2777
2789
من یه بار قرص برنج خریدم شوهرم فهمید میخواستم خودمو پسرم که اونموقع دوسالش بوددبخوریم باهزار سختی پی ...

بیچاره شوهرت چه عذابی میکشه چقدر نگرانه

میدونم هر چی میگم گل میگم ولی شما لایک نکنید 😒🤨

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

کاش خدا سریع دست به کار بشه

حالا تو عجله نکن زندگیتو بکن هر چی شده باشی هرچقدر غم داشته باشی علیل و جوب نشین نشدی ...بگذرون این گذرون رو 

چی شدن

یکیشون شوهرش معتاد بود خودشو کشت دوتا بچه داشت یه پسره ۱۸ ساله یه دختره ۱۴ ساله

دختره رو خونواده پدریه زنه اوردن اوضاش خوبه ولی پسره مواد میفروشع

شوهرشم ترک کرد زن گرفت قبل چهلم زنش....

اونیکیم رفیقه خالمه شوهرش خیانت کرد

با قرص برنج خودکشی کرد

هردوبچش بهزستین شوهرشم روزی یه زن میاره روتخته زنه🥲

وقتی بمیرم هیچ اتفاقی نخواهد افتاد...!!!نه جایی بخاطرم تعطیل میشود...!!!نه در اخبار حرفی زده میشود...!!!نه خیابانی بسته میشود...!!!و نه در تقویم خطی به اسمم نوشته میشود...!!!تنها موهای مادرم کمی سپید تر میشود...!!!...!!! پدرم کمی شکسته تر...!!!اقواممان چندروز آسوده از کار...!!!دوستانم بعد از خاکسباری موقع خوردن کباب  آرام آرام خنده هایشان شروع میشود...!!!راستی عشقم را بگو اوهم باخنده هایش در آغوش دیگری،مراازیاد میبرد...!!!من تنها فقط گورکنی را خسته میکنم...!ومداحی که الکی از خوبی های نداشته ام میگوید و اشک تمساح میریزد...!!!و من میمانم و گورستان سرد و تاریک و غم همیشگی ام که همراهم میماند...!!!من میمانمو و خدا،بااحساس خجالتی که ای مهربان چرا همیشه مرا از تو و دینت ترسانده اند...!                           

میگذره عزیزم ، اینم میگذره ، 

یه روز شاد میاد که میگی چه خوب که این کارو نکردم، هیچ کس فردا رو ندیده ، اگر داستان زندگی منو میشنیدی می‌فهمیدی که واقعا باید به فردا امیدوار بود ، گاهی اصلا فکرشم نمیکنی چه روزهای خوبی در انتظارته

بی عوض دانی چه باشد در جهان؟ ....... عمر باشد، عمر ،قدرش را بدان ......
من جلو شوهرمم بمیرم میگه راحت شدم بهتر به کثافت کاریاش میرسه

جهنم همه مردا همینن ...خودت خودتو دوس داشته باش من که اخم نمیکنم به بدیای شوهرم پوستم خراب میشه ...گردنش خورد هر غلطی میکنه شخصیت خودشو خرد میکنه و نامه ی اعمالشو سیاهتر ...من میخندم که مادرم به اخمم چشماش اشکی نشه

چه سرنوشت تلخی 

خودشو فقط ضرر کردن....

وقتی بمیرم هیچ اتفاقی نخواهد افتاد...!!!نه جایی بخاطرم تعطیل میشود...!!!نه در اخبار حرفی زده میشود...!!!نه خیابانی بسته میشود...!!!و نه در تقویم خطی به اسمم نوشته میشود...!!!تنها موهای مادرم کمی سپید تر میشود...!!!...!!! پدرم کمی شکسته تر...!!!اقواممان چندروز آسوده از کار...!!!دوستانم بعد از خاکسباری موقع خوردن کباب  آرام آرام خنده هایشان شروع میشود...!!!راستی عشقم را بگو اوهم باخنده هایش در آغوش دیگری،مراازیاد میبرد...!!!من تنها فقط گورکنی را خسته میکنم...!ومداحی که الکی از خوبی های نداشته ام میگوید و اشک تمساح میریزد...!!!و من میمانم و گورستان سرد و تاریک و غم همیشگی ام که همراهم میماند...!!!من میمانمو و خدا،بااحساس خجالتی که ای مهربان چرا همیشه مرا از تو و دینت ترسانده اند...!                           

روزای سخت نمیان که بمونن، خیالت راحت، میرن پی کارشون. و اینکه با نبودنت هیچی تغییر و هیچ کسی بعد یه سال ناراحت نمیشه، این فقط خودتی که داری فرصت زندگی کردنو از خودت میگیری. تو میتونی شرایطو تغییر بدی به نفع خودت، چرا باید به نفع دیگران بزنی کنار؟!؟! خودخواه باش عزیزم

بیچاره شوهرت چه عذابی میکشه چقدر نگرانه

آخه بعضیاشو اون باعث شد که به اینجا برسم من خیلی شاد وسر زنده بودم وقتی باهمسرم ازدواج کردم خیلی عاشق زندگیم بود تا وقتی دروغاش در اومد تا وقتی فهمیدم مواد فروشه وخودش معتاد به ترامادول وهمش تشنج می کرد البته الان سه ساله پاکه اما من دیگه او دختر سرزنده وشاد نیستم

شوهرم عوض شد توبه کرد پاک شد پر از عشق شد اما من افسرده شدم از وقتیم خودکشی کردم با رواندرمانگر در ارتباطم ولی خب تهش همش به خودت بستگی داره که افسرده بمونی یا شادو سرزنده باشی

جهنم همه مردا همینن ...خودت خودتو دوس داشته باش من که اخم نمیکنم به بدیای شوهرم پوستم خراب میشه ...گ ...

مادرم فک میکنه من خوشبخت ترینم از غمم خبر نداره ولی همیشه وقتی تصویری حرف می‌زنیم میگه مادر یه غمی تو چشماته چشمات دیگه نمیخنده منی که از صدای خنده هام تا خونه همسایه میرفت میگم نه مادر یکم خسته ام بچه داری و... خستم کرده 

شکسته روحم دست رو دلم نزار