2777
2789

آزمایش  تیروئید دادم . پرستاره میگه تیروئید دارم . ولی دکتره میگه نداری . به شک افتادم

آنچه قسمت توست ساده از کنارت نخواهد گذشت

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

خب دکتر اگه متخصص بوده درست میگه معمولا ممکنه اگه خیلی بالا پایین نباشه دکترا میگن مشکل نداری

دکتره فقط  گلومو دید بعد میگه نداری .  آزمایشو نگاه کرد گفت مهم نیس . 

۱.۶

عالیه

گیرم که در باورتان به خاک نشسته ام و ساقه های جوانم از ضربه های تبرهایتان زخم دار است با ریشه چه می کنید؟گیرم که بر سر این بام بنشسته در کمین پرنده ای پرواز را علامت ممنوع می زنید با جوجه های نشسته در آشیان چه می کنید؟گیرم که می کشید گیرم که می برید گیرم که می زنید با رویش ناگزیر جوانه ها چه می کنید؟ 
۱۶کم کاری

کم کاری . ینی چاق  میشن؟ آخه همه علائمشو دارم جز ورم گلو  وزنم خیلی زیاد شد یهو . همه آزمایش  هامم دادم فقط  برای  تیروعید مشکوک بودم . 

کم کاری . ینی چاق  میشن؟ آخه همه علائمشو دارم جز ورم گلو  وزنم خیلی زیاد شد یهو . همه آزما ...

پاک کردم عزیزم

اشتباه بود ۱‌.۶. هستی ک عالیه

گیرم که در باورتان به خاک نشسته ام و ساقه های جوانم از ضربه های تبرهایتان زخم دار است با ریشه چه می کنید؟گیرم که بر سر این بام بنشسته در کمین پرنده ای پرواز را علامت ممنوع می زنید با جوجه های نشسته در آشیان چه می کنید؟گیرم که می کشید گیرم که می برید گیرم که می زنید با رویش ناگزیر جوانه ها چه می کنید؟ 
بالاش  برای  کبد هست . پایینش  برای  تیرویید

ببین اگر مشکل داشته باشه تو خود برگه آزمایش یا اون رو پررنگ تر نوشته یا جلوش L یا H میزاره عکست واضح نیس ولی به نظر هیچکدوم نیس بعدشم ت به دکتر اعتماد کن