2777
2789
عنوان

رمدسیوربرابچه۲/۵ساله

244 بازدید | 32 پست

خانما دخترم از۸بهمن تب داره هی دوروز تب هی دوروز میومدیم خونه هی دوباره تب تبش که قطع شداسهال شروع شداسهالشو باکیدی لاکت ورعایت رژیم بهترکردم دوباره تب کرده الان ۱۲روزه هی دوره به دوره بستری شده الانم بستری فقط اسهال شدیدداره دیروز مشاوره عفونی شدگفت بایدرمدسیورتزریق کنه.کسی اطرافیانش زده این آمپولو.ریش خیلی کم درگیره بیشترگوارشواسهالش اذیتش میکنه

سلام 

رمدسیور کلا منع شده ، اون چه پزشکیه که رمدسیور تجویز کرده ! 

دکتر حامد رئیسی رو تو اینستا گرام جستجو کن و از ایشون سوال کن . 

یا اگر تهران هستید ، دکتر مسعود طلایی ، متخصص گوارش و دکتر بسیار خوبیه . 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام  رمدسیور کلا منع شده ، اون چه پزشکیه که رمدسیور تجویز کرده !  دکتر حامد رئیسی رو تو ...

دکتروبزاره کنارارکسی که دانشجوی ایمنولوژی عست سوال کنه!

تنهاداروی ویروسی رمدسیویرهست 

که اکثرایه دوره ی ۳روزه برای بیمارانی پرخطرسرپایی تجویزمبشه 

وخدایی که بشدت کافیست
دکتروبزاره کنارارکسی که دانشجوی ایمنولوژی عست سوال کنه! تنهاداروی ویروسی رمدسیویرهست  که اکثر ...

آخه دیگه داروی دیگه ای هم وجودنداره دلم واسه بچه آتیشه دوساله خونه ایم اصلا ایندفعه معلوم نیس چطوری گرفته

دکتروبزاره کنارارکسی که دانشجوی ایمنولوژی عست سوال کنه! تنهاداروی ویروسی رمدسیویرهست  که اکثر ...

اسم دکتر طلایی رو ندیدید؟ در ضمن مسیولین هر نوع عارضه بر اثر تزریق رمدسیور رو قبول میکنید ؟ 

تو اوج کرونا چرا همکارانم به من رمدسیور ندادند ، و فقط با ReciGen درمان شدم ، با ۲۵ درصد درگیری ریه ؟ من اینجا با حداقل ۲۰ پزشک با تخصص های مختلف در ارتباطم ، خیلی از اونها. مدسیور رو تجویز نمی‌کنند . بیشتر تحقیق کن .  

وای دختر منم ۳سال و دو ماهشه  دارم دیوونه میشم دگ  خواب شبش چطوره؟ مال دختر من رفلاکس ...

خواب شبش افتضاح عزیزم افتضاح میخوابه ولی بعدنیم ساعت نق میزنه بعدش شدید جیغ میزنه اصلا کلافم.آلرژی که دارو ندارهررفلاکسم نکسیوم دومپریدون پنتو همرودادم انگارنه انگارالان هیچی نمیخوره وزن دخترتون چطوره؟

فقط من میفهمم چی میگی 

میگم یادت بنداز ببین قبل از ۶ ماهگی آنتی بیوتیک ندادی؟

دختر من سر ۳ماهش سر یه تب ساده دکتر آنتی بیوتیک داد منه خر هم مهمون بودم ۹روز ریختم شکم بچه از همون اول شکم درد شد رنگ مدفوعش عوض شد موهاش ریخت هرچی گفتیم دکتر گف بدین بدین خدا شاهده ۳هفته شب و روز این بچه شکم درد شد بعدش هم تا به امروز کلا توی خواب وول میخوره 

بعدها فهمیدم اون شربت رفت حساسیت داد اصلا برا زیر ۶ماه نباید داد این شد که شد 

دو و نیم سالگی یکم بهتر شده بود نه زیاد ها یکم الان ولی مهر یه سرماخوردگی گرف رفلاکسش عود الان خیلی بد شده اصلا خیلی حالم بده 

شما نوزادی شربت ندادین؟توی فامیل همچین آلرزی هست؟خداشاهده زندگیم فلج شده داغونم هرشب زجر کش میشم