2777
2789
من فقط توی این دنیا پسرم و مادرم برام مهم هستن و فقطم برا مادرم مهمم صمیمی ترین دوستام ترکم کردن هیچ ...

نه تو آدم خوبی هستی که هنوز به اونا فکر میکنی و براشون زندگی میکنی.پسرت به تو نیاز داره بی مادری خیلی بد دردیه تنهاش نزار امیدوارم اتفاقای قشنگ واست پیش بیفته

میشه برای چیزی که میخوام یه صلوات بفرستین جورشه🥺🤍 این یه مدت بیو من بودبخاطر دل پاک شما چیزی که غیرممکن بود جور شد🙂👆🏻👆🏻

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بعد خودت بچتو کتک میزنن سرکوفت تورو بهش میزنن شایدم بهش تجاوز کنن

میدونی کم آوردن یعنی چی یعنی انقد قوی بودی انقد سختی کشیدی انقد با سن کم سوختی و ساختی ولی هیچی درست نشده که فقط به مرگ فک میکنی من دیگه زندگی و دوس ندارم موهام و قیچی کردم چون یه شونه نمیزدم توش صورتم زخمه قلبم شکسته شبا  خوابم  نمی‌بره تا صبح 

شکسته روحم دست رو دلم نزار

من یه بار قرص برنج خریدم شوهرم فهمید میخواستم خودمو پسرم که اونموقع دوسالش بوددبخوریم باهزار سختی پیداکردم یه بارم رگ دستمو زدم تا یه مدت تو خونمون وسایل تیز نبود الان سرم دردمیگیره شوهرم نمیذاره یه بسته قرص بیاد تو خونمون چه برسه به اینکه بخورم وقتی مریض میشم به دکتره میگه این سابقه خودکشی داره لطفا فقط آمپول بنویس آبرومو برده وقتی بهش میگم میگه اگه بی آبرویی بود چرا انجام دادی همشم به خاطر سی سالگیم بود حس کردم پیر شدم وفقط مرگ میتونه آرومم کنه

نه تو آدم خوبی هستی که هنوز به اونا فکر میکنی و براشون زندگی میکنی.پسرت به تو نیاز داره بی مادری خیل ...

آهنگ شاد میزارم با همونم ساعت 1ظهر گریه میکنم بیشتر آدما شبا احساساتی میشن اما من دیگه کارم از این حرفا گذشته وسط روز با یه تقی میزنم زیر گریه منی که از گریه متنفربودم

شکسته روحم دست رو دلم نزار
میدونی کم آوردن یعنی چی یعنی انقد قوی بودی انقد سختی کشیدی انقد با سن کم سوختی و ساختی ولی هیچی درست ...

الان ما که از بهشت برات پیام نمیفرستیم ماهم یه دورانی زجر کشیدیم باید تحمل کنی

مجرد بودی میگفتم بخور تمومش کن

اما الان ک متاهلی و مادره یه بچه اعی قوی باش

اون بچه یه مادره قوی میخاد

شوهرت هرزش خیانت کاره میخای جارو باز کنی ک یه اشغاله ج.نده رو بیاره جات رو سره بچت؟؟؟

بمون و یه زندگیه خوب برا خودتو پسرت بساز بمونو شوهرتو مثع یه اشغال از زندکیت پرت کن بیزون

وقتی بمیرم هیچ اتفاقی نخواهد افتاد...!!!نه جایی بخاطرم تعطیل میشود...!!!نه در اخبار حرفی زده میشود...!!!نه خیابانی بسته میشود...!!!و نه در تقویم خطی به اسمم نوشته میشود...!!!تنها موهای مادرم کمی سپید تر میشود...!!!...!!! پدرم کمی شکسته تر...!!!اقواممان چندروز آسوده از کار...!!!دوستانم بعد از خاکسباری موقع خوردن کباب  آرام آرام خنده هایشان شروع میشود...!!!راستی عشقم را بگو اوهم باخنده هایش در آغوش دیگری،مراازیاد میبرد...!!!من تنها فقط گورکنی را خسته میکنم...!ومداحی که الکی از خوبی های نداشته ام میگوید و اشک تمساح میریزد...!!!و من میمانم و گورستان سرد و تاریک و غم همیشگی ام که همراهم میماند...!!!من میمانمو و خدا،بااحساس خجالتی که ای مهربان چرا همیشه مرا از تو و دینت ترسانده اند...!                           

دوتا از فامیلامون خودکشی کردن هردوم بچه داشتن خاستی بگو بگم سرنوشتاشونو

وقتی بمیرم هیچ اتفاقی نخواهد افتاد...!!!نه جایی بخاطرم تعطیل میشود...!!!نه در اخبار حرفی زده میشود...!!!نه خیابانی بسته میشود...!!!و نه در تقویم خطی به اسمم نوشته میشود...!!!تنها موهای مادرم کمی سپید تر میشود...!!!...!!! پدرم کمی شکسته تر...!!!اقواممان چندروز آسوده از کار...!!!دوستانم بعد از خاکسباری موقع خوردن کباب  آرام آرام خنده هایشان شروع میشود...!!!راستی عشقم را بگو اوهم باخنده هایش در آغوش دیگری،مراازیاد میبرد...!!!من تنها فقط گورکنی را خسته میکنم...!ومداحی که الکی از خوبی های نداشته ام میگوید و اشک تمساح میریزد...!!!و من میمانم و گورستان سرد و تاریک و غم همیشگی ام که همراهم میماند...!!!من میمانمو و خدا،بااحساس خجالتی که ای مهربان چرا همیشه مرا از تو و دینت ترسانده اند...!