2777
2789
خیلی برات ناراحت شدم عزیزم جون عزیزترین کسی که داری باهاش قطع رابطه کن. فقط همین . نذار این حرکت برا ...

مرسی ک انقد مهربونین واقعا کسیو نداشتم بهش بگم😔امشب ک از سر کار اومد بهش میگم تمومه... 😞

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

والاه من هیچ جانمیبینم همچین توصیه هایی ب جزنینی سایت. انقدربدم میاد. اصلامیگن بروباپسرابخاب ازدواجم ...

خیلی افتضاح شده اصلا 

تا یکی بیاد بحث بکارت کن یه عده مدافع هایمن میشن که توهینه و وجود نداره و....

تا میگن با پسر رابطه داشتیم توجیه میکنن

بابا ما تو جامعمون اینا پسند نیست با این توصیه ها فقط ۴ تا دخترو بدبخت میکنن

در حیرتم از این مردم پستاین طایفه ی زنده کش مرده پرست 
خب خدا منو میبخشه؟ 

عزیزم باهاش قطع ارتباط کن تو روحیت تاثیر بدی میذاره اگه دوست داشته باشه با خانوادش صحبت میکنه میان خاستگاری که اگه سنت بیشتر بود بعد میدونم قبولش میکردی بذارش کنار تا آبروت نرفته و اسمت سرزبونا نیفتاده اینو از یه دوست قبول کن

خیلی افتضاح شده اصلا  تا یکی بیاد بحث بکارت کن یه عده مدافع هایمن میشن که توهینه و وجود نداره ...

👏👏👏

🔴اگه چندین شب پشت سرهم خواب بدووحشتناک میبینین،یه کوچولوذغال،یه کم نمک،ویه کم نون خشک.بزاریدتوکیسه فریزر بزاریدتوبالش زیرسرتون وبخابین.برامنکه جواب داد،انشالله براشماهم جواب میده😊🌈تو این دنیا تا سنگ نباشی کسی ازت بُت نمیسازه...🪶.-🌈 عوض ݩشدمـ فقط متوجہ بعضے چیزآ شدمـ➰🌈جواب دندون شڪن زیاد داشتم؛ اما نخواستم بجا دندونت؛ دلت بشڪنه رفیق؛💔🔵هیچ لباسی تو دنیا، نمیتونه بی‌شخصیتیه درون آدما رو بپوشونه👌🌈اگه سکوت میکنم معنیش این نیست که دارم حق رو به تو میدم بلکه به سادگی دارم تورو نادیده میگیرم🙃خیلیا بهم یاد دادن که میتونن باهام بازی کنن.منم بالاخره یادشون دادم که بازی رفتوبرگشت داره↢→🔵اگ‍‌ه‍‌ ن‍‌اراح‍‌ت‍‌ت‍‌ون ک‍‌ردم‍‌ ن‍‌ب‍‌خ‍‌ش‍‌ی‍‌نچ‍‌ون اص‍‌ن پ‍‌ش‍‌ی‍‌م‍‌ون ن‍‌ی‍‌س‍‌مت‍‌ازع خ‍‌وب‍‌م‍ ک‍‌ردم‍‌☻︎یع ذهن منفۍ هیچ وقت بهت یع زندگۍ مثبت نخوآهد داد🟠امروز مال توئه، قشنگش کن دقیقاعین خودت🌱🌈🌤☀عیب نداره تجربه شد :)
عزیزم باهاش قطع ارتباط کن تو روحیت تاثیر بدی میذاره اگه دوست داشته باشه با خانوادش صحبت میکنه میان خ ...

اصلا حرف ازدواجم نمیزنیم چون میدونیم همو برا ازدواج نمیخوایم... من باهاش ازدواج کنم بدبخت میشم بدبخت... 

چرا

من میگم جوابشو با پای خودت قبول کردی بری توی خونه ی خالی با یه پسر وقتی قبول کردی باید اینارم درنظرمیگرفتی که هرچیزی ممکنه برات پیش بیاد منم با یکی درارتباطم ولی درصورتی قبول کردم که فهمیدم میتونم بهم کمک کنه تو درسم از هیچ تلاشیم دریغ نکرده واسه کمک کردن بهم تو برنامه ی روزانش دو سه ساعت تو درسام کمکم میکرد اینقدر بافهمو شعوره تاحالا بحثی درمورد مسائل جنسی نکرده وبا هدف اشنایی بیشتر باهمیم قصدشم ازدواج هرکاری میکنه که منم برم دانشگاه قبول شم که هردومون شاغل بشیم الانم بخاطر درسم خداحافظی کردیم تا بعد کنکورم منم بهش قول دادم واسه کارش بهش تو سپیکینگ زبان کمک کنم تابستون. زبانمونم متفاوت بخاطر من زبان مادریمو هم یاد گرفت 

اینجور افراد حتما یه آتو از طرف میگیرن تا بتونم به هدف شومشون برسن حالا یا فیلم میگیرن یا صدا ضبط میکنن و...  فقط مواظب باش که دیگه باهاش هیچ جا نری و گول حرفاشو نخور عزیزم. اصولاً میان میگن ما می‌خواهیم باهم ازدواج کنیم و تو مال خودمی و ... اینجور چیزا اما بعداز چند وقت میان میگن که مامانم برام رفته خواستگاری و من مجبورم که با یکی دیگه ازدواج کنم و اینجاست که شما میمونی و یه دنیا بدبختی و سیاه روزی. اینا رو گفتم که همین الان باهاش قطع رابطه کنی.

این نیز بگذرد .... 

من میگم جوابشو با پای خودت قبول کردی بری توی خونه ی خالی با یه پسر وقتی قبول کردی باید اینارم درنظرم ...

قبلا ینی چند سال پیش هم رفته بودم.... ولی بخدا کوچکترین کاری هم نکرد... میگم ک رفتار امروزش خیلی عجیب بود

دیگ روم نمیشه😞

این حرف از جانب شیطانه که تو مغز آدم می‌کنه دیگه دیره دیگه توبه فایده نداره به کارت ادامه بده 

وقتی میگی به درد ازدواج نمیخوره و آدم سالمی نیست چرا باید تو یه رابطه ی بی هدف بمونی که از جسم و روحت سو استفاده بشه همین حالا توبه کن بلاکش کن و بندازش تو سطل زباله

شاید یه مدت سخت باشه برات اما به مرور درست میشه به قول معروف پایان تلخ بهتر از تلخی بی پایانه 

اصلا حرف ازدواجم نمیزنیم چون میدونیم همو برا ازدواج نمیخوایم... من باهاش ازدواج کنم بدبخت میشم بدبخت ...

خب اینم که خودت میگی تروخدا ولش کن از اون آبی گرم نمیشه ایندفعه این کارو کرد دفعه ی بعدشاید باچن نفر دیگه بیاد سراغت شمارتم عوض کن اگه گفت آبروتو میبرم به پلیس فتا شکایت کن اونا نمیذارن کسی بفهمه حالشو جا میارن