2777
2789
عنوان

خانومای مستقل

316 بازدید | 37 پست

به نظرتون خانوم توی زندگی مشترک اگه درآمدشو صرف خورد و خوراک و هزینه های زندگی کنه، زنانگیش رو از دست نمیده؟ 

من دوس دارم قدرت دست مرد باشه و به پول زن چشم نداشته باشه ولی در عمل، چون درآمد همسرم کمه، توی هزینه ها می مونیم و من مجبورم کمکش کنم. 

کمک کردن رو هم دوس دارم اما اینکه بخوام یه قسمت بزرگی از هزینه های زندگی رو گردنم بگیرم، میدونم از لحاظ روحی و جنسی ضعیفم میکنه. چون جایگاه مرد و زن باید متفاوت باشه، وقتی جاهاشون عوض بشه، رابطه خراب میشه به نظرم. 

نظر شما چیه؟ در این شرایط باید چیکار کرد؟ 

مرد باید تلاششو بیشتر کنه 

زن دستگاه چند موتوره نیست هم خونه داری کنه هم بچه داری هم کتثار بیرون تهشم پولش مال خودش نباشه 

جهنم همین دنیاست بزار مارو بسوزونن...اگر به حس ششم ف...ال و طلسم و دعا گرفتن و مولا و نفرین و کارماشو پس داد اعتقاد داری  لطفا منو ریپ نکن ...حس و شهود پایه هاش سسته...درست مثل تارهای عنکبوت ...در ضمن من بلد نیستم دلداری بدم  اگر بلد باشم راه حل میدم منتقد خوبیم هستم ...یه آدم معمولی که معمولی بودنشو پذیرفته 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تو هزینه های بزرگ مشارکت کت مثلا پول فسط خونه

یا بهش بگو انقد مفدار ماهانه میتونم بدم بریز به حسابش خودش مدیریت کنه تو نرو خرید

ولی به شغل دوم پیدا کنه بهتره شما تو کارای بزرگ مشارکت کن

حس خودت درسته پول اونو مدیریت کنید منم مثل توام پول تو زندگی نمیارم بهترین کار اینه که پولاتو برای خ ...

آره عزیزم اینکارو میکنم ولی درآمد اون خیلی کمه. فقط میتونه اجاره خونه و یه قسمت خیلی کوچیکی از هزینه خورد و خوراک رو دربیاره. بقیشو از خانوادم میگیرم. اما وقتی شاغل بشم(که دوس دارم بشم)، دیگه از خانوادم نمیگیرم و اونوقت مجبورم خودم هزینه ها رو بدم. حتی همسرم از الان چشم دوخته به درآمد آینده ی من و همش میگه اگه تو کارت جور بشه و کار کنی، زندگیمون راحت تر میشه. من هربار بهش میگم من کمکت میکنم ولی نمیخوام بخشی از هزینه ها با من باشه. میخوام زنانگی من و مردانگی تو حفظ بشه. ولی اون هربار ناراحت میشه از این حرفم و قهر میکنه. خیلی میره رو مخم، عملا داره مجبورم میکنه کل پولمو بدم بهش. منم میخوام هرچقدر پول درآوردم، نصفشو بهش بگم. مثلا اگه 20 درآوردم، بگم 10تومن درآوردم. اینجوری اون 10 تومن برای خودم می مونه بدون جنگ و دعوا. نظرتو بهم میگی لطفا؟ 🥺

تو هزینه های بزرگ مشارکت کت مثلا پول فسط خونهیا بهش بگو انقد مفدار ماهانه میتونم بدم بریز به حسابش خ ...

مرسی عزیزم. منظورت اینه که توی کارای بزرگ مشارکت کنم که به اسمم باشه درسته؟ مثلا قسط خونه بدم و در عوض، نصفش به اسمم باشه. منظورت اینه گلم؟ 

بعد یه سوال دیگه دارم ازت جانم. چرا گفتی مبلغ خرید رو بزنم به حسابش و خودم نرم خرید؟ 

آره عزیزم اینکارو میکنم ولی درآمد اون خیلی کمه. فقط میتونه اجاره خونه و یه قسمت خیلی کوچیکی از هزینه ...

همسرت باید تلاشش بیشتر بشه ..از خانوادت هم نگیر درست نیست

هر چه تبر زدی مرا زخم نشد جوانه شد 
مرسی عزیزم. منظورت اینه که توی کارای بزرگ مشارکت کنم که به اسمم باشه درسته؟ مثلا قسط خونه بدم و در ع ...

سوال اول بله

چون انرژی زنانه تون پایین میاد مرد مسئولیت پذیر نمیشه و به چشمش نمیاد که هزینه کردی

هم پول بدی هم نغهمه اصلا دادی، چقد دادی چطور خرج شد

اصلا چرا میخای شاغلبشی؟؟

خودش بیشتر زحمت بکشه

اگه بناست شاغل بشی حتمااا باید حداقل نصف حقوق با خوشحالی دستت باشه اونم خیلی قدردانت باشه

من شاغلم

شوهرم کلا با چشمداشت حقوقم اومد جلو میدونستم وقتی اومدم من هیچی جدا نکردم بعد دیدم خیلییی بدرفتاری میکنه پولمو هیچی نمیده نصفشو با دعوا جدا کردم ولی بازم اون نصفه رو میدم اصن خوشحال نیس میگه باید همشو میدادی منم میگم تو لایق نبودی 

آره عزیزم اینکارو میکنم ولی درآمد اون خیلی کمه. فقط میتونه اجاره خونه و یه قسمت خیلی کوچیکی از هزینه ...

چرا از خانوادت میگیری؟ خودش خانواده نداره؟ خیلی اشتباهه

ضمنا چون هرینه میکنی هر چی خریدین یه بخشی ب اسمت باشه، باید ایشون بره سراغ شغل دوم

بعدم جلو شوهرت نگو مردونگی تو کم میشه و اینا 

به شوهرش ماهانه بده؟😐خواهشاً نظر ندین

پول بزنه حساب شوهرش بهتره هم از نظر قانونی خدایی نکرده بعدا ثابت کنه تو هزینه ها شریک بوده

بعدم ابنکه مبخاد هزینه کنه به چشم شوهرش بیاد لااقل

آخر پست ام هم گفتم باید شوهرش بره سراغ شغل دوم

اون حرف من تو حالتی هست که مجبوره پول رو بده