برای ۲ نفر ۵۰ گرم گوشت چرخ کرده کافیه و با این ۳ نکته ماکارونی خوشمزه درمیاد
وقتی پیاز رو که تفت دادید کنار بذارید و در آخر به مواد ماکارونی اضافه کنید و سر ماهیتابه بذارید و نیم ساعت روی حرارت باشه. اگه همون اول که پیاز را اضافه کردید و آب مواد کم بود و خشک بود، کمی آب بریزید تا رقیق بشه و نیم ساعت روی حرارت با مواد تفت بخوره.
داخل مواد آب نارنج استفاده کنید. آبلیمو استفاده نکنید
گوشت رو به تنهایی تفت بدید تا رنگش از صورتی بیرون بیاد. بعدش حرارت رو کم کنید و ۵ الی ۱۰ دقیقه تفت بدید تا رنگش تیره و نزدیک به سیاه بشه و بوش دربیاد.