2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

این حرف از جانب شیطانه که تو مغز آدم می‌کنه دیگه دیره دیگه توبه فایده نداره به کارت ادامه بده  ...

😞مرسی ک وقت میذارین واقعا حرفاتون ارومم میکنه... 

پس خدا همراهمه؟ با این گناه سنگین حتی؟ 

ن توروخدا نگو اینجوری ته دلم خالی میشه، 😭💔

ته دلتو خالی کردم چون همجنس هستیم چون میدونم ذات پسرهای این دوره کثیفه. چون فقط بخاطر مسائل جنسی میان دنبال فرشته های پاکی مثل شما. خودتو و پاکی خودتو بخاطر یه حیوان شیطان صفت تباه نکن خواهرم

این نیز بگذرد .... 

راست میگی، 💔نباید بگم 

اره یه موقع یه موضوعی پیش میاد بحث میکنین ترس اینو داری نرن ب کسی بگن یا حتی ب کسیم نگن ب دوست پسر شوهر هرکیشون میگن همه چیزو نباید ب دوست گفت

این دنیا....دنیای رویاهای شکسته‌ست.. 

😞مرسی ک وقت میذارین واقعا حرفاتون ارومم میکنه...  پس خدا همراهمه؟ با این گناه سنگین حتی؟  ...

خدا در هر شرایطی همراهه آدمه مهم اینه از اشتباهات درس بگیری و ادامه ش ندی ، تو توبه کن و از این رابطه بیا بیرون اونوقت ببین خدا برات چیکار می‌کنه 

فقط امروز و فردا نکن تصمیم بگیر و انجامش بده حتی التماستم کرد دلت نلرزه چون این رابطه آخر و عاقبت نداره

به هیچ کس، هیچ کس، هیچ کس، هیچ کس، نگو . بین خودتو و خدای خودت باشه و برات باشه یه درس که دیگه هیچوقت گول حرف و ظاهر افراد رو نخور. بخدا خیلی ناراحت شدم. شما هم مثل خواهرم هستی .  اگه هراتفاقی و بلایی به سرت بیاره هیچکس پاسخگو نیست و دستت به هیچ جا بند نیست. خداروشکر که بهت آسیب جسمی نزده.

این نیز بگذرد ....