2777
2789
عنوان

لابیا پلاستی

1413 بازدید | 92 پست

خانما کسی هس اطرافتون انجام داده باشه؟ درد داره؟ سخته عملش؟ درسته میگن حس کم میشه؟ بنظرتون ارزش داره انجام بدی؟ من لابیاهام نا متقارنن خیلی اعصابم و ب هم ریخته میخوام انجام بدم ولی دو دلم

چی بگم مخالفم 

خدا همیشه بهترینهاشو به کسایی میده که در انتخاب‌هاشون به خدا اعتماد و توکل دارن🎀 **همه چیز از فکر آغاز می‌شود ،فکر ما تبدیل به احساس می‌شود و احساس در ما باعث بروز یک رفتار می‌شود.و این رفتار ما پس از مدتها عادت و سپس تبدیل به شخصیت ما می‌شود☝🏻**

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

متقارن نباشن،مگه چقدر میخوان دیده شن که نامتقارنی به چشم بیاد،اینا تو حالتی دیده میشن که طرف اصلا تو حال دیگه ای هست تقارن یا نامتقارنی به چشم طرف نمیاد

به درد و ریسکش نمی ارزه،اگر لازم نبود خدا این مدلی آدم رو خلق نمیکرد

چقد طول میکشه کامل خوب بشی؟ عفونت و اینا نداشتید؟ و دوره نقاهتش مراقبت خاصی داره؟

تا حداقل دوماه رابطه نباید داشته باشی.زخمش باید خیلی مواظب باشی عفونت نکنه.اره گفتم ک خیلی مراقبت میخواد.ی نفر تا دو هفته باید کنارت باشع.واز دستشویی فرنگی استفاده کنی

من خیلی اذیتم نه به خاطر زیبایی ولی واقعا اذیتم موقع راه رفتن ولی مجردم عمل کنم همه فکر میکنن برای ز ...

منم در حال حاضر مجردم دوست دارم تا قبل ازدواج انجام بدم ولی منم از اطرافیان میترسم😔😔