2777
2789

دیگه مستقل شدن خخ منظورم اینه باهم بازی میکنن زیاد کاری ندارن بمن جز غذا دادن.یکی ۳ سالش یکی ۴ سالش.کوچیکرو تازه از شیشه گرفتم یعنی مرگم بود شب ده بار پا میشدم چنروزه امیکرون گرفتم اصابم خورد شدم کلا شیشرو انداختم بیرون راحت شدم.دسشوییشم میگه 

دنـیا اگهـ عـدالتـ داشتـ ،مـرد همـ بکارتـ داشتـ

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من دوتا وروجک دارم زیر پنج سال الانم سومی رو باردارم نه به خودم میرسم نه به زندگی میرسم نه به شوهر ...

وای راس میگی؟من سه تا دارم.دو تاش زیر پنج سالن.و بزرگه هفت ساله باز کم می یارم.سومی خدا خواسته بود نگه داشتین؟

داشتم الان شدن ۷ساله و۵ساله. ولی کلا مغزم تعطیل بود.‌عین زامبیا شده بودم خواب وخوراک درست حسابی نداشتم. الانم اوضاع مناسبی ندارم ولی خداروشکر بهتراز دوسال پیشه .وای هلاک شدم خدایا. یادم انداختی

وای راس میگی؟من سه تا دارم.دو تاش زیر پنج سالن.و بزرگه هفت ساله باز کم می یارم.سومی خدا خواسته بود ن ...

بله خواست خدا بود

مگه میشه نگه ندارم؟

گاهی وقتا ، باید یه نقطه بذاری باز شروع کنی ، باز بخندی ، باز بجنگی ؛؛ باز بیفتی و محکمتر پاشی ، گاهی باید یه لبخند خوشگل به همه تلخیا بزنی و بگی ممنون که یادم دادین ، " به خودم تکیه کنم ... ‌"
من دوتا وروجک دارم زیر پنج سال الانم سومی رو باردارم نه به خودم میرسم نه به زندگی میرسم نه به شوهر ...

اوضاع مالیتون خوبه؟؟،توروخدا به بچه ها حداقل برس گناه دارن. به تغذیه شون برس وخوابشون. به شوهرت بگو کمکت کنه . ازخدا میخوام کمکت کنه عزیزم درکت میکنم منم دوسال پیش همین حسو داشتم .ولی باردارنبودم.دیگه بچه نمیخوام چون نمیتونم 

بله خواست خدا بود مگه میشه نگه ندارم؟

برای منم سومی خداخواسته بود..بله بچه شیرینه.خیلی هم برکت دارن اینجور بچه ها و شیرینن..ولی آدم کمک نداشته باشه سخته..خدا بهمون قوت بده.راستی اولی و دومی چی ان؟سومی چی؟

اوضاع مالیتون خوبه؟؟،توروخدا به بچه ها حداقل برس گناه دارن. به تغذیه شون برس وخوابشون. به شوهرت بگو ...

از نظر تغذیه فقط به بچه ها میرسم . دیگه هیچی

همسرمم کمک میکنه 

ولی از نظر خودم خوب نیستیم

پدر مادر کاملی نیستیم

گاهی وقتا ، باید یه نقطه بذاری باز شروع کنی ، باز بخندی ، باز بجنگی ؛؛ باز بیفتی و محکمتر پاشی ، گاهی باید یه لبخند خوشگل به همه تلخیا بزنی و بگی ممنون که یادم دادین ، " به خودم تکیه کنم ... ‌"
برای منم سومی خداخواسته بود..بله بچه شیرینه.خیلی هم برکت دارن اینجور بچه ها و شیرینن..ولی آدم کمک ند ...

اولی دختر دومی پسر سومی فعلا نرفتم سونو 

یک ماه دیگه میرم

شما چطور؟

بسلامتی انشالله.قدمش مبارک باشه گلم.برای من اولی پسر دومی دختر سومی پسر.خودت دختر دوس داری یا پسر؟

راستش دختر دوس دارم

اگه مادرشوهر غر نزنه که میزنه بعدم چپ چپ نگاه میکنه 

چون دختر دوس نداره

ولی من عاشق دخترم