2777
2789
خیلی گلی... چشم😔 اگه تهدیدم کرد چیکار کنم

شما اصلا دیگه باهاش هیچ حرفی نزن . نه تلفن نه پیام و نه ملاقات. چون مزه این کار رو دیده و مطمئن باشین ول کن نیست و اگر ازتون انتظار ملاقات داره فقط به خاطر نیاز جنسیس هست و بس.

این نیز بگذرد .... 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خیلی راحت بهش بگو مامانم متوجه قضیه شده و میخواد منو ببره پزشکی قانونی تا ازت شکایت کنم. همین امروز اینو بهش بگو تا بترسه و باهاش قطع رابطه کن سریع تر. بهش بگو وقتی اومدم خونه دچار خونریزی شدم و مجبور شدم برم بیمارستان. پدر و مادرم دنبالتن تا ازت شکایت کنم. اینجوری خودش گورشو گم می‌کنه و می‌ره. 

این نیز بگذرد .... 

نه خبر ندارن ولی قبلا داداشم فهمید یه کتک حسابی از داداشم خورد.... ولی بازم جدا نشدیم

پس اینبارو جدا شو، تمام راهنمایی که عزیزان کردن عالی بود به حرفشون عمل کنن مرسی ازهمتون که اینقدر هوای هم جنسای خودتون دارید و مادرانه راهنمایی میکنید فدای همتون واقعا گلید🌹

پس اینبارو جدا شو، تمام راهنمایی که عزیزان کردن عالی بود به حرفشون عمل کنن مرسی ازهمتون که اینقدر هو ...

به خدا خیلی براش ناراحت شدم. خیلی . فقط خدا کنه ساده نباشه و به نصیحت های ما گوش کنه. آخه ماهم جای خواهر و مادرش هستیم . اینا چیزایی هستن که اصولاً دختر باحیا نمیتونه با مادرش درمیان بزارن . ماهم مادرانه راهنماییش کردیم

این نیز بگذرد .... 

منم بهش همینو میگم😭😭میگم تو چجوری عاشقمی ک اینجوری کردی باهام... میگ خودتم لذت میبری عزیزم چیزی نب ...

دختر خوب رابطتو به هم بزن با چه اعتمادی میری خونه پسر شاید دوستاشم بگه بیاد و هزار اتفاق بد تو چرا اینقدر راحت اعتماد میکنی 

خیلی راحت بهش بگو مامانم متوجه قضیه شده و میخواد منو ببره پزشکی قانونی تا ازت شکایت کنم. همین امروز ...

بهترین فکره....خودش فرار میکنه پسره عوضی....

بعد میبینی که تصور میکردی دوستت داره و این دوست داشتن واقعی نبوده و چه جوری پای هیچی واینمیسته

راست میگی، 💔نباید بگم 

آره هیچوقت نگو کاره دیگه یهو دیدی چن سال دیگه یه موقعیت خوب برات پیش اومد خاستی باکسی ازدواج کنی اونوقت همین دوستت ک باهاش دردودل میکنی همچیرو میگه به طرف میگه از روحسودی و همچی بهم میریزه حالا هی خودتو نفرین کن که چرا گفتی این حرفو