2777
2789

چهار سال پیش کنکور دادم دانشگاه هم رفتم

ولی سه هفته پیش شروع کردم خوندن برای ی رشته بهتر

ولی خب حالا بخاطر مشکلات و..

ی روزایی ساعت مطالعم کم میشد روز بعد زیاد میشد

همسرم مخالف بود با اینکه بخونم برای کنکور

امروز دیر کرد زنگ زدم ببینم کجاست فهمیدم خودش رفته میدون انقلاب کتاب درسی ها رو خریده برای تشریحی ها هم مشاور گفته بود فرمول بیست بگیرم اونارو هم گرفته🥲

کلاس های ماز هم ثبت نام کردم دارم با شروع از مهر پیش میرم

دیگه قرار شد جدی استارت بزنم

برام خیلی دعا کنید

امیدوارم که چند ماه دیگه بیام تگتون کنم بگم رسیدم به هدفم

فقط مشکلم اینه نمی‌دونم همزمان چطوری همه کارای خونه رو بکنم و بتونم اونقدر که تو ذهنمه درس بخونم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چه موب شوهرت پایه س ممم میخام بخونم ولی بچه دارم بزور  میخونم اصلا نمیتونم تمرکز کنم نکیدونم چمه

الهی به امید تو که میتونی زندگیمو متحول کنیالهی لک حمد ، حمد الشاکرین  حتا ترضی.                                                                                                                            وخدا رو هزار مرتبه شکر در سال ۱۴۰۵ در کنکور قبول شدم و رشته مورد علاقمو اوردم💜الان که تا اخرش خوندی میشه صلوات هدیه کنی برا امام رضا ممنونم

چه موب شوهرت پایه س ممم میخام بخونم ولی بچه دارم بزور میخونم اصلا نمیتونم تمرکز کنم نکیدونم چمه

با وجود متاهل بودن سخته چه برسه به بچه داشتن

ولی خب همه تلاش تو بکن

شوهرم اول مخالف بود

با وجود متاهل بودن سخته چه برسه به بچه داشتنولی خب همه تلاش تو بکنشوهرم اول مخالف بود

شوهرم هم  اولش الان نه ولی خب حمایت هم نمیکنه

الهی به امید تو که میتونی زندگیمو متحول کنیالهی لک حمد ، حمد الشاکرین  حتا ترضی.                                                                                                                            وخدا رو هزار مرتبه شکر در سال ۱۴۰۵ در کنکور قبول شدم و رشته مورد علاقمو اوردم💜الان که تا اخرش خوندی میشه صلوات هدیه کنی برا امام رضا ممنونم