه نگاه کنه ؟ ...بخدا کنار این همه بدبختی تو دنیا شکست عشقی و بوی گند خیانت شده پیام بازرگانی ...

من یه بار قرص برنج خریدم شوهرم فهمید میخواستم خودمو پسرم که اونموقع دوسالش بوددبخوریم باهزار سختی پی ...

پسر عموي من با قرص برنج خودكشي كرد ٢٥سالش بود 

ي مرگ سخت ك كليه ي اندام هاي داخليت خون ميشه زجر ميكشي تا بميري و كاري از دست كسي بر نمياد 

الان دو سه ماه نگذشته همه يادشون رفت 

بخاطر اينكه ي مشكل داشت كم اورد 

الان دوستش ك همون مشكل داره 

داره مشكلش حل ميشه ولي اون زير خروار خاكه و گناه خودكشي ك تو جهنم ادم ميسوزه

آره خیلی بده اما خواهرانه میگم بچتو فدا نکن من بعضی وقتا به بچم که خوابه نگاه میکنم میگم چقدر سنگ دل ...

یکی تو مغزمه همش میگه بخور و خودت و خلاص کن همش صدا تو سرمه مثل پچ پچ گوشام و میگیرم 

یه بار رواندرمانگرم منو باخودش برد بیمارستان لقمان از نزدیک آدمی رو که قرص برنج خورده بود ببینم یه دختر ۱۴ ساله بود هنوز ضجه هاش توگوشمه التماس میکرد به باباش که دختر خوبی میشه اما دیگه فایده نداشت فقط داشت خون بالا می آورد باورم نمیشد رواندرمانگرم گفت این سخته یا درست کردن زندگی واقعا حالم بد شد امیدوارم هرچه زودتر آرامشتو پیدا کنی اما هر کاری میکنی بکن به جز خودکشی تو مسئولیت یه بچه رو به عهده گرفتی سرنوشتش بعد از تو چی میشه بمون و بچتو خوشبخت کن اگه شرایطشو داری حتما مشاوره برو

یکی تو مغزمه همش میگه بخور و خودت و خلاص کن همش صدا تو سرمه مثل پچ پچ گوشام و میگیرم 

پاشو هر آشغالی رو خریدی بنداز تو توالت سیفونو بکش بدو معطل نکن 

پسر عموي من با قرص برنج خودكشي كرد ٢٥سالش بود  ي مرگ سخت ك كليه ي اندام هاي داخليت خون ميشه زج ...

دختر خاله ام پارسال همین موقع خودکشی کرد قبلش به من پیام داد دارم راحت میشم هنوز پیامش تو گوشیمه