2777
2789
عنوان

قلق ماکارونی خوشمزه با گوشت کم

117 بازدید | 12 پست

برای ۲ نفر ۵۰ گرم گوشت چرخ کرده کافیه و با این ۳ نکته ماکارونی خوشمزه درمیاد

وقتی پیاز رو که تفت دادید کنار بذارید و در آخر به مواد ماکارونی اضافه کنید و سر ماهیتابه بذارید و نیم ساعت روی حرارت باشه. اگه همون اول که پیاز را اضافه کردید و آب مواد کم بود و خشک بود، کمی آب بریزید تا رقیق بشه و نیم ساعت روی حرارت با مواد تفت بخوره.

داخل مواد آب نارنج استفاده کنید. آبلیمو استفاده نکنید

گوشت رو به تنهایی تفت بدید تا رنگش از صورتی بیرون بیاد. بعدش حرارت رو کم کنید و ۵ الی ۱۰ دقیقه تفت بدید تا رنگش تیره و نزدیک به سیاه بشه و بوش دربیاد.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

گوشت چرخ کرده رو با خاک هم بخوری خوشمزس 😂

به شرطی که دنبه نداشته بلشه 

اگر از من بپرسن قشنگ‌ترین واژه‌ای ای که یاد گرفتی چیه؟میگم پذیرش...پذیرفتن شرایط با تمام سختی هاش،پذیرفتن آدما با تمام نقص هاشون، پذیرفتن این که مشکلات هست ولی باید ادامه داد، پذیرفتن اینکه گاهی اشتباه می‌کنم ،پذیرفتن اینکه من کامل نیستم، پذیرفتن تموم فقدان هااا، پذیرفتن تمام از دست دادن ها 🌱 شکست خوردن هااا ،رها شدن هااا داشتن پذیرش یعنی پایان دادن تمام دعواها و اختلاف‌ ها 🤍پایان حال بد وجنگ و اعصاب و شروع آرامش....بپذیرید بچه‌ها همه چیز رو بپذیرید و رها کنید...اگر کسی دوستون نداره ،اگر کسی ارتباطش رو باهاتون کم می‌کنه اگر کسی ازتون متنفره اگر کسی ازتون دور میشه اگر زندگی اونطور که میخواستین پیش نمیره هیچی جز پذیرش و گذشتن نشون نمی‌ده...چقدر بالغ هستید 🌻یه عدد نومزد دارم که تمام منه:)💚 جان من است او 🤭درخواست دوستی به هیچ عنوان ندید و قبول نمیکنم باتچکر 💙

قلبش فلفل دلمه آویشن و چند حبه کوچک سبز و آبدار بودن و سر نمک بودن مواده

اولین دلخوشی زندگیم💕مادرم💕پلان اول ؛ دیشب همه چیز به ‹ مو › رسید پلان دوم ؛ صبح معجزه شد و ‹ مو › پاره نشد ± دو ساعت بعد از معجزه ، مامانِ بی‌خبر از اتفاقات اخیر ، برای احوال پرسی زنگ زد و گفت : ‹ دیشب کلی دعات کردم💛'💎 ›دومین دلخوشی زندگیم💕 پدر و برادر جانم 💕 با قلب مهربونشون  و خوبی های بی منت 🌈🦋‌‌ سومین دلخوشی زندگیم اومدن مردی تو زندگیم که منو با تمام بچگیام بزرگ کرد 🌱و کنارش بدون هیچ ترسی خود واقعیمم🙃 .آدم امن زندگی من🫂❤️ می‌گفت هرچقدر دل‌چرکین باشم ازت ولی دوست‌داشتنت هنوزم به دریا وصله.💙 در دل و جان خانه کردی عاقبت ...❤️🌈 خدایا شکرت بابت همه چی 💛💛 
خیس میکنم میشورم و تو ابچکون میذارم با فشار آبو خالی میکنم بعدم باز پیازو رب سرخ میکنم

حالا یبار اینجوری که من بهت میگم بپز ببین چجوری میشه‌

وقتی خیس کردی و ابش رو گرفتی تو غذا ساز یا چرخ گوشت یا هرچی که دم دستت هست خوب ریزش کن و از حالت درشتی دربیار . بعد خوب سرخ کن .

خیلی مزش با وقتی درسته میندازی فرق میکنه . درسته میره زیر دندون یجوریه ولی این مدلی اصلا معلوم نمیشه سویا هست یا گوشت. 

اینو یه بنده خدایی بهم یاد داد من درست میکنم خوب میشه به نظرم شمام امتحان کن

من توی ماکارونی سیر نمی ربزیم. کلا این مواد رو می ریزیم: پیاز - گوجه- رب گوجه- گوشت چرخ کرده-خیلی کم فلفل دلمه ای (مثلا ۲ قاشق غذاخوری) ترجیحا قرمز باشه بهتره- نمک - فلفل سیاه- زردچوبه- آب نارنج- خیلی خیلی کم آبغوره

فلفل دلمه ای رو با گوشت به مدت ۵ دقیقه تفت بدید. سر ماهیتابه را بذارید.