2777
2789

دنبال قرص سقط جنینم هر شماره ای پیدا میکنم میگن ده میلیون معلوم نیست برام بفرستن یا کلاه بردار باشن توروخدا بگین چیکار کنم؟ چه غلطی بکنم ؟ من الان شرایطشو ندارم 

چند هفته ای

چه کسی می داند که تو در حسرت یک روزنه در فردایی پیله ات را بگشا ، تو به اندازه پروانه شدن زیبایی💙   مامان آینده  علی اکبر و ابراهیم اگر خدا خواست بچه آخری علی اصغر 😅                                                              

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هشت

چرا میخوای سقط کنی عزیزم 

چه کسی می داند که تو در حسرت یک روزنه در فردایی پیله ات را بگشا ، تو به اندازه پروانه شدن زیبایی💙   مامان آینده  علی اکبر و ابراهیم اگر خدا خواست بچه آخری علی اصغر 😅                                                              

وای چقد بدموقع ادم چی بگه خودمو تصور کردم جات نمیتونی زودتر عروسی بگیری

خانوادم الان نمیتونن چیکار کنم خواهر بدبخت شدم من الان بچه نمی‌خوام این چه حکمتیه خدا داده نمی‌دونم بخدا نمی‌دونم دکترا بهم کمک نکردن 

یکم بیشتر فکر کن، یکم راحت بگیر..واقعا شرایط نداری یا حساسیت ها و رسم و رسومات باعثش هست؟ همسرت چی م ...

بخدا شرایطشو نداریم 

همسرم میگه بزار باشه 

ولی من نمی‌خوام من نمی‌خوام فردا شرمنده بچم باشم

تو عقدم خانوادم تا سه چهار ماه دیگ شرایط جهیزیه و عروسی ندارن خودم هنوز سنم کمه۱۹ سالمه کلی قسط داری ...

من اوایل عقدم باردار شدم 

بعد ناخواسته سقط شد تو مسافرت 

خیلی بعدش مریض شدم کم خونی شدید چاقی تنبلی تخمدان 

استرس و افسردگی گرفتم 

به نظرم به همسرت بگو با پدر و مادرش بیان خونتون صحبت کنید 

یک جشن کوچولو بگیرید فعلا خونه مادرشوهر بمون تا مادرت جهاز اماده کنه

من دوستم همین کار کرد شرایط نداشت رفت پیش مادرشوهر تا مادرش جهیزیه خرید

من اوایل عقدم باردار شدم بعد ناخواسته سقط شد تو مسافرت خیلی بعدش مریض شدم کم خونی شدید چاقی تنبلی تخ ...

اره بنظرم اینجوری بهتره.دور ورم اونا  که سقط کردن هنوز روز خوش ندیدن