2777
2789

من سالن دارم 

دو شب اومد پیشم خداساهده نصف قیمت حساب کردم!! به خود‌شم همون جا گفتم ببین قیمت ها اینه،،، من مال تورو این قیمت حساب کردم،،،، 

مشتری ها تو سالن بودن خودش دیده احتمالا قیمتارو

به زور هم اومد،،، صدبار زنگ و پیام زدن،،، وگرنه من راضی ام صدسال آشنا نیاد پیشم!! 

رفت و آمد خاصی هم نداریم 

من اونارو مجلس به مجلس میبینم،،، 

گفت پیام میدم شماره کارت میگیرم،،،،،، الان یه هفته اس پیام نداده 

مجرد هست و وضعشونم عالیه 

مگه میشه ادم یادش بره پول مردم رو؟؟ 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

خیلی زور بهم داره 

پول شنیون کار و شاگرد رو از جیبم بابد بدم!! 

مگه من نوکرشونم؟؟ 

کلا اینا فامیلی خیلی رند و پرررو هستن،،، میگم نکنه بهش گفتن نفرس شماره کارت،،، شاید نگیره!! 

چون میدونن ادم خجالتی هستم 

پیام بده و شماره کارت بفرست 

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              

خجالتی برای چی؟!

شماره اش داری ک 

پیامش بده عزیزم.

شماره کارت بفرست 

بگو که عزیزممم واریز کردی یه خبری بهم بدین ممنونم 

۱۴۰۳/۶/۱۹✓میشه لطفاً دعا کنین از شر مادر شوهرم راحت بشم؟! تا همین امسال توروخدا 💔😔شنیدم دعای نی نی سایتی ها گیراس. دعا کنین از دستش راحت بشم به زندگیم آرامش برگرده🙂

خودت پ بده بگو عزیزم قابلتم نداره شماره کارت بفرستنزار ببخشیدا خر فرضت کنه

روم نمیشه،،،، میگم ببینم خودش عقل داره یا نه!! 

ادب ایجاب میکنه خودش پیام بده! 

هرچی فکر میکنم دلیل کارش رو نمیفهمم.

بنظرتون مگه میشه یادش بره؟؟؟ 

چه جور برای نوبت هزاربار زنگ زد یادش بود! 

خودشون رو زدن پوست کلفتی یعنی؟؟ 

اگ استوری میزاری میبینه شماره کارتت رو استوری کن بگو کسایی ک تواین هفته مراجعه داشتن پول ندادن این شماره کارت شاید ب خودش گرفت😐😂

چه زیبا گفت مولا نا ای اشک اهسته بریز غم زیاد است ای شمع اهسته بسوز که شب دراز. از در این روزگار کسی اسرار کسی نیست ما تجربه کردیم مشتی..! کسی یار کسی نیست ️