2777
2789

سلام . وای دختر چقدر حرص خوردم از این تاپیک اخه چرا رفتی خونه خالی ؟ 

الان شوهر آدم به زنش متعهد نیست بعد تو چجوری به غریبه اعتماد کردی .

تو رو خدا تمومش کن تا دختریتو ازت نگرفته .

و مطمئن باش که خدا میبخشتت اصلا در این مورد نگران نباش. اصلا یکی از راه های شیطان اینه که ادمو به گناه میکشونه بعد ادمو ناامید می‌کنه و میگه راه برگشتی نیست تا دوباره بیفتی تو گناه و غرق گناه بشی .اما خدا میگه اگه گناهانت اندازه دریا هم بود بازم بیا میبخشمت.

و این پسر حتی دوستت هم نداره و خیلیم بی غیرت هست به هیچ وجه از این به بعد باهاش هیچ رابطه ای نداشته باش پیام زنگ و هیچی .

بگو مامان بابات فهمیدن بترسونش حسابی تا بره .

حتی اگه تهدیدتم کرد نرو.اگه مادر پدرتم بفهمن بهتر از اینه که غرق گناه بشی و ازت سو استفاده بشه .به هیچ دوست و فامیلی هم نگو که آبروت میره .الان هیچکس قابل اعتماد نیست هیچکس . فقط پدر مادر چون برات زحمت کشیدن نمیتونن بدتو بخوان .ان شالله که عاقبت بخیر بشی.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام . وای دختر چقدر حرص خوردم از این تاپیک اخه چرا رفتی خونه خالی ؟  الان شوهر آدم به زنش متع ...

چشم😞❤️درست میگین یه اشتباهی کردم ک توش موندم... همه ی دوستام میگفتن ولش کن من گوش ندادم😔

عزیزم نتیجه چی شد گفتی بهش

اون خود‌ش پیام نداد من برم چی بگم... از درد کمر و پا دارم میمیرم اون محلمم نمیده... بهش گفتم حالت تهوع دارم ولی یه پیام نداد ببینه چم شده... تا پیام نده هیچی بهش نمیگم.. اگرم کلا بره ک چ بهتر

اون خود‌ش پیام نداد من برم چی بگم... از درد کمر و پا دارم میمیرم اون محلمم نمیده... بهش گفتم حالت ته ...

وای خدا

جهان را بلندی وپستی تویی،ندانم چه ای هرچه هستی تویی....    (این آدم ویران شده از دور قشنگ است)
اون خود‌ش پیام نداد من برم چی بگم... از درد کمر و پا دارم میمیرم اون محلمم نمیده... بهش گفتم حالت ته ...

خاک بر سرش آشغال .....این همه سال وقت واسه یه سگ گذاشته بودی معرفتش از این پسره بیشتر بود....پاشو دوتا قرص مسکن و ویتامین بخور...

چون درگیر مشکلات خودشونن 😔

عزیزم هیچوقت به خاطر ناراحتی از دیگران خودتو بدبخت نکن یه روز پشیمون میشی گاهی وقتا یه چیزا تو زندگی ما نشانه س برای اینکه سریعتر از مسیر اشتباه بیای بیرون ممکن بود اتفاقای بدتر بیفته تو هنوز خیلی جوونی این پسرم ازت سو استفاده می‌کنه و تو میمونی و افسردگی و مشکلات بعدش سعی کن زودتر ازین رابطه بیای بیرون