2777
2789

اسنپ گرفتم انلاین همون لحضه ۹۰ پرداخت کردم بعد مرده دم در نیومد سر کوچه وایساد زنگ زدم گفتم بیا مبدا وایسا تا اومد و نشستیم

تو کیفمم خوراکی بود..دخترم گریه گریه که خوراکی بده منم داد دخترمم خورد ریخت تو ماشین منم یه پلاستیک پوشیدم دستم خورده هارو جمع کردم ریختم تو کیسه و گذاشتم کیفم بعد یجا گفتم نگه دار دارو بگیرم ..برگشتم گفتم این پنج دقیقه رم جدا حساب کنید حتما

داد زد نمیخوام خانوم کرایه نمیخوام فقط برسونمت از شرتون راحت شم

گفتم مگه چیکار کردیم..میگه نمیبینی خانوم بچت ماشینمو کثیف کرده.. بخدا جمع کرده بودم..گفتم ینی چی خب من که تمیز کردم..داد میزنه اصلا چرا ریختی که جمع کنی این که کاملا تمیز نشده

گفتم دیگه خب اینم سختی کار شماست دیگه

میگه مگه من سوپورچی شهرداریم که بچت کثیف کنه چرا به بچت خوراکی دادی که من تمیز کنم من دکترا دارم اومدم اسنپ شدم کرایه رم اصلا نمیخوام

منم گفتم خب بمن چه شما دکترا داریو اسنپ شدی..من تا جایی که میتونستم تمیز کردم..شمام نباید با من برخورد بد داشته باشین بعدم من کل کرایمو سوار شدنی انلاین دادم 

هیچی دیگه تا اخر بدو بیراه گفت..هی میگفتم نگه دار پیاده میشم نگهم نمیداشت..مقصدم پیاده نمیکرد..گفتم بهش تا اومد در خونم😓😓

یه بچه یک ساله دارم که بابتش شکر گزارم💚ولی خدایا همین یدونه بسه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اسی آره عزیزم به شما حق میدم 

اما دلمم برای اسنپی سوخت 

مردم تو فشارن اینطوری از خود بیخود میشن

توکل چیست:توکل بر خدا این است که بدانی مخلوق خدا نه سودی به تو می رساند نه ضرری .وازغیرخداکاملا مایوس و ناامید شوی(جبرئیل)،،،/جایی که راه نیست خداوند شاهراه می گشاید/لطفا برای هر کار خوبی که انجام میدی به هیچ کس نگو خودت هم خوبیت رو فراموش کن اینجوری قشنگتره....ودر آخر در این دنیا هیچ اتفاقی، اتفاقی،اتفاق نمی افتد 

چی بگم والا هرچند دادو بیدادکردن درست نبود ولی حق داشت نباید ماشینو کثیف میکردین

دختر باید حیاداشته باشه پرده رو پنجره اتاق منم داره😉❌️مفهموم امضام از درک خیلیا خارجه مخصوصا اینجا پس اگه درکش نکردی نیاز نیست اظهار نظر کنی😉❌️

مشخص بود از جای دیگه عصبانی شده سر مسافر خالی کرده....

بیخیال الان هیچکس اعصاب نداره

من خدا رو دارم…اینجوری که نمیمونه…این زمستونم میاد و میره…بهار میاد و خونه رو میتکونه…( جز کاربران قدیمی و تعلیقی!)

زنگ به پشتیبانی بزن 

حداقل میرسوندت مقصد،حتما دکترا داره زورش اومده زنگ زدی گفتی بیا دم در 🙄

فقط 24 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
بگو که نیستی فقط خدای جانمازها❤بگو که چاره سازی و خدای چاره سازها❤بگو که نیستی فقط خدای در سجودها❤تو در قیام سروها،تو در خروش رودها❤تو در هوای باغ ها،میان شاه توت ها❤تو بر لب قنات ها،تو در دل قنوت ها❤خدای من،چه بی خبر قدم زدم کنار تو❤رفیق من،چه دیر آمدم سر قرار تو❤قرار من،قرار لحظه های بی قرار من❤خدای من،یگانه ی همیشه در کنار من❤❤